MA a fekete brit történelemben

Általános információk

Program leírás

Ez az MA serkenti az új ismereteket és megértéseket a fekete britek alulértékelt és gyakran marginalizált tapasztalatairól.

Miért tanulmányozza a MA Black British történetet a Goldsmithsnél?

  • A fekete történelem legtöbb tanulmánya az Egyesült Államok polgári jogaival foglalkozik. Ez a program a brit fekete tapasztalatokra összpontosítva fontos lépés a beszélgetés megváltoztatásában és a tanterv diverzifikálásában.
  • Meg fog tanulni egy sor történelmi korszakot, ötleteket és figurákat, beleértve a fekete Tudorokat; volt rabszolgák számlái; abolicionizmus; fekete viktoriánusok és Victoriana; vallási tapasztalatok; fekete részvétel az első és a második világháború alatt, valamint az afrikai és nyugat-indiai bevándorlás Nagy-Britanniába.
  • Fontos elméleteket és módszereket tanulhat a faji / etnikai tanulmányok és a posztkoloniális elméletek területéről a gyarmatosítás, a rabszolgaság és a karibi térség története mellett, és hogyan kapcsolódnak ezek a fekete brit tapasztalatokhoz. A program külön figyelmet fordít a hatalmi kérdésekre, és például azt kérdezi, hogy a történelem során és a világ minden tájáról a faji és szexuális orientáció hogyan váltak elnyomó módon egymáshoz.
  • Dél-Londonban való elhelyezkedésünk rendkívül fontos számunkra. Ön képes lesz arra, hogy kapcsolatba lépjen a gazdag helyi történelemmel a Goldsmiths környékén, a Deptford hajógyáraktól kezdve a Lewisham csata és a Fekete Népi Akció Napjaiig.
  • A gazdag tudományos örökség része lesz - évtizedek óta kutatunk a fekete tapasztalatok és a faji tanulmányok területén. A Goldsmiths MA Black British Writing programot, valamint MA Race, Media és Social Justice kurzust kínál, amelyből a hallgatók választhatnak egy releváns modult a tanulmányi programjuk részeként. Mi is otthont adunk a Karib-térség és a Diaspora Tanulmányok Központjának, amely aktívan részt vesz a helyi közösségben. Ez az egyedüli karib-tengeri kutatóközpont az egyetemi környezetben.

Mit tanulsz?

A következő alapvető modulokat fogja tanulmányozni:

A modul címe Credits
Kutatások és viták a fekete brit történelemben 30 kredit
Kutatási készségek 30 kredit
Értekezés 60 kredit

Azt is tanulmányozza két választható modult.

Az opcionális modulok számos regionális, fogalmi és módszertani pozíciót kínálnak, ahonnan a fekete brit történelem kutatható és feltárható a korai modern korszaktól napjainkig. A lehetőségek átmenetileg vagy földrajzilag összpontosíthatnak, tematikus vagy módszertani hangsúlyt helyezhetnek, vagy felmérhetnek a legújabb és jelentős tudományos munkákat a fekete brit történelem területén.

A két tanszék program-konferenciáival folytatott megbeszélés során a MA Black British History program által kínált lehetőségektől kívül is vehet egyet. Ez magában foglalhat bármilyen más History MA modult vagy modulokat a Londoni Egyetemen található más osztályoktól.

A modul címe Credits
Brit Birodalom Windrush birodalmává - fekete brit a reform korában 30 kredit
Fekete abbolitionisták a szabadság korában: a Zant-tól a Zong-ig és azon túl 30 kredit
A londoni fajta: társadalom és kultúra a posztkoloniális városban 30 kredit
Trombitók, búvárok és Blackamoors: A fekete tudorok 30 kredit

Köztes kilépési pontok

Posztgraduális diploma vagy posztgraduális bizonyítvánnyal korábban kiléphet a programból, ha konkrét tanulási eredményeket értek el. Ezeket a lehetőségeket meg lehet tárgyalni a kurzus-előadóval.

Belépési követelmények

A hallgatóknak általában rendelkezniük kell, vagy számolniuk kell azzal, hogy elsajátítják a történelemben legalább a második felső osztály felső szintjét, vagy más megfelelő tantárgytól kezdődően, vagy előzetes tapasztalattal kell rendelkezniük, és képeseknek kell lenniük arra, hogy bizonyítsák a mester szintű munka képességét.

Azoknak a pályázóknak, akik nem diplomások, vagy független szakon diplomával rendelkeznek, vagy bármilyen más jelölttel, vizsgáztatást lehet végezni esszé formájában.

Nemzetközi képesítések

A nemzetközi képesítések széles skáláját elfogadjuk.

Ha az angol nem az Ön első nyelve, akkor a program tanulmányozásához 6.5-es IELTS pontszámra (vagy azzal egyenértékű angol nyelvű képesítésre) van szüksége, egy 6.5-es írásbeli írásbeli szavazattal. Ha segítségre van szüksége az angol nyelv használatához, számos tanfolyamot kínálunk, amelyek elősegítik a posztgraduális szintű tanulmányokat.

122488_photo-1505664194779-8beaceb93744.jpgGiammarco Boscaro / Unsplash

Hogyan kell alkalmazni

Az online jelentkezési rendszerünk segítségével közvetlenül a Goldsmiths-re jelentkezik.

Az alkalmazás elküldése előtt rendelkeznie kell:

  • Az oktatási történeteid részleteit, beleértve az összes vizsgát / értékelést.
  • A játékvezető e-mail címe, akire hivatkozást kérhetünk, vagy alternatívájaként egy elektronikus példányt.
  • Személyes nyilatkozat - akár Word dokumentumként, akár PDF formátumban feltölthető, vagy online kitölthető.
  • 1000 szavas esszé - kérjük, olvassa el az alábbiakat *.
  • Ha rendelkezésre áll, oktatási átiratának elektronikus példánya (ez különösen fontos, ha az Egyesült Királyságon kívül tanult, de nem kötelező).

Bármelyik ponton mentheti előrehaladását, és visszatérhet az alkalmazáshoz, bejelentkezve a felhasználónevével / e-mailjével és jelszavával.

* A jelentkezés részeként felkérést fogsz tenni egy rövid (legfeljebb 1000 szó) esszé elkészítésére, amely azonosítja annak a saját kutatási érdekeivel kapcsolatos elsődleges forrás jelentőségét, amelyet a Goldsmiths-ben javasolt tanulmányi programjára tervez. Az elsődleges forráson kívül legalább egy másodlagos forrást kell használnia az elemzés támogatásához. Használjon Chicago vagy MHRA idézőstílust.

Mikor kell alkalmazni

Októbertől fogadunk el pályázatokat azoknak a diákoknak, akik a következő szeptemberben szeretnének indulni.

Arra ösztönözzük Önt, hogy a lehető leghamarabb fejezze be az alkalmazását, még akkor is, ha nem fejezte be a jelenlegi tanulmányi programját. Nagyon gyakori, hogy olyan helyet ajánlunk fel, amely függ attól, hogy egy adott képesítést elér.

A késői kérelmeket csak akkor lehet figyelembe venni, ha rendelkezésre állnak helyek.

Ha pályázik a finanszírozásra, előzetes jelentkezési határidőt kaphat.

Karrier

Ez a kurzus kiváló alapot nyújt a sokféleséggel kapcsolatos kérdésekben és azok körüli pályafutáshoz. Segít felkészülni az újságíró és a média pályafutására is - választási modulokat vehet fel, és szakértelmet szerezhet azoktól, akik a verseny, a média és a társadalmi igazságosság, valamint a történelem és az újságírás programjait tanítják.

Általános történeti ismereteket szerezhet, ideértve a forrásanyag elemzését, az érvek kidolgozását és fenntartását, az adatgyűjtést és az elemzést, valamint a hatékony írásbeli és beszélt kommunikációs készségeket, amelyek átvihetők a legkülönbözőbb területekre, a magánvállalkozástól az oktatási és civil szervezetek szektoráig. .

Partnereket alakítottunk ki a Fekete Kulturális Archívummal és a George Padmore Intézettel, amelyek megkönnyítik a karrier-fejlesztési lehetőségeket, például gyakorlatokat és gyakorlatokat. Használhatja a Goldsmiths speciális gyűjteményekhez való hozzáférést is - egy könyvtári archívumot, amely lehetőséget kínál kutatási elhelyezésekre.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

We're a world-class university, ranked in the world's top 350 universities by the Times Higher Education World University Rankings 2016-17, and the world's elite by the QS World University Rankings 20 ... Tovább

We're a world-class university, ranked in the world's top 350 universities by the Times Higher Education World University Rankings 2016-17, and the world's elite by the QS World University Rankings 2016-17 Kevesebb