MA angol nyelvű irodalomban

Általános információk

Program leírás

Az angol irodalom ma az irodalom olvasóként és kutatóiként való fejlődésed köré épül; mint kritikus és reflektáló tudós; és mint a kommunikátor és az ismeretek bemutatója. Kombinálja a jelenlegi tudományos vizsgálatot az átadható tudományos és szakmai készségek előmozdításával. Meghívja Önt, hogy közreműködjön a diszciplínát átalakító megbeszélésekben, vitákban és projektekben olyan kutatás által vezetett modulokkal, amelyek munkatársaink aktuális érdeklődési köreivel, publikációkkal és együttműködési projektekkel szolgálnak. A moduláris felépítés és a befogadó menetrend alapján ez a kurzus alkalmas rész- és nappali tagozatos tanulmányokra egyaránt.

Legfontosabb tényeket

 • Díj: Mesterek
 • Időtartam: 1 vagy 2 év
 • Tanulási mód: teljes / részmunkaidős
 • Kezdés dátuma: szeptember
 • Díjazó intézmény: Bishop Grosseteste University
 • Intézmény kódja: B38

Erről a kurzusról

Az angol irodalom MA-junk ideális, ha bővíteni és kiterjeszteni kívánja az angol irodalommal való kapcsolatát. Számos irodalmi műfajt, megközelítést és témát fog megismerni a felvilágosodás utáni kontextusban, 1780-tól napjainkig, két csapat által oktatott modul segítségével felfedve az irodalom új és sötétebb oldalait, valamint a múlt értelmezésének innovatív módszereit, és a jelen különböző perspektívákon keresztül, és négy modul, amelyet egy oktató vezet a kiválasztott szerzők, irodalmi korszakok, műfajok és témák után.

Kiváló kommunikációs készségek révén fejlettebb ismereteket szerez az angol irodalomról, az irodalomkritikai elemzés, a kutatás, a független ösztöndíj és az ismeretátadás képességeiről. Ez a tanfolyam rendkívül keresett szervezési, projektmenedzsment, kézbesítési, kapcsolattartó, problémamegoldó és interakciós készségekkel rendelkezik. Rugalmas és lendületes, lehetőséget ad arra, hogy saját írásbeli és szóbeli feladatok során saját érdekeit kövesse.

A BGU English bevált kutatási kultúrával rendelkezik, és meghívást kapsz munkatársainkhoz rendszeres irodalmi eseményekre, workshopokra és előadásokra. Ösztönözni fogja Önt, hogy vegyen részt a kutatási szemináriumokon, konferenciákon és más nyilvános eseményeken. A 2014. évi Kutatási Kiválósági Keretrendszerben (REF) az angol munkatársak által benyújtott munka 83% -át „nemzetközi” minőségűnek ítélték meg, ideértve az eredetiségében, jelentőségében és szigorúságában „világelsőnek” számító kutatást is.

Mit fog tanulni

A tanfolyam hallgatói jelenleg a következő modulok egy részét vagy mindegyikét tanulmányozzák

Tanfolyam modulok

 • Az irodalom elmélete: kritikai keretek
 • Irodalom az időben
 • Keretező műfaj
 • Az irodalom sötét oldala
 • A Fókuszban a Szerző
 • Tematikus szálak
 • Értekezés

Weathered books

Belépési követelmények

Általában elvárják, hogy legalább 2,2 kitüntetéssel rendelkezzen angol irodalomban vagy azzal összefüggésben.

Ha 2,2-es vagy annál magasabb szintű végzettséggel rendelkezik, a tartalomtól függően, a program tartalmához kapcsolódóan elegendő tantárgyi ismeretet kell felmutatnia. Ezt interjún és jelentkezéskor értékelik.

A BGU elkötelezett a hozzáférés és a részvétel bővítése mellett, és szigorú megkülönböztetésmentességi politikát követünk.

Hogyan fogják megtanítani?

A tanfolyam során önálló, független modulokat kínálnak rugalmas menetrenden keresztül (amely részidős tanulmányi utat is képes befogadni). Sokszínűséget biztosít mind tartalmában, mind felépítésében, a hosszabb modulok szélességet és terjedelmet kínálnak, kiegészítve speciális modulokkal, amelyek mélységet és fókuszt kínálnak. Ön képes lesz arra, hogy az értékelést saját érdeklődésének megfelelően alakítsa ki, és elkészítse egyéni dolgozatát.

Értékelés

A tanítás önálló kutatási feladatokon alapul, rendszeres kiscsoportos szemináriumi foglalkozásokon keresztül. Szakértői kommentár és kritikai vita kombinációja révén a hallgatók elsajátítják a szóbeli, írásbeli és kutatásorientált értékelésekhez szükséges készségeket és kereteket. Ezek az irodalmi értékelések fejlett kommunikációs és prezentációs készségeket fejlesztenek a szakmai jövő sokasága érdekében.

Karrier és további tanulmányok

Ez a mesterképzés különféle szakmákra készít fel, amelyek a fejlett kritikai, irodalmi és elemző készségektől függenek, valamint a megszerzett kifinomult kommunikációs és kutatási képességektől is függenek. Ez magában foglalhatja az olyan karriert, mint a tanítás, a kiadás, a könyvtároskodás, az újságírás, a szakmai írás vagy az egyetemen belül (PhD megszerzése révén). Az angol nyelv mestereinek azonban nem kell kifejezetten a témához kötődő karriert eredményezniük. Pályakezdőink szintén erős helyzetben lesznek abban, hogy a marketinggel, a menedzsmenttel vagy a közönségkapcsolatokkal foglalkozó szakmákba belépjenek.

Támogatás

A BGU-n való tanulás diákközpontú tapasztalat. A személyzet és a hallgatók barátságos és támogató légkörben működnek együtt egy intim campus közösség részeként. A személyzet minden tagját személyesen ismeri meg, és magabiztosan fordul hozzájuk segítségért és tanácsért, és a munkatársak nemcsak látásból, hanem egyedi tehetséggel és érdeklődéssel rendelkező egyénként is felismerik majd.

Ott leszünk, hogy személyesen és tudományos szempontból támogassuk Önt a beiktatástól az érettségiig.

Díjak és pénzügyek

Sok hallgatói pénzügyi információ számos forrásból elérhető, de néha zavaró és ellentmondásos. Ezért a BGU-nál igyekszünk minden információt és támogatást megadni Önnek, amelyhez segítséget nyújthatunk a folyamat során. Hallgatói tanácsadó csapatunk szakértője abban, hogy segítsen a tanulmányok finanszírozásának rendezésében, és számos szolgáltatást kínál, amelyek lépésről lépésre végigvezetik Önt a hallgatói finanszírozás minden aspektusán.

Minden pályázó számára teljes útmutatás található az UCAS-nál, hogy a lehető legkönnyebben töltse ki online jelentkezését, és adott esetben súgószöveget.

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a fe ... Tovább

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a few minutes’ walk from Lincoln Cathedral, Castle and the old Roman city. We’re set on a single-site campus, so just about everything you need is close by, whether it be your tutors, your friends, your lectures or the places in which you like to relax. Kevesebb