Program részletei

A kétéves, 28 egységes programunk ismereteket és elemzéseket nyújt a világ legdinamikusabb régióinak társadalmairól, történelméről, irodalmáról, gazdaságáról és politikájáról. A 28 kredit általában öt-hat fő tanfolyamot, egy kapcstevékenységet és két választható kurzust tartalmaz.

Az osztályokat késő délután vagy este, hétfőtől csütörtökig tartják, amely biztosítja a hallgatók számára a rugalmasságot, hogy egyensúlyba hozza a posztgraduális tanulmányait a munkával és a személyes felelősséggel.

Tanulási eredmények a programban

A MAPS programot kitöltő diákok bizonyítani tudják:

 • képesség arra, hogy kutatási eszközöket és módszereket alkalmazzon kritikus témák elemzésére az ázsiai-csendes-óceáni tanulmányok területén és a kortárs interdiszciplináris területeken.
 • a szociokulturális történetek és hagyományok megértése, a fejlődés politikai és gazdasági mintái, a szervezeti gyakorlatok és magatartásformák, valamint az ázsiai csendes-óceáni térségben bizonyított események.
 • szóbeli és írásbeli jártasság az ázsiai nyelven, amely megfelel az USF egyetemi kurzusok negyedik félévének, vagy az Egyesült USF nem tanított nyelvek egyenértékű szintje.
 • gyakorlati tapasztalat az akadémiai és szakmai fejlődés lehetőségein keresztül, például gyakorlatok, terepmunka, konferenciák, szimpóziumok, nyilvános programok, osztálykirándulások és más típusú tapasztalati tanulás révén.

Tanulmányi program

A program két hangsúlyt fektet le: egyet a humán / társadalomtudományi és az egyik az üzleti életben. Minden hangsúlyban a diákok öt fő tanfolyamot, két választható kurzust és minden szükséges nyelvet tanulnak.

A legfontosabb tanfolyamok segítenek a hallgatóknak az ázsiai-csendes-óceáni kulcsfontosságú területeken fontos alapismeretek megszerzésében, beleértve a történelmet, a kultúrát, az irodalmat, a politikát és a gazdaságot. Ezek a tanfolyamok nagyrészt Kínára, Japánra és Koreára koncentrálnak, és Dél-Ázsiát és Délkelet-Ázsiát is feltárják.

A kohorsz és a mentor tapasztalat

A diákok a programon keresztül egy csoportként (vagy kohorszként) dolgoznak együtt, akik augusztusban kezdődnek és 21 hónappal később befejezik. Az oktatás kohorsz modellje lehetővé teszi a tanárok számára, hogy a kurzusokban szereplő témákat és projekteket az egyes kohorszok egyedi igényeihez és érdekeihez igazítsák. A komplementer erősségek az egyes kohorszokon belül lehetővé teszik a diákok számára, hogy egymással és egymástól tanuljanak. Ezenkívül az elsőéves diákok felkínálják a másodikéves mentor lehetőségét, aki segíti őket.

MENTORSHIP ÉS SZAKMAI FEJLESZTÉS

Szakmai

A MAPS program olyan gyakornoki lehetőségeket kínál, amelyekben a diákok az ázsiai csendes-óceáni térségben működő nonprofit szervezeteken dolgoznak. A szakmai gyakorlatban a hallgatók gyakorlati készségeket és ismereteket szereznek, miközben diplomát szereznek a mesterképzés felé. A program évente karrier- és hálózatépítő rendezvényeket is tart, ahol a diákok találkoznak a gyakornokokat és a munkavállalókat kereső szervezetekkel és cégekkel.

Nyelvi követelmény

 • követelmények
  A diplomához két éves egyetemi szintű ázsiai nyelv szükséges. Ez a kétéves nyelvvizsga elégedett lehet a diplomás program beiratkozása vagy a mesterképzésbe való beiratkozás előtt. Az USF ben a kétéves nyelvvizsga további 16 kredit a tanfolyamon. USF tanfolyamokat kínál mandarin, japán és tagalog nyelven. A más ázsiai nyelveken - például koreai, vietnami és mások - a kurzusokat az USF vagy a közeli akkreditált egyetemeken vagy intézményeken keresztül irányított tanulmány útján rendezhetik.
 • Tesztelés
  Ha az ázsiai nyelvű (akár anyanyelvű vagy tanult) középfokú végzettséggel rendelkező programhoz jön, előfordulhat, hogy elkerülheti a további nyelvtanulást. Minden MAPS hallgatónak be kell mutatnia a negyedik féléves vagy azt meghaladó nyelvtudást a diploma szerint; az ilyen ismeretek kimutathatók korábbi tanfolyamon, online teszten és / vagy egy USF interjúján.

Kettős fokozat és tanúsítvány

Program oktatási nyelve:
 • Angol

14 további kurzus University of San Francisco - College of Arts & Sciences »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Price
21,440 USD