MA az ázsiai csendes-óceáni tanulmányokban

Általános információk

Program leírás

Program részletei

A kétéves, 28 egységes programunk ismereteket és elemzéseket nyújt a világ legdinamikusabb régióinak társadalmairól, történelméről, irodalmáról, gazdaságáról és politikájáról. A 28 kredit általában öt-hat fő tanfolyamot, egy kapcstevékenységet és két választható kurzust tartalmaz.

Az osztályokat késő délután vagy este, hétfőtől csütörtökig tartják, amely biztosítja a hallgatók számára a rugalmasságot, hogy egyensúlyba hozza a posztgraduális tanulmányait a munkával és a személyes felelősséggel.

Tanulási eredmények a programban

A MAPS programot kitöltő diákok bizonyítani tudják:

  • képesség arra, hogy kutatási eszközöket és módszereket alkalmazzon kritikus témák elemzésére az ázsiai-csendes-óceáni tanulmányok területén és a kortárs interdiszciplináris területeken.
  • a szociokulturális történetek és hagyományok megértése, a fejlődés politikai és gazdasági mintái, a szervezeti gyakorlatok és magatartásformák, valamint az ázsiai csendes-óceáni térségben bizonyított események.
  • szóbeli és írásbeli jártasság az ázsiai nyelven, amely megfelel az USF egyetemi kurzusok negyedik félévének, vagy az Egyesült USF nem tanított nyelvek egyenértékű szintje.
  • gyakorlati tapasztalat az akadémiai és szakmai fejlődés lehetőségein keresztül, például gyakorlatok, terepmunka, konferenciák, szimpóziumok, nyilvános programok, osztálykirándulások és más típusú tapasztalati tanulás révén.

Tanulmányi program

A program két hangsúlyt fektet le: egyet a humán / társadalomtudományi és az egyik az üzleti életben. Minden hangsúlyban a diákok öt fő tanfolyamot, két választható kurzust és minden szükséges nyelvet tanulnak.

A legfontosabb tanfolyamok segítenek a hallgatóknak az ázsiai-csendes-óceáni kulcsfontosságú területeken fontos alapismeretek megszerzésében, beleértve a történelmet, a kultúrát, az irodalmat, a politikát és a gazdaságot. Ezek a tanfolyamok nagyrészt Kínára, Japánra és Koreára koncentrálnak, és Dél-Ázsiát és Délkelet-Ázsiát is feltárják.

A kohorsz és a mentor tapasztalat

A diákok a programon keresztül egy csoportként (vagy kohorszként) dolgoznak együtt, akik augusztusban kezdődnek és 21 hónappal később befejezik. Az oktatás kohorsz modellje lehetővé teszi a tanárok számára, hogy a kurzusokban szereplő témákat és projekteket az egyes kohorszok egyedi igényeihez és érdekeihez igazítsák. A komplementer erősségek az egyes kohorszokon belül lehetővé teszik a diákok számára, hogy egymással és egymástól tanuljanak. Ezenkívül az elsőéves diákok felkínálják a másodikéves mentor lehetőségét, aki segíti őket.

MENTORSHIP ÉS SZAKMAI FEJLESZTÉS

Szakmai

A MAPS program olyan gyakornoki lehetőségeket kínál, amelyekben a diákok az ázsiai csendes-óceáni térségben működő nonprofit szervezeteken dolgoznak. A szakmai gyakorlatban a hallgatók gyakorlati készségeket és ismereteket szereznek, miközben diplomát szereznek a mesterképzés felé. A program évente karrier- és hálózatépítő rendezvényeket is tart, ahol a diákok találkoznak a gyakornokokat és a munkavállalókat kereső szervezetekkel és cégekkel.

Nyelvi követelmény

  • követelmények
    A diplomához két éves egyetemi szintű ázsiai nyelv szükséges. Ez a kétéves nyelvvizsga elégedett lehet a diplomás program beiratkozása vagy a mesterképzésbe való beiratkozás előtt. Az USF ben a kétéves nyelvvizsga további 16 kredit a tanfolyamon. USF tanfolyamokat kínál mandarin, japán és tagalog nyelven. A más ázsiai nyelveken - például koreai, vietnami és mások - a kurzusokat az USF vagy a közeli akkreditált egyetemeken vagy intézményeken keresztül irányított tanulmány útján rendezhetik.
  • Tesztelés
    Ha az ázsiai nyelvű (akár anyanyelvű vagy tanult) középfokú végzettséggel rendelkező programhoz jön, előfordulhat, hogy elkerülheti a további nyelvtanulást. Minden MAPS hallgatónak be kell mutatnia a negyedik féléves vagy azt meghaladó nyelvtudást a diploma szerint; az ilyen ismeretek kimutathatók korábbi tanfolyamon, online teszten és / vagy egy USF interjúján.

Kettős fokozat és tanúsítvány

Utoljára frissítve feb. 2018

Az iskoláról

As one of the country’s premier Jesuit Catholic universities, the College of Arts and Sciences pairs a rigorous academic curriculum with an urban, global perspective. The college's vision of success i ... Tovább

As one of the country’s premier Jesuit Catholic universities, the College of Arts and Sciences pairs a rigorous academic curriculum with an urban, global perspective. The college's vision of success involves both the head and the heart, with outstanding faculty members giving students the skills and compassion to fashion a more just and humane world. Kevesebb
San Francisco , Buenavista , narancssárga + 2 Több Kevesebb