Hivatalos Leírás

MA grafikai tervezés

A Grafikus Design MA kurzus ösztönzi a formatervezési lehetőségek széles skáláját a grafikai tervezés széles területén.

A kurzus középpontjában az elmélet által alátámasztott vizuális kommunikációs kutatások gyökerezik, különös hangsúlyt fektetve egy nagyon személyes gyakorlati munka testére. A diákok úgy dönthetnek, hogy a kortárs grafikai tervezés bármely területén belül dolgoznak, vagy felfedezik a formatervezési sokszínűség lehetőségeit.

A tanfolyam során a diákokat arra ösztönzik, hogy egyedülálló személyes vizsgálatot folytassanak a grafikai tervezés tág témáján belül. A program végére minden diáknak egy kohéziós munkát kellene elvégeznie egy professzionális szabványnak megfelelően, és képesnek kell lennie arra, hogy világosan megfogalmazza a szellemi értelmezést és egy széles kritikai szempontot.


Belépési követelmények/>

A posztgraduális kurzusok beiratkozási feltételei változóak, és az alábbiakban ellenőrizni kell az egyedi követelményeket, illetve az érdeklődő ügyintézőket. Általában a következő általános belépési követelmények érvényesek:

Posztgraduális diploma, bizonyítványok és átváltási kurzusok:

Egy elismert angol első fokozat vagy azzal egyenértékű, vagy egy BTEC felsőfokú oklevél / bizonyítvány.

Tanított mesterképzések:

Egy elismert brit kitüntetéssel rendelkező diploma, jó színvonalú, vagy azzal egyenértékű. Az összes pályázó pályázatát megfontolás tárgyává kell tenni, figyelembe véve a javasolt program vagy munka jellegét és terjedelmét. A nem hivatalos kérdéseket üdvözlik, és rendszerint egy kezdeti tanácsadói interjú követ.

A pályázóknak bizonyítaniuk kell az alábbiak bármelyikét:

  • A brit egyetem 2,2 fokos, vagy annál magasabb értékű átvétele.
  • Magas szintű eredmények az egyetemi tanulmányok során egy egyetemen máshol.
  • Szakmai tapasztalat a területen vagy a kapcsolódó területen a saját országában.

A nemzetközi hallgatóknak meg kell jeleníteniük az írásbeli és beszélt angol nyelvtudást a tanfolyam beiratkozási követelményeinek teljesítése mellett: Nemzetközi nyelvvizsga-szolgálat (IELTS) - minimum 6.5.

Minden pályázót fel kell kérni, hogy nyújtson be digitális anyagot, és ahol lehetséges, felkérik, hogy vegyen részt egy interjúban a legutóbbi munka portfoliójával.


Tanfolyam tartalom/>

Az MA kurzus az AAS modulrendszer keretében létezik. Jelenleg 6 modul (3 egyelméleti modul és 3 dupla gyakorlati modul), hogy befejezze a három félév a teljes munkaidőben tanulmány. A kezdeti modulok irányítják a diákokat, hogy saját személyes kutatási projektet hozzanak létre a vizuális kommunikációval kapcsolatban. A hallgatókat arra irányítják, hogy megfelelő kutatási módszerek segítségével kezdeményezzék a gyakorlati munkát, majd továbbra is folytassanak mélyreható vizsgálatot egy adott személyes tanulmányi területre vonatkozóan, ami egy végső értékelés prezentációt / nyilvános kiállítást eredményez.

A gyakorlati munkát kiterjedt és nagyon jól felszerelt stúdiónkban és műhelyünkben végezzük. A heti oktatóanyagokat ösztönzik és támogatják a vendégelőadások, a kiállítások, a tanulmányi terepjárók stb.


Értékelés/>

Az értékelés része a tanulásnak. Az akadémiai vita, a külső vizsgáztatók jelentései és a diákok megfigyelései befolyásolják az értékelési stratégiákat. A kurzus számos formativ és összegző stratégiát alkalmaz, és ezeket a tervezési és formatervezési témákkal kapcsolatos ismeretei fejlődésének szempontjából hasznosítja.

Az értékelési kritériumokat az általános kézikönyvben, a modulleírásokban és a modul információs csomagokban is közlik. A projekt rövid értékelésének kritériumai a modulok értékelésére vonatkoznak, és egy rövid végén találhatók. A visszajelzések modul- és projektértékelési kritériumokra vonatkoznak.

Az értékelés szempontjai közösek az összes tanfolyamra, és néhányan megkülönböztetik az adott tanfolyamot. A stratégiákat arra tervezték, hogy olyan követelményeket teremtsenek Önre, amelyek hasonlóak a diploma megszerzéséhez, és segítenek abban, hogy megfelelő munkamódszereket dolgozzon ki a problémák megoldására.

Az értékelési jelzéseket az értékelők belső csoportja mérsékli, és ez a "külső vizsgálat" az értékelési folyamat fontos része. Ez történik a tanfolyamok és a különböző modulok. A folyamatunk jól fejlett. Szigorú és biztosítja, hogy az értékelési folyamat összehasonlítható legyen az összes osztály tanfolyamokon. Az eredményességi színvonal összehasonlítható a tanfolyamtól a tanfolyamig, és a munka mennyiségének és minőségének is igazolható.

Az AAS külső vizsgáztatói ugyanazok a vizsgáztatók a Preston campus tanfolyamokra. Minden évben meglátogatják az AAS Főiskolát.


Karrierlehetőségek/>

Az MA segíteni fogja a karrierlehetőségeket a grafikai tervezés és a vizuális kommunikáció területén - elismerésben részesítve az egyes hallgatók egyedi gyakorlati és szellemi képességeit.

A Graphic Design MA azonban nem tekinthető teljesen szakképzettnek, ugyanakkor felismeri a személyes fejlődés, az elégedettség és a megvilágosodás értékét is.

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus AAS College »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
13 hónapok
Nappali
Price
6,200 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date