MA kínai-angol fordítás és nyelvoktatás területén

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Tanfolyam áttekintése

A kínai-angol fordítási és nyelvi MA elérhető akkor, ha Ön első kínai mandarin nyelvű beszélő, akit az alkalmazott nyelvi karrier érdekli, például angol vagy kínai idegen nyelv fordítása és tanítása.

Ez a tanfolyam nyelvispecifikus készségeket nyújt a fordítási tanulmányok és az alkalmazott nyelvészet területén. Célja, hogy bezárja a fordítás széles körét egy speciális környezetbe, angol és kínai nyelvre fordítva.

Foglalkozni fog a nem anyanyelvűek angol nyelvtanárokkal, az alkalmazott nyelvtanulással, valamint az angol vagy a kínai mint második nyelv fordításával és tanításával.

Fokozatunk ugyanolyan vonzónak bizonyul a mandarin tanárok számára, akik tudást szeretnének építeni az alkalmazott nyelvészeti elméletben és gyakorlatban.

Miért kínai-angol fordítás és nyelvoktatás a Swanseában?

A Művészeti és Bölcsészettudományi Főiskola a lenyűgöző Singleton Park campusunkon alapul, a parkvidéken, a Swansea-öbölre nézve, a Gower-félsziget szélén.

A Főiskolán belül található a Graduate Center. A nemzetközi színvonalú egyéni és együttműködési kutatási tevékenység előmozdítását célzó központ támogató környezetet biztosít a posztgraduális kutatásokhoz és a mesterképzéshez.

Posztgraduális képzéseket kínál az akadémiai és a szakmai fejlődés fokozása érdekében, valamint megkönnyíti a szemináriumi programokat, műhelymunkat és nemzetközi konferenciákat.

Kínai-angol fordítási és nyelvtanítási tapasztalata

A nappali tagozatos tanfolyam egész évre oszlik, három modullal, melyeket minden akadémiai félévben kínálnak, mielőtt a szakmai gyakorlati portfóliót összeállítják a nyár folyamán.

Vehet elméleti és gyakorlati modulokat, ideértve a mandarin tanítási órák megfigyelését és a lehetséges tanítási gyakorlati lehetőségeket. A fordítómodulok nagyon praktikusak és professzionális szinten készülnek.

A modulok széles választéka magában foglalja az osztálytermi oktatási gyakorlatokat, a kínai fordítás és tolmácsolás alapelveit, a médiát és a fordítást, valamint a szókincs oktatását és tanulását.

Kínai-angol fordítás és nyelvtanítás foglalkoztatási lehetőségei

A kínai-angol fordítás és nyelvoktatás MA ideális akkor, ha alkalmazandó nyelvi karriert szeretne, például fordítást, vagy angol vagy kínai, mint idegen nyelv tanítását.

A kurzus végzősök általában fordítási vagy oktatási karriert folytatnak, vagy továbbtanulnak.

Belépési követelmények

A tipikus belépési követelmény az első fokozat az angol nyelv vagy a kínai nyelvtel kapcsolatos tanulmányok során, általában alacsonyabb második osztály vagy annál magasabb vagy azzal egyenértékű. A tengerentúli hallgatók várhatóan 6,0 IELTS-ponttal rendelkeznek.

Karrier és foglalkoztathatóság

Karrier és foglalkoztathatóság A Swansea Foglalkoztatási Akadémia (SEA) segíteni fog Önnek a karriered minden szakaszában, amely segíti a fényes jövő építését.

Karrier-támogatási szolgáltatásaink:

  • Foglalkoztathatósági műhelyek, munkáltatói beszélgetések, testreszabott rendezvények és karriervásárok.
  • Egyéni tanácsok és útmutatások a szakmailag képesített karrier-tanácsadóktól.
  • Segítsen a munkahely megtalálásában, a gyakorlatban, a gyakorlati elhelyezkedésben és az önkéntességben.
  • Információs forrásokhoz való hozzáférés a karriermenedzsment sokféle témakörében.
  • Finanszírozás a hallgatói szakmai lehetőségek és a Student Society / Club események támogatására.

Segítséget és tanácsadást nyújtunk a Swansea University Alumni számára akár két évvel a diploma megszerzése után is.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Tovább

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Kevesebb