MA mozgó kép és hang

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

Kihívja audiovizuális gyakorlatát, és törekedjen az eredetiségre a mozgó képekkel és / vagy hangtervvel kapcsolatos fogalmakkal, kérdésekkel és anyagokkal való kísérletezéssel.

Együttműködik

Mint egy posztgraduális hallgató a NUA-ban, csatlakozhat a szakemberek és kutatók közösségéhez, különböző szakterületekkel, értékes lehetőségeket kínálva együttesen és egyénileg is.

Intenzív tanulmányozással és átfogó technikai workshopok segítségével olyan gyakorlati és fogalmi készségeket fejleszt ki, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az eredeti és innovatív munkát megteremtse az igényes szakmai előírásoknak.

szakosít

A szakértelmétől függően lehetőséged lesz az audiovizuális módszerek széles skálájával foglalkozni. Ezek a következők: 2D Digital; CGI és stop-motion animációs film és mozgóképgyártás; mozgó grafikák; szkriptek és elbeszélések; előkészítő és gyártást követő készségek és technikák; hang design.

Azonban úgy dönt, hogy alakítja a tanulmányt, akkor végzi a mélyebb megértése a saját gyakorlatát, és szélesebb körben elismerését, hogyan kell alkalmazni a skillet a különböző szakmai környezetben.

BAFTA ösztöndíj

Fedezze fel, hogyan kaphat ösztöndíjat a BAFTA-n keresztül legfeljebb 12 000 fontot a tanfolyamdíjak és az iparági mentorhoz való hozzáférés érdekében.

MA diploma kiállítás

Fedezze fel néhány posztgraduális hallgató munkáját a Norwich University of the Arts szerzett MA fokozat kiállításán.

Pályakezdő dolgozik széles körű karrier, többek között

  • Audiovizuális produkció
  • Film
  • Motion Graphics
  • CGI
  • 2D és 3D animáció
  • Scripting és Narrative
  • Pre és Post Production
  • Tanításukat / előadásaikat
  • Kutatás / PhD tanulmány

Belépési követelmények

A résztvevőknek normálisan 2: 1-es vagy annál magasabb (vagy azzal egyenértékű) BA (Hons) / BSc-fokozatot kell szerezniük egy, a javasolt tanfolyamhoz kapcsolódó témában.

Azok a pályázók, akik egy másik tudományágban szerezhetnek oklevelet, beléptetésre is fontolóra vehetők, azzal a feltétellel, hogy kielégítő művészeti, formatervezési vagy médiaszolgáltatási portfóliót nyújtanak pályázatuk alátámasztására.

A mesterképzésre való felajánlás azon a várakozáson alapul, hogy lehetősége van a tanfolyam céljainak teljesítésére és a díj sikeres elvégzéséhez szükséges szabvány eléréséhez.

Utoljára frissítve okt. 2018

Az iskoláról

Norwich University of the Arts (NUA) has established itself in arts, design and media education for over 170 years. But while our history can be traced back to 1845, our outlook is forward-thinking.

Norwich University of the Arts (NUA) has established itself in arts, design and media education for over 170 years. But while our history can be traced back to 1845, our outlook is forward-thinking. Kevesebb