MA nemzetközi turizmus, vendéglátás és rendezvényszervezés

Általános információk

Program leírás

MA nemzetközi turizmus, vendéglátás és rendezvényszervezés

Iratkozzon fel a Nemzetközi Turizmus, Vendéglátás és Rendezvényszervezés MA-ba, hogy fejlessze azokat a készségeket, amelyekre szükség van ahhoz, hogy sikeresen navigáljon ebben a gyorsan növekvő és izgalmas ágazatban. A posztgraduális programot a berlini központjában fekvő campusunkon tanítják, és ez biztosítja a diplomás számára egy világos jövőképet a célok elérésében. Fejlessze a problémamegoldó és döntéshozói készségeket a modulok széles skálájának tanulmányozásával, ideértve: Kultúrák közötti menedzsment, Nemzetközi projektmenedzsment, Vállalkozói turizmus és események vállalkozása, valamint Vendéglátás-üzemeltetési menedzsment. A vegyes tanulás, az osztályon belüli előadások, szemináriumok és műhelymunkák révén nemcsak az ezen iparágakban való sikeres sikerességhez szükséges ismereteket fog megtanulni, hanem a lehetőségek megragadásához szükséges készségeket is. Ez a program olyan személyeknek szól, akik menedzserként, csapatvezetőként vagy igazgatóként törekszenek ebben az ágazatban. Rendelkezni fog egy olyan vállalkozás vezetésének és felépítésének képességével, amelyet az egész program során ápolni kell. Ezenkívül azok számára, akik a program befejezése után kutatási fokozat megszerzését fontolgatják, ez kiváló módja annak, hogy felálljon és elindítsa a kulcsfontosságú készségeket. A záró ciklus a választott témáról szóló értekezés tárgyát képezi. Ez lehetővé teszi a megtanultak alkalmazását és bemutatását. Takarítson meg akár 1000 eurót a program költségeinél, ha befizette a szükséges 2000 eurós előleget, hogy 2020. január 31. előtt biztosítsa a helyét (az EU hallgatói legfeljebb 500 eurót kapnak).

Tanfolyam követelmények

 • Minimum életkor: 21
 • Angol nyelvi követelmények:
  • IELTS 6.0 (legalább komponensben 5,5, vagy);
  • PTE 50 pontszám vagy azzal egyenértékű.
 • Az angol nyelvismereti követelményeket el lehet tekinteni:
 • Anyanyelvi beszélõk, vagy;
 • Azok a pályázók, akik angolul végzettek (pl. Középiskolai diploma vagy IB).
 • Dokumentumok: CV és két referencia betű.
 • Képesítések: Önnek rendelkeznie kell egy 2: 2-es brit főiskolai végzettséggel (vagy azzal egyenértékű diplomával, amelyet a NARIC felismer)
 • Ha nem felel meg az akadémiai követelményeknek, akkor értékelheti a megfelelő munkatapasztalatot. Az útvonal eléréséhez legalább 3 éves vezetői tapasztalattal kell rendelkeznie.

Berlin Business School

Kivételes üzleti vezetővé akar válni a kiválasztott területen? A berlini Üzleti és Innovációs Iskola (BSBI) segít Önnek a sikeres karrierhez szükséges kulcsfontosságú vezetői készségek fejlesztésében.

A BSBI szakképzési programjainak három fogalma van:

Vállalat | Vezetés | Siker

Fogsz:

 • Az üzleti készségek fejlesztése gyakorlati tanítási módszerekkel
 • Ismerje meg a kiválasztott iparágat a pályaorientált tudósoktól a saját területük tetején
 • Versenyelőnyöket szerezhet a legfontosabb szakmai eszközök és technikák megszerzésével
 • Ismerje meg, hogyan kell alkalmazni a koncepciókat a valódi vállalkozások számára

Célunk az Ön sikere: ha végzett, akkor hamarosan képes lesz arra, hogy magasan képzett szakemberként léphessen be a munkaerőpiacra, és a diploma megszerzése után jogosult lesz pályázni egy 18 hónapos tanulmányi utólagos tartózkodási engedélyre *, hogy kihasználhassa a karrierjét lehetőségeket Németországban.

Miközben tanulmányozza a diplomát…

Tanítási módok

Használja ki a karrier-orientált és gyakorlati tanítási megközelítést az alábbi módszerek alkalmazásával:

 • Esettanulmányok
 • Kiállítások és vállalkozások látogatása
 • Műhelyek és vendégelőadók
 • Csoportos megbeszélések
 • Előadások
 • Csoportos projektek

Rugalmasság

Élvezze a tanulmányi ütemtervet, melynek célja, hogy megfeleljen a szakmai és személyes kötelezettségeinek.

Használja ki a virtuális tanulási környezet (VLE) előnyeit, és érintse meg a „Virtuális” tantermeket, ami azt jelenti, hogy otthon tanulhat.

Berlin központja

A BSBI egy csodálatos tanulmányi környezetet hozott létre, mely újonnan felújított, modern egyetemet kínál Berlin szívében.

A város a közelmúltban a legnépszerűbb választás a nemzetközi tanulók számára Európában **.

** Az ICEF 2018-as éves felmérése alapján.

Ipari kapcsolatok és lehetőség

Európa induló tőkéjeként Berlin tökéletes hely az üzleti ismeretek megismeréséhez és értékes tapasztalatok megszerzéséhez - a város olyan vállalkozók számára készült, akik berlini állományba nyúlnak, hogy kihasználják a befektetési és gazdasági lehetőségeket.

Dedikált karrierszolgáltatás

A BSBI egyetemi karrier szakemberei elkötelezettek abban, hogy segítsenek a sikeres edzésben. A karrier szolgáltatások az Ön egyedi igényeihez igazodnak, és arra lettek kifejlesztve, hogy kiváló diplomát nyújtsanak Önnek.

Érettségi után…

Globálisan elismert szakképesítés

A Università Telematica Internazionale Uninettuno - BSBI fő tudományos partnerének minősítést kap.

A tanulmány utáni tartózkodási engedély

A diplomamunka sikeres befejezése után 18 hónapig jelentkezhet tanulmányi utólagos tartózkodási engedélyre. Ez lehetőséget ad arra, hogy kihasználhassa a németországi gazdasági lehetőségeket.

112194_110926_BSBI.png

Utoljára frissítve jan. 2020

Az iskoláról

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field.

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field. Kevesebb