MA protetikai hatásokban

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Készüljön fel a protézisek jövőjére ezzel az egyedülálló, gyakorlaton alapuló kurzussal. Az iparra összpontosítva a kezdetektől kezdve valódi speciális effektusok stúdiójában fog dolgozni, hogy megszerezze a kulcsfontosságú készségeket és a mély megértést, miközben kreatív portfóliót és kapcsolatok hálózatát is kifejleszti.

Bevezetés

Ez a tanfolyam új a 2020-ra való belépéshez.

Növekszik és finomítja képességeit személyesen összpontosított projektek révén, egy támogató és együttműködő közösségen belül. Kísérletezés és kockázatvállalás révén átvágja a határokat, hogy rugalmas és dinamikus protézisek gyakorlójává váljon.

Fogsz:

 • Tanuljon szakértőktől a világszínvonalú partnerekkel, a Gorton Studio-val és a Millennium FX-vel együttműködve.
 • Készítsen változatos kreatív munkát, amely elősegíti a karrierjét.
 • Hozzáférés a professzionális stúdiókhoz és az erőforrásokhoz.
 • Használja ki a látogató előadássorozatunkat, amelyben a globális iparág vendégelőadói vesznek részt.
 • Legyen egy élénk nemzetközi filmiskolán, egy kreatív művészeti egyetemen belül.

krampus, mask, devil

Amit megtanulsz

Az egyéves tanfolyam során egy valóban multidiszciplináris tantervet fog felvázolni, amelyet a mai rendkívül versenyképes protézisek és speciális effektusok iparának igényeihez igazítottak. Akkor a felelős a saját tanulásáért, a saját irányának és a specialitások fejlesztéséért, miközben megismerheti az ipari gyakorlat gyakorlati ismereteit.

Tanfolyam tartalom

Bővíti ismereteit a kulcsfontosságú programokról és a gyártási technikákról, megtapasztalja a stúdió alapú munkavégzést akadémiai és szakmai környezetben, és kidolgoz egy kritikusan átgondolt portfóliót. Emellett megismerkednek majd a protézisek iparát tájékoztató kortárs vitákkal. Ebben a gyakorlati és szakmailag összpontosított posztgraduális kurzusban a tervezés, a rajz, a készítés, a bemutatás és az iparági tudatosság műhelyei támogatják a tanulást.

modulok

 • Kontextuális tanulmányok: A legfontosabb kontextuális fogalmak elméleti ismereteinek kibővítése.
 • Építőelemek: A protézisek alapvető készségeinek és folyamatainak megalapozása.
 • Ipari háttér: Fejleszteni fogja szakmai portfólióját, és megismerheti a való életben dolgozó stúdiókat.
 • A forma kitörése: Kísérletezzen a terveivel és a gyártási technikákkal a protézishatások határainak tesztelésére.
 • PFX gyártás: Fókuszálja a tanulmányait egy ipari minőségű munkacsoport előállítására és létrehozására.

Hogy fog tanulni?

Ez egy gyakorlaton alapuló kurzus, így utazásának nagy része magában foglalja a tanulás cselekedet útján történő felhasználását, együttműködését a legkorszerűbb eszközökkel, amelyeket partnereink, a Gorton Studio és a Millennium FX kínálnak. Az előadásokon, szemináriumokon, workshopokon és mesterkurzusokon keresztül elsajátíthatja a kontextusban, az elméletben, a programokban és a folyamatban levő munkákat is.

Értékelési módszerek

 • A gyakorlati munka portfóliói
 • Előadások
 • Szóbeli jelentések
 • Fő gyakorlati projekt

Személyzet

A televíziós és filmgyártásban, a protetikumokban, a tervezésben és a gyártásban dolgozva a Gorton Stúdió és a Falmouth University csapata kiterjedt ipari tapasztalattal rendelkezik. Büszkék vagyunk az ipari kapcsolatainkra, amelyek az Egyesült Királyságon túl a világ egyik legjobb protetikai effektusokkal foglalkozó stúdiójához érkeznek. Ez a kapcsolat alapvető hálózati lehetőségeket kínál hallgatóink és diplomásaink számára, valamint segíti a tanterv kialakítását és formálását.

Felszerelés

A többmillió fontnyi, ipari szabványú Film- és Televíziós Iskola professzionális létesítményeket kínál, ideértve:

 • Élet rajz stúdió
 • Motion capture / magával ragadó stúdió
 • Gyors prototípus-készítés, 3D nyomtatás, öntés, marás, hegesztés és más gyártási lehetőségekkel rendelkező műhelyek
 • Húsz üléses számítógépes csomag kulcsfontosságú szoftverekkel, ideértve többek között a Z-Brush-t, a Maja-t, az Adobe CC-t és az anyagfestőt
 • Belépés a Gorton Stúdióba
 • Hozzáférés a Millennium FX Studio-hoz
 • Mozi Christie M sorozat HD vetítéssel és 7.2 térhatású hanggal

Hogyan kell alkalmazni

Belépési követelmények

Üdvözöljük azokat a pályázatokat, akik megfelelő, 6. szintű képesítéssel vagy azzal egyenértékű tapasztalattal rendelkeznek, és bizonyíthatóan érdeklődnek a téma iránt.

Szívesen fogadjuk jelentkezését is, ha formális vagy „tanúsított” tanuláson vesz részt (például olyan tanfolyamokon, mint például az egyetemek vagy főiskolák által nem irányított képzések), valamint a munka tapasztalatából vagy önálló tanulásból tanul. Ezt az előző tanulás akkreditációjának (APL) nevezzük, és az elmúlt öt évben el kellett volna szereznie, és ez egyenértékű a minimális belépési képesítésünk tanulási eredményeivel.

Azok a APL-jelentkezők, akik tapasztalatokat alkalmaznak a jelentkezéshez, tudomásul veszik, hogy 200 GBP jelentkezési díj vonatkozik a haladó szintű jelentkezésre vagy a meghatározott moduloktól vagy jóváírás alóli mentességért.

Nyelvi követelmények

Ha az angol nem az első nyelv, akkor be kell mutatnia az angol nyelvtudást, amely megfelelően fejlett a tanulmányainak sikeres befejezéséhez. Olyan elismert angol nyelvi képesítéseket fogadunk el, amelyek megegyeznek a Nemzetközi Angol Nyelvvizsgáló Rendszer (IELTS) által elért általános akadémiai pontszámmal, 6,5, az olvasás, írás, beszéd és hallgatás minimum 6,0 értékével.

Azok a nemzetközi jelentkezők, akik 4. szintű hallgató vízumot igényelnek az Egyesült Királyságban történő tanuláshoz, a kormány vízumkövetelményeinek teljesítéséhez jóváhagyott biztonságos angol nyelvi tesztet (SELT) vesznek igénybe, vagy elismert nyelvi teszttel rendelkeznek az Egyetem által jóváhagyott és jóváhagyott bizonyítvánnyal. Jelentkező szolgáltatási csapatunk segíthet bármilyen kérdésben, amely felmerülhet a tanulmányi vízumokkal vagy a megfelelő nyelvi tesztekkel kapcsolatban.

Tandíj 2020–21

 • 10 895 £ - teljes munkaidős UK / EU (250 £ elfogadási díj fizetendő. Ezt levonják a tandíjból.)
 • 16 000 £ - teljes munkaidős nemzetközi (elfogadási díj legfeljebb 1000 £ fizetendő, az állampolgárságtól függően. Ezt levonják a tandíjból.)

A tandíjat évente állapítják meg, és évente felülvizsgálják. Ezért az egyetem a tanfolyam második vagy azt követő éveiben emelheti a tandíjat, összhangban az inflációval és / vagy a törvény vagy a kormány politikája által megengedett maximális összeggel. A hallgatókat a lehető leghamarabb értesítik a változásokról.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of ... Tovább

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of the Creative Industries, the fastest growing sector in the UK economy. Now, as we face the fourth industrial revolution; as technology provides great opportunities as well as challenges, it’s clear that Falmouth’s specialisms of creative innovation; creative thinking, problem-solving, communication and storytelling, will be key to future economic and cultural success both at a local and global level. Kevesebb