MA turizmus, vendéglátás és rendezvényszervezés

Általános információk

Program leírás

A berlini Üzleti és Innovációs Iskola webináriumot tervezett december 1-jén. Regisztráljon itt most!

145674_thumbnail_5.png

MA turizmus, vendéglátás és rendezvényszervezés

Törekvő utazási vállalkozó? Tanulmányozza a BSBI turisztikai és rendezvényszervezési MA-ját, amelyet a TEF Gold Standard intézménnyel, a Kreatív Művészetek Egyetemével együttműködésben szállítottak. Az egyetem a Guardian League Table 2020 összes brit egyeteme közül a 13. helyen is szerepel.

Ezen az iparágra összpontosító MA során fejleszteni fogja ismereteit az idegenforgalmi és rendezvényszervezési iparágról, és elsajátítja azokat a gyakorlati készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy alkalmazkodjanak a jelenlegi éghajlathoz. Olyan modulokat fog tanulni, mint: kultúrák közötti menedzsment, vállalkozói szellem az idegenforgalomban és az eseményeken, valamint a vendéglátás marketing tervezésének stratégiai megközelítése.

Az órákat szakértő oktatók oktatják, akik mind széleskörű tapasztalattal rendelkeznek tudományos területükön, vagyis megszerzik azokat az ismereteket, amelyekre szükség van a turizmus és az események lebonyolításához. Mire végzett, készen áll arra, hogy felvegye az iparág legversenyképesebb szerepeit.

A program mellett lehetősége nyílik felfedezni Berlint, az induló vállalkozások, a nagyvállalkozások és a kulturális hotspotok otthonát. Németország emellett utómunka-vízumot is kínál, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy tanulmányaik befejezése után 18 hónapig maradjanak az országban, hogy értékes munkatapasztalatokat szerezzenek.

Belépési követelmények

 • Minimális életkor: 21
 • Akadémiai képesítések: Erős egyetemi diploma egy elismert egyetemen. Ha nem felel meg a tanulmányi követelményeknek, akkor a megfelelő munkatapasztalat alapján értékelhetik. Legalább 3 éves vezetői tapasztalattal kell rendelkeznie.
 • Angol nyelvi követelmények:
  • IELTS - minimális OS 6.0 (minden alkatrésznél min. 5,5) vagy ezzel egyenértékű teszt (pl. Jelszó teszt, PTE, TOEFL IBT).
  • Azoknak a pályázóknak, akik legalább egy elismert egyetemen szereztek diplomát * (a NARIC szerint), ahol az oktatási módszer teljes egészében angol volt (oktatás és értékelés), be kell nyújtaniuk az oktatási anyagot tartalmazó levelet.
  • Azoknak a kanadai állampolgároknak, akik angol nyelvű egyetemen szereztek diplomát, be kell nyújtaniuk az oktatási közeget.
  • Nyugat-afrikai bizonyítványok (csak WAEC és NECO), minimum C6 angol nyelven, és az elmúlt 5 évben kerültek kiadásra. A kenyai középfokú végzettséget igazoló tanúsítványt (KCSE) szintén elfogadják általános vagy annál magasabb osztályzattal. Tanzánia és Kamerun esetében IELTS-t (vagy azzal egyenértékű bizonyítványt) kérünk.
  • Cambridge IGCSE, Cambridge AICE tanúsítványok.
  • Nemzetközi érettségi oklevél akkor fogadható el, ha: Angol A tanterv: Standard vagy magasabb 4, vagy annál magasabb, és B angol tanterv: Standard 5 vagy 4 vagy annál magasabb fokozat.
  • Az angol nyelvű többségű ország állampolgárainak, akik tanulmányi képesítésüket abban az országban tették, nincs szükségük angol nyelvvizsgára (Antigua és Barbuda, Ausztrália, Bahama-szigetek, Barbados, Belize, Dominika, Grenada, Guyana, Írország, Jamaica, Málta) , Új-Zéland, St Kitts és Nevis, St Lucia, St Vincent és a Grenadine-szigetek, Trinidad és Tobago, Egyesült Királyság és az USA.

* Az alapképzés felett lehet posztgraduális bizonyítvány, posztgraduális diploma, mesterképzés stb.

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field.

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field. Kevesebb