MA vizuális kommunikáció

Általános információk

Program leírás

Tanfolyam áttekintése

Hisszük, hogy a legsikeresebb tervezők kulturális innovátorok, akik gyakorlataik révén tájékozódnak, meggyőznek és szórakoztatnak. MA Vizuális Kommunikációs Tanfolyamunkon keresztül magabiztos tervezői hangot fog kifejleszteni, és kiemelkedő munkaportfóliót készíthet a kortárs professzionális világ számára.

Meg fogja vizsgálni az üzenetek és a jelentés közvetítésének mechanizmusait a különféle médiumokon keresztül, ösztönözni fogja Önt, hogy dolgozzon ki új készségeket a tervezési gyakorlat megerősítéséhez és tájékoztatásához, és megismerje a nyomtatáshoz szükséges készségek halmazát, mozgás és digitális tervezés.

Lehetősége van arra is, hogy továbbfejlessze gyakorlatait a kreatív vezetővé váláshoz szükséges területeken, és folytatja a karriert a vizuális kommunikáció széles területén, beleértve olyan területeket, mint nyomtatott média, felhasználói élmény, mozgástervezés, webdesign , kiállítástervezés és reklám, kreatív közösségünk többi tagjával együttműködve.

Az MA Vizuális Kommunikáció célja, hogy segítse fejleszteni a hangját mint szerző és innovátor, és felkészítse Önt készségekkel és ismeretekkel a tervezési problémák azonosítására és megoldására a multidiszciplináris környezetben, ideértve a hagyományos és a digitális nyomtatást, a mozgókép lakosztályokat és a 3D stúdiókat.

Meg fogja tanulni, hogy megközelítse a tervezést mint a változás ügynökét - egy stratégiát a viselkedés pozitív átalakítására kívánatos és fenntartható módon.

Hugh Harwood vezetésével és egy olyan tapasztalt profi tervezős csapat vezetésével, akik a legmagasabb szintű iparági kapcsolatokkal rendelkeznek - beleértve Slawa Harasymowicz-t, Vida Vega-t és Jayoon Choit - előadások, projekt-ismertetők, műhelyek, írásbeli feladatok, csoportok révén tanulnak meg kritikák és egyéni oktatóanyagok.

A tanulmány hossza:

 • Egy év teljes munkaidős vagy két év részidős

Tanfolyam részletei

Az egyik kifejezés

A gyakorlat meghatározása

 • Megvizsgálja a kreatív gyakorlatot annak érdekében, hogy később a kurzuson tájékoztassa a projektjavaslatát. Az egység célja egy strukturált keretrendszer biztosítása, amely lehetővé teszi a módszerek, ötletek és témák lehetőségeinek felfedezését a tudományágban, valamint segítséget nyújt a gyakorlat megismerésében és megtalálásában.

A második kifejezés

Háttér és módszer

 • Előadások és szemináriumok sorozatán keresztül aktívan részt vesz egy sor aktuális vitában, amelyek kulturális és intellektuális kontextust biztosítanak a vizuális kommunikációban rejlő ötletek megfontolásához. A program az interdiszciplináris kérdésekkel foglalkozik az elmélet megvitatása, valamint a konkrét tervezés-vezérelt munka és szövegek figyelembevétele révén.

Projektfejlesztés

 • Ebben az egységben fejleszti ki a végleges projekt témáit és fókuszát, értékelve és kipróbálva javaslatának céljait egy önálló tanulás tartós időtartama alatt. Ebben a szakaszban a projekt fejlesztését útmutatások, csoportkritikák és prezentációk útján irányítják és kérdőjelezik meg, amelyek támogatják a munka előrehaladását, és szigorú kritikai értékelést nyújtanak az alkalmazottak, a társak és a szakemberek számára. Ösztönözve ötleteinek folyamatos feltárását és megkérdőjelezését, folytatja a projekt megvalósításához megfelelő módszerek és stratégiák kidolgozásának folyamatát, miközben önállóbb kutatóként és gyakorlóként dolgozik, finomítja kutatási kérdéseit és az Ön által alkalmazott kutatási módszereket. .

A harmadik kifejezés

Megvalósítás és terjesztés

 • A korábbi egységekben szerzett ismereteket és tapasztalatokat alkalmazza a végső MA-projekt megvalósításához - a tanulmányok befejezéséhez és konszolidációjához egy meghatalmazott darab vagy munka egész formájában. Professzionális szintű koherenciát és innovációt kell mutatnia. Ezenkívül kritikai anyagot kell készítenie, amelynek célja az MA projekt konkrét gyakorlati eredményeinek, értelmezésének és sikerének tükrözése, mint a kreatív gyakorlat megközelítésének a kutatáson keresztüli bemutatása.

Díjak és további tanfolyam költségek

Tandíj

A kurzusdíjak évente 2020-ban a következők:

 • Az Egyesült Királyság és az EU hallgatói teljes munkaidőben - 8000 font
 • Az Egyesült Királyság és az EU hallgatói részmunkaidőben - 4000 font
 • Nemzetközi hallgatók teljes munkaidőben - 16 250 £ (általános díj)
 • Nemzetközi hallgatók teljes munkaidőben - 15 600 £ (teljes korai fizetési díj)

További tanfolyamköltségek

A tandíjakon kívül kérjük, olvassa el a további tanfolyamköltségeket a 2020-as felvételhez.

Ezek a díjak csak a megadott tanévre vonatkoznak. A költségek évente növekedhetnek a hallgatók folyamatos regisztrációja során az inflációval összhangban (a maximálisan szabályozott tandíj korlátozására is figyelemmel). A folytatódó hallgatókra vonatkozó bármilyen kiigazítás az RPI-X előrejelzési aránynál vagy annál alacsonyabb lesz.

Díjkedvezmények és ösztöndíjak

Az összes jelenlegi hallgatónk, valamint a közelmúltbeli brit és EU öregdiákok támogatása érdekében a következő szintre történő továbbjutáshoz új díjkedvezményekkel dolgoztunk ki egy sor kurzuson.

 • További információ a díjkedvezményekről

Felszerelés

A vizuális kommunikációs lehetőségekhez külön stúdiók tartoznak, amelyeknek helyet kínálnak mind személyes, mind csoportos munkához; digitális médiacsomagok a Mac-ekkel, amelyeket a legújabb ipari tervezőszoftverrel programoztak be, ideértve az Adobe Creative Suite, a Final Cut Studio, a Final Cut Pro, a Soundtrack Pro és az Autodesk Maya szoftvert. Van fotóstúdióink, valamint sötét szobákat dolgozunk fel és nyomtatunk fekete-fehér film alapú fényképezéshez; nyomdaipari stúdiók litográfiához, szitanyomáshoz, maratáshoz és dombornyomáshoz.

Amit a diákok mondanak

"Az UCA-ban való tanulás minden bizonnyal az egyik legnagyobb tapasztalatom. Kreatív és energikus hangulatot érzem magam az egyetemen. Az egyetemen lévő UCA-csapat nagyon segítőkész és barátságos, sok szempontból támogat, függetlenül attól, szükség van-e tudományos vagy személyes tanácsra. "

Ka I Lei, MA Vizuális Kommunikáció

Belépési követelmények

UK belépési követelmények

 • Kitüntetéssel vagy azzal egyenértékű képesítéssel rendelkezik a tárgyban vagy a kapcsolódó tudományágban

és / vagy

 • Releváns szakmai tapasztalat, amely megmutatja, hogy képes-e posztgraduális szintű tanulásra.

Figyelembe veszik azokat a pályázókat is, akik egy konkrét projekttel kapcsolatban megalapozottan elfogadhatják a felvételt, és be tudják mutatni, hogy képesek-e kielégítően befejezni a kurzust.

Nemzetközi belépési követelmények

Ha meg szeretné tekinteni az országának megfelelő belépési követelményeket, kérjük, ellenőrizze weboldalunkat.

Az Ön portfóliója

Felkérjük Önt, hogy vegyen részt a Jelentkező Napján, és hozza ki portfólióját értékelés céljából. A portfólió összeállításáról és a beépítendő munkára vonatkozó konkrét követelményekről további információkat a jelentkezés után a jelentkező portálon biztosítunk.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Az Oscar-díjas filmkészítők, a világhírű divattervezők, a televíziós műsorvezetők, a hírességek ékszerészei és a Turner-díj jelöltek csak néhányat képviselnek University for the Creative Arts . Speciá ... Tovább

Az Oscar-díjas filmkészítők, a világhírű divattervezők, a televíziós műsorvezetők, a hírességek ékszerészei és a Turner-díj jelöltek csak néhányat képviselnek University for the Creative Arts . Speciális kreatív művészeti egyetemen egyedülálló közösséget hoztunk létre hallgatóink számára, ahol a hasonló gondolkodású emberek megoszthatják magukat a kreatív folyamatokban és inspirálhatják egymást. Ösztönözni kell a tanfolyamok közötti együttműködést, és a képzőművészek együtt tanulnak az alkotó filmkészítőkkel és a divattervezőkkel az építészek mellett. Ilyen módon hallgatóink profitálhatnak a különféle tudományágaknak való kitettségből. Ha úgy dönt, hogy velünk tanul, akkor szabadon felfedezheti saját személyes stílusát az iparra összpontosító tanfolyamok, a legmodernebb létesítmények és az inspiráló szakemberek kombinációjának megnyerésével. Kevesebb
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Több Kevesebb