Filter
Bölcsészettudományi Mester
Örményország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterképzés Összes megtekintése Örményországban 2019

Az MA, azaz Bölcsészettudományi Mesterdiplomát a hallgatók egy 1-2 éves Történelem, Angol vagy egyéb művészeti és bölcsészettudományi képzés elvégzése után kapják kézhez. Az MA képzés legtöbbször elegyíti a kutatást a tanulással.

A felsőoktatási Örményországban három szinten nevezetesen egyetemi diplomát oktatás nevű érettségi, hogy úgy 4 éve, majd 2 éves vizsgálatban Bírói. A végső szint a posztgraduális hallgatói, hogy gyakran jelentkezik összesen 3 évig, mielőtt érettségi.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb MA-król Örményországban 2019

Tovább Kevesebb

Találat

American University of Armenia

A program elkötelezett a fenntartható fejlődés a tudományos kiválóság és ösztöndíj, ingyenes vizsgálatot, a vezetés, az integritás és a szolgáltatás a társadalom számára. ... [+]

Mission Statement

A program elkötelezett a fenntartható fejlődés a tudományos kiválóság és ösztöndíj, ingyenes vizsgálatot, a vezetés, az integritás és a szolgáltatás a társadalom számára. Pontosabban, a minisztérium arra törekszik, hogy: 1) kezelje a növekvő oktatási igényeit angol nyelvtanár, ajánljanak egy tanúsítványt és egy Masters "az angolt, mint idegen nyelv (TEFL), 2) foglalkozik a tudományos igényeit leendő hallgatók készül posztgraduális tanulmányait AUA biztosításával utasítás az angol általános célú program, és 3) serkentik a kutatást a szakmai fejlődés kar és a diákok.

A kétéves AUA Master of Arts in angolt, mint idegen nyelv (MA TEFL) Program szakmai fokozat, amelynek célja, hogy felkészítse a tanárok az angol mint idegen nyelv oktatását. Diplomások általában működik az iskolai és egyetemi oktatók, tananyag tervezők és a nyelvtudás értékelők. A programot is kínál a Graduate Certificate: angolt, mint idegen nyelv (C-TEFL). A tananyag a programok szorosan követik a követelményeknek és előírásoknak hasonló képzések és annak mértékét kínálatát intézmények az Egyesült Államokban és a nemzetközi legjobb gyakorlatokat.... [-]

Örményország Yerevan
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul