Bölcsészettudományi Mester (MA) Örményországban

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterképzés Összes megtekintése Örményországban 2018/2019

Mester

Az MA egy olyan mesterdiploma, melyet a hallgatók olyan bölcsészeti tanulmányok végeztével kapnak kézhez, mint a történelem, a kommunikáció, a filozófia, a teológia vagy az angol. A Bölcsészettudományi Mesterdiploma követelményei között általában a tanulás, a kutatás és az írásbeli vizsgák szerepelnek.

Ez az ország az elmúlt 1600 évben eddig magas szempontból műveltség. Ez annak köszönhető, hogy a fölényét oktatás, amely az állampolgárok kap. Kínálnak minőségi oktatás, az egyetemi oktatásban, hogy a fejlődés, amely javítja a kreativitást a hallgatók körében.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb MA-król Örményországban 2018/2019

Mutass többet

Master of Arts angolt, mint idegen nyelv

American University of Armenia
Campus Nappali 2 év September 2019 Örményország Yerevan

A program elkötelezett a fenntartható fejlődés a tudományos kiválóság és ösztöndíj, ingyenes vizsgálatot, a vezetés, az integritás és a szolgáltatás a társadalom számára. Pontosabban, a minisztérium arra törekszik, hogy: [+]

Mission Statement

A program elkötelezett a fenntartható fejlődés a tudományos kiválóság és ösztöndíj, ingyenes vizsgálatot, a vezetés, az integritás és a szolgáltatás a társadalom számára. Pontosabban, a minisztérium arra törekszik, hogy: 1) kezelje a növekvő oktatási igényeit angol nyelvtanár, ajánljanak egy tanúsítványt és egy Masters "az angolt, mint idegen nyelv (TEFL), 2) foglalkozik a tudományos igényeit leendő hallgatók készül posztgraduális tanulmányait AUA biztosításával utasítás az angol általános célú program, és 3) serkentik a kutatást a szakmai fejlődés kar és a diákok.

A kétéves AUA Master of Arts in angolt, mint idegen nyelv (MA TEFL) Program szakmai fokozat, amelynek célja, hogy felkészítse a tanárok az angol mint idegen nyelv oktatását. Diplomások általában működik az iskolai és egyetemi oktatók, tananyag tervezők és a nyelvtudás értékelők. A programot is kínál a Graduate Certificate: angolt, mint idegen nyelv (C-TEFL). A tananyag a programok szorosan követik a követelményeknek és előírásoknak hasonló képzések és annak mértékét kínálatát intézmények az Egyesült Államokban és a nemzetközi legjobb gyakorlatokat.... [-]