Filter
Bölcsészettudományi Mester
Örményország Yerevan Yerevan A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterképzések az Amerikai Egyesült Yerevan Örményországban 2019

A Bölcsészettudományi Mester, avagy MA jellemzően művészeti, bölcsészeti, társadalomtudományi vagy egyéb kapcsolódó tárgyban ad egyetemi diplomát. A képzések általában 1-2 évesek.

Ez az ország az elmúlt 1600 évben eddig magas szempontból műveltség. Ez annak köszönhető, hogy a fölényét oktatás, amely az állampolgárok kap. Kínálnak minőségi oktatás, az egyetemi oktatásban, hogy a fejlődés, amely javítja a kreativitást a hallgatók körében.

MA Diplomák az Amerikai Egyesült Yerevan Örményországban

Tovább Kevesebb

Találat

American University of Armenia

A program elkötelezett a fenntartható fejlődés a tudományos kiválóság és ösztöndíj, ingyenes vizsgálatot, a vezetés, az integritás és a szolgáltatás a társadalom számára. ... [+]

Mission Statement

A program elkötelezett a fenntartható fejlődés a tudományos kiválóság és ösztöndíj, ingyenes vizsgálatot, a vezetés, az integritás és a szolgáltatás a társadalom számára. Pontosabban, a minisztérium arra törekszik, hogy: 1) kezelje a növekvő oktatási igényeit angol nyelvtanár, ajánljanak egy tanúsítványt és egy Masters "az angolt, mint idegen nyelv (TEFL), 2) foglalkozik a tudományos igényeit leendő hallgatók készül posztgraduális tanulmányait AUA biztosításával utasítás az angol általános célú program, és 3) serkentik a kutatást a szakmai fejlődés kar és a diákok.

A kétéves AUA Master of Arts in angolt, mint idegen nyelv (MA TEFL) Program szakmai fokozat, amelynek célja, hogy felkészítse a tanárok az angol mint idegen nyelv oktatását. Diplomások általában működik az iskolai és egyetemi oktatók, tananyag tervezők és a nyelvtudás értékelők. A programot is kínál a Graduate Certificate: angolt, mint idegen nyelv (C-TEFL). A tananyag a programok szorosan követik a követelményeknek és előírásoknak hasonló képzések és annak mértékét kínálatát intézmények az Egyesült Államokban és a nemzetközi legjobb gyakorlatokat.... [-]

Örményország Yerevan
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul