Filter
Bölcsészettudományi Mester
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

217 Újságírás Bölcsészettudományi Mesterképzés Összevetése

A mesterképzésre gyakran szükség van azok számára, akik szakértelmüket kívánják a bölcsészettudományi területükön, vagy olyan diákok számára, akik máshol magasabb fizetési pozíciókat kívánnak szerezni. Ezek az oklevelek megkövetelik a főiskolai diplomát a felvételi és gyakran két év telik el.

Mi az MA az újságírásban és a tömegkommunikációban? Azok a diákok, akik a fejlett órákat szeretnék a reklámozásban, a médiajogban, a közigazgatásban, az etikában és az írásban, a mesterképzés az újságírásban és a tömegkommunikációban valószínűleg kiválóan illeszkednek. A diákok élvezhetik a lehetőséget, hogy részt vegyenek az újságírás és a közcélú kommunikáció valós példáiban, és megtanulják az alapvető ipari terminológiát, ami kulcsfontosságú a kiváló munkakörben.

Az újságírás és a tömegkommunikáció tanulásának előnyei közé tartozik a kiváló stratégiai kommunikációs készség, a kulturális és iparági kompetencia, valamint a továbbfejlesztett írási és szerkesztési készségek. Az ezen a fokozaton szerzett készségek jól lefordítják az újságíráson kívüli programokat is.

Az újságírás és a tömegkommunikáció területén szerzett hallgatói létszám nagyban különbözik attól függően, hogy mely egyetem kínálja a diplomát, és hol található az egyetem. Egy tudományos tanácsadóval való beszélgetés a legjobb lehetőség a költségkérdések megválaszolására.

Miután befejezte az MA-t, az egyének gyakran újságírói izgalmas pályára lépnek, akik nyomozók, műsorszolgáltatók és technológusok szakemberei. Azok, akik érdeklődnek a marketing karrierje is jól megy ez a fok, mert a hangsúly a stratégiai kommunikáció és a reklám. A program végzős hallgatói, szerkesztői és médiakezelői számára remek munkát nyújthatnak az érdeklődési területüknek megfelelően. Mégis mások úgy döntenek, hogy egyetemi tanárként az újságírás és a kommunikáció tanárai lesznek.

A mesterképzés az újságírásban és a tömegkommunikációban online vagy személyesen végezhető az egyetemeken az egész világon. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

217 Találatok Újságírás

Webster University Online

A mesterképzés (MA) mértéke a reklám és a marketing kommunikáció célja a diákok érdekli a reklám és marketing kommunikáció, vagy anélkül, akadémiai vagy szakmai tapasztal ... [+]

Master of Arts Reklám és Marketing Kommunikáció

A reklám- és marketingkommunikáció mesterképzésének célja a reklám- és marketingkommunikáció iránt érdeklődő hallgatók, akadémiai vagy szakmai tapasztalattal vagy anélkül. Ez a fokozat tapasztalatlan tanulókat készít a sikeres reklám- és marketingkommunikációs karrierért, és a tapasztalt hallgatók számára biztosítja a további elméletet és alkalmazást a karrierjük előrehaladásához.

Azok a diákok, akik ezt a programot erős oktatási háttérrel vagy legalább hároméves releváns szakmai tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen, jogosultak lemondani az egyik szükséges alaptanfolyamról, és a regisztrálás előtt konzultálni kell egy Kommunikációs Főiskolai Tudományos Tanácsadóval, hogy megismerhessék képesítésüket .... [-]

Amerikai Egyesült Államok St. Louis
September 2019
Nappali
18 - 24 hónapok
On-line
Bővebben magyarul
Webster University

Az új médiatermelési programok olyan hallgatók számára készültek, akik a többféle platformú digitális kommunikációs környezetben elsajátítják a mesemondó készségeket. Ez ... [+]

MA új médiatermelés

Az új média-gyártási programok olyan diákok számára készültek, akik több platformos digitális kommunikációs környezetben a mesemondó készségek elsajátítását keresik. Ezt a fokozatot úgy tervezték, hogy élesítse a diákok már meglévő termelési készségeit, és bemutassa a diákokat a különféle további készségkészleteknek, hogy előrehaladjon egy többplatformos média tájban, amely különböző médiaformákban megköveteli a termelés szakértelmét és tudását.

A jelenlegi dinamikus médiakörnyezetben a kereslet olyan szakemberek számára készült, akik különböző digitális platformokon képesek tartalmat előállítani a legújabb eszközök és módszerek használatával. Ez a diplomát arra tervezték, hogy megtanítsa a hallgatóknak a sikeres változást a változó médiakörnyezetben, és adja meg azokat a termelési készségeket, amelyek szükségesek ahhoz,... [-]

Amerikai Egyesült Államok St. Louis
August 2019
Nappali
18 - 24 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Postgraduate Programmes

Az új mesterképzésű programjainkból álló MA-kat a nem jogi diplomások számára tervezték, akik egy adott szakterület gyakorlati alkalmazását szeretnék felfedezni. ... [+]

MA Vizsgálati Jogi Újságírás - teljes munkaidőben

Az új mesterképzésű programjainkból álló MA-kat a nem jogi diplomások számára tervezték, akik egy adott szakterület gyakorlati alkalmazását szeretnék felfedezni.

Tanfolyam követelmények

A diákoknak rendelkezniük kell egy egyetemi diplomával (vagy azzal egyenértékű) bármelyik témában a 2: 2-es vagy annál magasabb szinten.

[-]
Egyesült Királyság London UK Online
September 2019
Nappali
12 hónapok
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Hyper Island

... [+]

Ez egyedülálló lehetőséget, hogy tanuljanak a vezető ipari gondolkodók és elveket a tanulási környezetben, amely tükrözi a valós kihívásokra.

BAC akkreditált [-]
Egyesült Királyság Manchester
Nyílt Beiratkozás
Nappali
24 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Seton Hall University College of Communication and the Arts

A vállalatok, szervezetek és az emberi kapcsolatok kommunikációs technológiáira összpontosítanak, beleértve az eszközhasználatot, az örökbefogadásokat és az alkalmazásoka ... [+]

Keress MA-t a kommunikációban

Csatlakozzon az elit csoportjainkhoz, akik az ország legrangosabb tudományos intézményeiben és szervezeteiben különböző kommunikációs szerepkörökben dolgoznak.

A Kommunikációs és Művészeti Főiskola keretében végzett tanulmányok izgalmas közössége a tudósoknak, elméleti szakembereknek, kutatóknak és szakembereknek. Minden programunk egyik közös jellemzője a kiválóság iránti elkötelezettség. A kar a nemzetközileg elismert kutatók és az iparági szakemberekből áll. A legmodernebb tananyag magában foglalja a legújabb technológiákat és trendeket, így megmarad a többitől.

A kommunikációs fokozat

A 36-kredit programunk célja az, hogy a hallgatók kritikus kommunikációs készségekkel rendelkezzenek, amelyek az emberi interakcióhoz kapcsolódnak, és alapvető kutatási gyakorlatokat fejlesztenek ki. Válasszon a tanulás, a kommunikációs technológiák és a digitális kommunikáció vagy a kommunikáció két speciális területe közül, és azonnal alkalmazza a tanult elméletet a gyakorlatban. Ez a kulcsfontosságú tudás a további akadémiai törekvéseket hajtja végre, vagy segít a karrier továbbfejlesztésében.... [-]

Amerikai Egyesült Államok South Orange
September 2019
Nappali
2 év
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
New College of the Humanities

Olvastad a Freakonomics-ot (Levitt ... [+]

A gazdaságpolitika lenyűgöző keveréke és a gazdasági ismeretek közlése révén ez a MA arra fogja képezni magukat, hogy megértsék, hogyan használják a gazdasági tudást a modern világban.

A diplomások képzettek a közgazdászok és a nyilvánosság közreműködésével.

A

Ki kell alkalmazni

Ez a program megfelelő lehet az Ön számára, ha érdekli a karrier, mint politikai döntéshozó, újságíró, nem kormányzati szervezetek vagy nemzetközi szervezetek munkája.

Szerkezet

Az MA kommunikációs gazdaságpolitika tíz fő tanfolyamok tanult teljes munkaidőben egy tanévben, vagy részmunkaidőben két tanévben.

A kurzusok a következők: Mikroökonómiai elvek, Public... [-]

Egyesült Királyság London
August 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Brand Academy – University of Applied Sciences

A mesterképzés az International Brand közleményben megtudhatja az összes sikertényezők, hogy a meghajtó a határokon átnyúló és a kultúra márka kommunikáció és amelyet meg ... [+]

A mi Mesterképzés nemzetközi márka kommunikáció megtudhatja az összes sikertényezők, hogy a meghajtó a határokon átnyúló és a kultúra márka kommunikációs és amelyeket akkor kell, hogy elsajátítsák a karrier a márka és a kreatív ipar. A tanfolyam tehát tanítani angol nyelven.

Mint egy friss diplomás lesz készen áll a karrierje a globális színtéren és a reklámipar, ahol márka érintse meg a szívét a fogyasztók.

Van egy élénk érdeklődést kreatív márka kommunikációs kampányok, mint az Apple, a Coca Cola, a Mont Blanc, a Nike és a Nivea és kíváncsi, hogy új kultúrákat. Vegyük az első lépést a globális karrier velünk.

... [-]
Németország Hamburg
October 2019
Nappali
4 félév
Campus
Bővebben magyarul
HMKW

egymást követő mester program az újságírásban a HMKW ben Berlinben és Kölnben ... [+]

Az MA Convergent Journalism fő témája a nyomtatott, online és audiovizuális média hagyományos területeinek konvergenciája. A diákok megtanulják a keresztmédia újságírói kézművességet, és szakmailag felkészültek a médiapiacra. A diplomamunka célja olyan egyetemista humán szakos hallgatók diplomások, akik nyelvtanulók, és szeretnék szakosodni a sportágban / egészségügyben, illetve üzleti / politikai vagy kulturális / szórakoztató szakterületeken.

Az MA Convergent Journalism mester programot a berlini egyetemen angolul (MA Convergent Journalism) és a HMKW német nyelvű kölni HMKW ban lehet tanulmányozni.

Függetlenül attól, hogy a munkanyelv a megfelelő tanulmányi program, mester tézisek általában írható német vagy angol nyelven a HMKW . Vizsgálatok esetén ez a szabály csak egyedi megállapodás után érvényes, és megköveteli az adott modul előadójának egyetértését.... [-]

Németország Cologne Berlin Frankfurt
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
4 - 6 félév
Campus
Bővebben magyarul
The London Film School

Vonat minden területen, egy működő stúdióban, több mint 30 ország diákjaival. Belépés januárban, májusban és szeptemberben. ... [+]

Intenzív kétéves kurzus London szívében , MA Filmes készítés az LFS vonaton szakmai színvonalon, a filmes készségek teljes körében. A diákok portfólióval rendelkeznek irányító, filmművészeti, szerkesztési, gyártási, gyártási és hanghitelezéssel legalább 10 filmre, általában sokkal többre. Minden évben több mint 250 filmfesztiválon kerül sor az LFS filmekre, számos díjat nyer, beleértve a Cannes Palme d'Or-t a Legjobb rövidfilmért, a legrangosabb fesztivál-elismerést.

A tanfolyam teljesen praktikus. Minden egyes filmgyakorlati gyakorlat technikailag kifinomultabb, ambiciózusabb és összetettebb. A diákok minden esztétikai döntést megpróbálnak megoldani a professzionális egységek előtt álló problémákhoz hasonlóan, meredeken növekvő nehézségi szinten.... [-]

Egyesült Királyság London
January 2020
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Leeds Trinity University

A Leeds Trinity-nál azt gondoljuk, hogy az újságírás az egyik legizgalmasabb, legigényesebb, érdekesebb és legeredményesebb pályafutás a bolygón. Az online, nyomtatott és ... [+]

A Leeds Trinity-nál azt gondoljuk, hogy az újságírás az egyik legizgalmasabb, legigényesebb, érdekesebb és legeredményesebb pályafutás a bolygón.

Az online, nyomtatott és sugárzott iparágak rendkívül versenyképesek, de a kiváló munkatársakkal való kapcsolatunk azt jelenti, hogy azt mondja nekünk - és segít nekünk abban, hogy teljesíteni tudjuk - pontosan azt, amit a gyakornokainknak munkához kell jutniuk.

Rendszeresen teljesített, legálisan tudatos újságírókkal állunk rendelkezésünkre a többplatformos híradási készségekkel, valamint a magasabb szintű kutatásra vonatkozó tudományos képességekkel.

A posztgraduális újságírás tanfolyam magában foglalja az összes olyan többplatformos híradástechnikai készségeket, amelyek az újságírói karrierhez szükségesek.... [-]

Egyesült Királyság Leeds
August 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
KASK & Conservatorium / School of Arts Gent

A School of Arts kínál angol nyelvű mester programok a vizuális művészetek, az audiovizuális művészetek és a zene. Minden évben több tucat külföldi diák választja a meste ... [+]

angol mester A School of Arts kínál angol nyelvű mester programok a vizuális művészetek, az audiovizuális művészetek és a zene. Minden évben több tucat külföldi diák választja a mester programok Karunk folytatni tanulmányaikat. A diákok jelenlétének, a különböző nemzetközi háttérrel egy gazdagító oktatási hagyomány és ad egy hozzáadott érték a képzés külföldi mesterképzésben részt vevő hallgatók és flamand diákok mozog a holland nyelvű bachelor programok egyaránt.

A programokat szerveznek, hogy megkönnyítse közötti találkozások holland nyelvű és angol nyelvű hallgatók informális környezetben, a szemináriumok, tanfolyamok, és még a művészeti projektek elkezdenek egymással. Nincs különbség a tantervekben, kompetenciák, tanulási eredmények, vagy szervezet között az angol nyelvű programok és azok holland nyelvű társaik. Angol nyelvű jelöltek, aki olyan mester fokozatot zene is megy a fejlett mester "szólista kortárs zene".... [-]

Belgium Ghent
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
60 óra
Campus
Bővebben magyarul
California State University Sonoma

A szervezetfejlesztési MA professzionális felkészülést nyújt a józan és hatékonyabb szervezetek és közösségek fejlesztéséhez. Négy félévben a résztvevők megszerzik a gyak ... [+]

MA a szervezetfejlesztésbenA programról

A szervezetfejlesztési MA professzionális felkészülést nyújt a józan és hatékonyabb szervezetek és közösségek fejlesztéséhez.

Négy félévben a résztvevők megszerzik a gyakorlati készségeket, a fogalmi ismereteket és a helyszíni teszteket, hogy sikeresen vezessék a szervezet és a közösség javítását.

A 15 diák kohorsz csoportjai részt vesznek a szeminárium-megbeszéléseken, a készségfejlesztő tevékenységekben és a kiterjedt terepi projektekben, tapasztalt OD-szakemberek irányítása és felügyelete alatt.

Ez a program elkötelezett a sokszínűség elve mellett. A diákok széles skáláját keressük, beleértve az alulreprezentált csoportok tagjait is.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Rohnert Park
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Hong Kong Baptist University School of Communication

A Program megközelíti a kommunikációt az egyéni, szervezeti és társadalmi szinten, különös tekintettel a kommunikációra Hongkongban, Kínában és Tajvanon. Figyelmet fordít ... [+]

Ról ről

A Hong Kong Baptista Egyetem Kommunikációs Programjának Kommunikációs Programja 1996-ban indult. Kezdete óta a Programot részben hongkongi állami oktatási támogatások támogatták egészen 2004 szeptemberéig, amikor teljes mértékben önfinanszírozott. A finanszírozási forrás változását a program elsõ alkalommal nyitotta meg a kontinentális és más tengerentúli diákok számára, valamint kiegészítette a teljes munkaidõs tanulási módot. 2004 szeptemberében összesen 92 diák vett részt a programban, mintegy kétharmada helyi hongkongi hallgatók és egyharmada mainlandisták. A diákok többé-kevésbé egyenlő mértékben osztják a részmunkaidős tanulási módot (csak a hongkongi diákok) és a teljes munkaidős tanulási módot (mind Hongkongból, mind azon kívül).... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
New England College

A 36 kredit program ötvözi az innovatív elméleti, kreatív és gyakorlati alapokat, hogy felkészítse a tanulókat a kihívásokra a dinamikus és gyorsan fejlődő szakterületen ... [+]

A 36 kredit program ötvözi az innovatív elméleti, kreatív és gyakorlati alapokat, hogy felkészítse a tanulókat a kihívásokra a dinamikus és gyorsan fejlődő szakterületen.

Tanulási eredmények Gyakorlati stratégiák kidolgozása célzott, hatékony kommunikációhoz, amelyek megfelelnek a konkrét körülményeknek és az ügyfél igényeinek Írás a publikációhoz és a terjesztéshez valódi szakmai környezetben A szakmai írók közösségének munkája online formátumban Készítsen egy olyan kapzsi projektet, amely a kutatási módszertan és kritikus gondolkodási készségek megértését fejleszti. [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Részidős oktatás
12 hónapok
On-line
Bővebben magyarul
Blanquerna - Universitat Ramon Llull

Ez a mesterfokozat biztosítja a hallgatók számára a globális kommunikációs vezetés és vezetés alapelveinek mély megértését a gyorsan változó nemzetközi környezetben működ ... [+]

3 ok arra, hogy ezt a mestert választjaA kiemelkedő aktív szakemberekből álló karAz iskola által az ágazat vezető vállalatai által biztosított szakmai gyakorlatokKépzés a kommunikáció vezetésében a globalizált vállalatbanBemutatás

Ez a mesterfokozat biztosítja a hallgatók számára a globális kommunikációs vezetés és vezetés alapelveinek mély megértését a gyorsan változó nemzetközi környezetben működő vállalatokon és szervezeteken belül.

A diákok megszerzik a kommunikációhoz és a nyilvános kapcsolatokhoz szükséges eszközöket az ilyen jellegű globális szervezetekben, és különös figyelmet fordítanak a diplomácia, az intézményi kapcsolatok és a vállalati kommunikáció gyakorlataira, mivel a vállalatok egyre inkább sürgetik a társadalmi legitimációt.... [-]

Spanyolország Barcelona
October 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul