Filter
Bölcsészettudományi Mester
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

237 Újságírás Bölcsészettudományi Mesterképzés Összevetése

A mesterképzésre gyakran szükség van azok számára, akik szakértelmüket kívánják a bölcsészettudományi területükön, vagy olyan diákok számára, akik máshol magasabb fizetési pozíciókat kívánnak szerezni. Ezek az oklevelek megkövetelik a főiskolai diplomát a felvételi és gyakran két év telik el.

Mi az MA az újságírásban és a tömegkommunikációban? Azok a diákok, akik a fejlett órákat szeretnék a reklámozásban, a médiajogban, a közigazgatásban, az etikában és az írásban, a mesterképzés az újságírásban és a tömegkommunikációban valószínűleg kiválóan illeszkednek. A diákok élvezhetik a lehetőséget, hogy részt vegyenek az újságírás és a közcélú kommunikáció valós példáiban, és megtanulják az alapvető ipari terminológiát, ami kulcsfontosságú a kiváló munkakörben.

Az újságírás és a tömegkommunikáció tanulásának előnyei közé tartozik a kiváló stratégiai kommunikációs készség, a kulturális és iparági kompetencia, valamint a továbbfejlesztett írási és szerkesztési készségek. Az ezen a fokozaton szerzett készségek jól lefordítják az újságíráson kívüli programokat is.

Az újságírás és a tömegkommunikáció területén szerzett hallgatói létszám nagyban különbözik attól függően, hogy mely egyetem kínálja a diplomát, és hol található az egyetem. Egy tudományos tanácsadóval való beszélgetés a legjobb lehetőség a költségkérdések megválaszolására.

Miután befejezte az MA-t, az egyének gyakran újságírói izgalmas pályára lépnek, akik nyomozók, műsorszolgáltatók és technológusok szakemberei. Azok, akik érdeklődnek a marketing karrierje is jól megy ez a fok, mert a hangsúly a stratégiai kommunikáció és a reklám. A program végzős hallgatói, szerkesztői és médiakezelői számára remek munkát nyújthatnak az érdeklődési területüknek megfelelően. Mégis mások úgy döntenek, hogy egyetemi tanárként az újságírás és a kommunikáció tanárai lesznek.

A mesterképzés az újságírásban és a tömegkommunikációban online vagy személyesen végezhető az egyetemeken az egész világon. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

Tovább Kevesebb

237 Results in Újságírás

Webster University

Az új médiatermelési programok olyan hallgatók számára készültek, akik a többféle platformú digitális kommunikációs környezetben elsajátítják a mesemondó készségeket. Ez ... [+]

MA új médiatermelés

Az új média-gyártási programok olyan diákok számára készültek, akik több platformos digitális kommunikációs környezetben a mesemondó készségek elsajátítását keresik. Ezt a fokozatot úgy tervezték, hogy élesítse a diákok már meglévő termelési készségeit, és bemutassa a diákokat a különféle további készségkészleteknek, hogy előrehaladjon egy többplatformos média tájban, amely különböző médiaformákban megköveteli a termelés szakértelmét és tudását.

A jelenlegi dinamikus médiakörnyezetben a kereslet olyan szakemberek számára készült, akik különböző digitális platformokon képesek tartalmat előállítani a legújabb eszközök és módszerek használatával. Ez a diplomát arra tervezték, hogy megtanítsa a hallgatóknak a sikeres változást a változó médiakörnyezetben, és adja meg azokat a termelési készségeket, amelyek szükségesek ahhoz,... [-]

Amerikai Egyesült Államok St. Louis
August 2019
Nappali
18 - 24 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Postgraduate Programmes

Az új mesterképzésű programjainkból álló MA-kat a nem jogi diplomások számára tervezték, akik egy adott szakterület gyakorlati alkalmazását szeretnék felfedezni. ... [+]

MA Vizsgálati Jogi Újságírás

Az új mesterképzésű programjainkból álló MA-kat a nem jogi diplomások számára tervezték, akik egy adott szakterület gyakorlati alkalmazását szeretnék felfedezni.

Tanfolyam követelmények

A diákoknak rendelkezniük kell egy egyetemi diplomával (vagy azzal egyenértékű) bármelyik témában a 2: 2-es vagy annál magasabb szinten.

[-]
Egyesült Királyság London UK Online
September 2019
Nappali
12 hónapok
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Seton Hall University College of Communication and the Arts

A Master of Arts stratégiai kommunikáció egyesíti a tanterv és a források a Kommunikációs és Művészeti Főiskola, hogy a diákok akadémiai kihívást jelentő kurzusok, amelye ... [+]

Áttekintés

A Master of Arts stratégiai kommunikáció egyesíti a tanterv és a források a Kommunikációs és Művészeti Főiskola, hogy a diákok akadémiai kihívást jelentő kurzusok, amelyek betekintést és gyakorlati stratégiák sikeres a gyorsan változó világban.

A program egyedülállóan fejleszti a kommunikációval és a vezetéssel kapcsolatos kritikus kutatási készségeket az elméleti alapokon nyugvó módon, és azonnal alkalmazhatók a gyakorlatban. A diákok kihívást jelentenek a kreatív gondolkodásra, a legmodernebb technológiák alkalmazására, és dinamikus, kis osztályú környezetben élénkítik vezetésüket és kommunikációjukat.

... [-]
Amerikai Egyesült Államok South Orange
September 2019
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Full Sail University

Hoz filmek a koncepciótól a befejezésig igényel készségfejlesztés mind a művészet és a technológia. Innovációk a technikák, a kommunikáció és értékesítési csatornák elhan ... [+]

Film Production diplomáját

A diákok kapnak egy speciális oktatási mögötti jelenetek filmkészítés, a csapatmunka, hogy teljes valós filmek, míg összpontosító alapjait, mint a történetmesélés, a vizuális esztétika és technikai szerepeket.

Természetesen Highlights: Filmkészítés koncepciók és gyakorlatok kísérleti filmkészítés Script Termelés Vizuális történetmesélés technikák irányítja Talent Üzleti Film

Hoz filmek a koncepciótól a befejezésig igényel készségfejlesztés mind a művészet és a technológia. Innovációk a technikák, a kommunikáció és értékesítési csatornák elhangzott a játékteret a független filmesek, de a fő elemei a lenyűgöző film marad.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Winter Park
January 2020
Nappali
12 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Hyper Island

... [+]

Ez egyedülálló lehetőséget, hogy tanuljanak a vezető ipari gondolkodók és elveket a tanulási környezetben, amely tükrözi a valós kihívásokra.

BAC akkreditált [-]
Egyesült Királyság Manchester
Nyílt Beiratkozás
Nappali
24 hetek
Campus
Bővebben magyarul
New College of the Humanities

Olvastad a Freakonomics-ot (Levitt ... [+]

A gazdaságpolitika lenyűgöző keveréke és a gazdasági ismeretek közlése révén ez a MA arra fogja képezni magukat, hogy megértsék, hogyan használják a gazdasági tudást a modern világban.

A diplomások képzettek a közgazdászok és a nyilvánosság közreműködésével.

A

Ki kell alkalmazni

Ez a program megfelelő lehet az Ön számára, ha érdekli a karrier, mint politikai döntéshozó, újságíró, nem kormányzati szervezetek vagy nemzetközi szervezetek munkája.

Szerkezet

Az MA kommunikációs gazdaságpolitika tíz fő tanfolyamok tanult teljes munkaidőben egy tanévben, vagy részmunkaidőben két tanévben.

A kurzusok a következők: Mikroökonómiai elvek, Public... [-]

Egyesült Királyság London
August 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Leeds Trinity University

A Leeds Trinity-nál azt gondoljuk, hogy az újságírás az egyik legizgalmasabb, legigényesebb, érdekesebb és legeredményesebb pályafutás a bolygón. Az online, nyomtatott és ... [+]

A Leeds Trinity-nál azt gondoljuk, hogy az újságírás az egyik legizgalmasabb, legigényesebb, érdekesebb és legeredményesebb pályafutás a bolygón.

Az online, nyomtatott és sugárzott iparágak rendkívül versenyképesek, de a kiváló munkatársakkal való kapcsolatunk azt jelenti, hogy azt mondja nekünk - és segít nekünk abban, hogy teljesíteni tudjuk - pontosan azt, amit a gyakornokainknak munkához kell jutniuk.

Rendszeresen teljesített, legálisan tudatos újságírókkal állunk rendelkezésünkre a többplatformos híradási készségekkel, valamint a magasabb szintű kutatásra vonatkozó tudományos képességekkel.

A posztgraduális újságírás tanfolyam magában foglalja az összes olyan többplatformos híradástechnikai készségeket, amelyek az újságírói karrierhez szükségesek.... [-]

Egyesült Királyság Leeds
August 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
HMKW

egymást követő mester program az újságírásban a HMKW ben Berlinben és Kölnben ... [+]

Az MA Convergent Journalism fő témája a nyomtatott, online és audiovizuális média hagyományos területeinek konvergenciája. A diákok megtanulják a keresztmédia újságírói kézművességet, és szakmailag felkészültek a médiapiacra. A diplomamunka célja olyan egyetemista humán szakos hallgatók diplomások, akik nyelvtanulók, és szeretnék szakosodni a sportágban / egészségügyben, illetve üzleti / politikai vagy kulturális / szórakoztató szakterületeken.

Az MA Convergent Journalism mester programot a berlini egyetemen angolul (MA Convergent Journalism) és a HMKW német nyelvű kölni HMKW ban lehet tanulmányozni.

Függetlenül attól, hogy a munkanyelv a megfelelő tanulmányi program, mester tézisek általában írható német vagy angol nyelven a HMKW . Vizsgálatok esetén ez a szabály csak egyedi megállapodás után érvényes, és megköveteli az adott modul előadójának egyetértését.... [-]

Németország Cologne Berlin Frankfurt
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
4 - 6 félév
Campus
Bővebben magyarul
KASK & Conservatorium / School of Arts Gent

A School of Arts kínál angol nyelvű mester programok a vizuális művészetek, az audiovizuális művészetek és a zene. Minden évben több tucat külföldi diák választja a meste ... [+]

angol mester A School of Arts kínál angol nyelvű mester programok a vizuális művészetek, az audiovizuális művészetek és a zene. Minden évben több tucat külföldi diák választja a mester programok Karunk folytatni tanulmányaikat. A diákok jelenlétének, a különböző nemzetközi háttérrel egy gazdagító oktatási hagyomány és ad egy hozzáadott érték a képzés külföldi mesterképzésben részt vevő hallgatók és flamand diákok mozog a holland nyelvű bachelor programok egyaránt.

A programokat szerveznek, hogy megkönnyítse közötti találkozások holland nyelvű és angol nyelvű hallgatók informális környezetben, a szemináriumok, tanfolyamok, és még a művészeti projektek elkezdenek egymással. Nincs különbség a tantervekben, kompetenciák, tanulási eredmények, vagy szervezet között az angol nyelvű programok és azok holland nyelvű társaik. Angol nyelvű jelöltek, aki olyan mester fokozatot zene is megy a fejlett mester "szólista kortárs zene".... [-]

Belgium Ghent
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
60 óra
Campus
Bővebben magyarul
Brand Academy – University of Applied Sciences

A mesterképzés az International Brand közleményben megtudhatja az összes sikertényezők, hogy a meghajtó a határokon átnyúló és a kultúra márka kommunikáció és amelyet meg ... [+]

A mi Mesterképzés nemzetközi márka kommunikáció megtudhatja az összes sikertényezők, hogy a meghajtó a határokon átnyúló és a kultúra márka kommunikációs és amelyeket akkor kell, hogy elsajátítsák a karrier a márka és a kreatív ipar. A tanfolyam tehát tanítani angol nyelven.

Mint egy friss diplomás lesz készen áll a karrierje a globális színtéren és a reklámipar, ahol márka érintse meg a szívét a fogyasztók.

Van egy élénk érdeklődést kreatív márka kommunikációs kampányok, mint az Apple, a Coca Cola, a Mont Blanc, a Nike és a Nivea és kíváncsi, hogy új kultúrákat. Vegyük az első lépést a globális karrier velünk.

... [-]
Németország Hamburg
October 2019
Nappali
4 félév
Campus
Bővebben magyarul
California State University Sonoma

A Sonoma Állami Egyetem Filmművészeti Főiskolája (MA-FILM) mestere egyedülálló interdiszciplináris végzettség, melynek célja a diákok filmszerű ismereteinek fejlesztése e ... [+]

A Sonoma Állami Egyetem Filmművészeti Főiskolai (MA-FILM) képzési programja egyedülálló interdiszciplináris képzés, melynek célja, hogy a diákok tudásukat az alt = "filmről mint esztétikai közegről és a társadalmi változások képviselőjéről fejlesszék. a hallgatók számára az eszközökkel megérteni az alt = "filmet, mint kommunikációs módot és külön művészeti formát. Azt is megmutatja, hogy az alt = "film és digitális média használható az érdekképviseleti eszközként.

A Sonoma Állami Egyetem MA-FILM-je az egyik legkedvezőbb árú alt = "kaliforniai filmes program. A Sonoma Állami Egyetem, a Kalifornia Állami Egyetem rendszere része San Francisco északi részén, Sonoma megyében található kedvenc helye az alt = "filmesek számára a csendes korszak óta. Az SSU egy biztonságos, barátságos és élettel teli tanulási környezetet kínál, amelyben a diákok meg tudják követni oktatási és szakmai céljaikat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Rohnert Park
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Hong Kong Baptist University School of Communication

A Program megközelíti a kommunikációt az egyéni, szervezeti és társadalmi szinten, különös tekintettel a kommunikációra Hongkongban, Kínában és Tajvanon. Figyelmet fordít ... [+]

Ról ről

A Hong Kong Baptista Egyetem Kommunikációs Programjának Kommunikációs Programja 1996-ban indult. Kezdete óta a Programot részben hongkongi állami oktatási támogatások támogatták egészen 2004 szeptemberéig, amikor teljes mértékben önfinanszírozott. A finanszírozási forrás változását a program elsõ alkalommal nyitotta meg a kontinentális és más tengerentúli diákok számára, valamint kiegészítette a teljes munkaidõs tanulási módot. 2004 szeptemberében összesen 92 diák vett részt a programban, mintegy kétharmada helyi hongkongi hallgatók és egyharmada mainlandisták. A diákok többé-kevésbé egyenlő mértékben osztják a részmunkaidős tanulási módot (csak a hongkongi diákok) és a teljes munkaidős tanulási módot (mind Hongkongból, mind azon kívül).... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Sheffield Hallam University

A kreatív iparágak szektora élénk, gyorsan növekszik, és óriási előnyhöz juttatja a fejlett gazdaságokat. Csak Nagy-Britanniában a kreatív iparágak évente több mint 77 mi ... [+]

A kreatív iparágak szektora élénk, gyorsan növekszik, és óriási előnyhöz juttatja a fejlett gazdaságokat. Csak Nagy-Britanniában a kreatív iparágak évente több mint 77 milliárd fontot érnek el, és a gazdaság 5% -át teszik ki, évente több mint 17 milliárd fontot exportálnak. A képzett digitális média menedzsment szakemberek igénylik ezt a fenomenális növekedést.

Tanulmányai a médiaművészet és kommunikáció tanszékén alapulnak. Sok tudományos munkatársunk iparági élményt nyújt az oktatáshoz. A kurzus magában foglalja az ipari előadók és az ügyfélalapú projektek rendszeres programját, valamint alapot azok számára, akik a szervezeten belüli médiamenedzsment szerepkörbe akarnak lépni, a meglévő készségeket és ismereteket formális képesítéssel felismerni, vagy megkezdeni saját médiavállalatukat.... [-]

Egyesült Királyság Sheffield
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of New York in Prague (UNYP)

A professzionális kommunikációs készségek az üzleti élet egyik legfontosabb aspektusává váltak. A Stratégiai Kommunikációs Mester hallgatói tanulmányozzák az USA és Európ ... [+]

Tanulj meg hallgatni mesterképzéssel a stratégiai kommunikációból

A professzionális kommunikációs készségek az üzleti élet egyik legfontosabb aspektusává váltak. A Stratégiai Kommunikációs Mester hallgatói tanulmányozzák az USA és Európa oktatóit, akik megtanítják őket fejleszteni és fejleszteni a készségeket és az elméleti megértést, hogy fontos szerepet játszanak a magán- és állami vállalatok és szervezetek számos pozíciójában.

Ez az UNYP mester programja helyes?

Ez az egész életen át tartó tanulás programja, amely 15 hónapig tart, hétvégi tanulmányokra készült (havonta 2 hétvégén), és a La Salle University (Philadelphia, USA) által odaítélt amerikai mesterképzéshez vezet. A La Salle Egyetem 140 éves történelmével híres regionális amerikai egyetemek otthona.... [-]

Csehország Prague
September 2019
Nappali
15 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
University of Gloucestershire

A filmek készítésének gyakorlati és elméleti megértését a professzorok szakmai előadóként fogják előtérbe helyezni. A diákok hozzáférhetnek az iparági szabványos felsze ... [+]

A filmek készítésének gyakorlati és elméleti megértését a professzorok szakmai előadóként fogják előtérbe helyezni. A diákok hozzáférhetnek az iparági szabványos felszereléshez, egy professzionális on-campus filmstúdióhoz, személyes szerkesztési lakosztályokhoz professzionális postprodukciós szoftverekkel, valamint a külső iparági szakemberekkel folytatott megbeszélésekkel. Ösztönözni fogják Önt, hogy kreatívan tárja fel a filmkészítés művészeteit egy nagyon strukturált, professzionális ipari környezet kontextusában, és végül olyan egyértelműen artikulált kimenetekkel kell végződnie, amelyek felhasználhatók arra, hogy karrierjüket a filmgyártásban előmozdítsák.... [-]

Egyesült Királyság Cheltenham
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 félév
Campus
Bővebben magyarul