MA Diploma tiranában Albániában

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok tiranában Albániában 2018

Mester

A master 's fokozat egy tudományos fokozat nyújtani, akik átestek tanulmány bizonyítja a mesteri vagy magas rendű áttekintést adott tanulmányi vagy terület szakmai gyakorlat.

Felsőoktatás albán által kínált 13 állami egyetemek. A legutóbbi a University of Durres, amelyet szeptemberében nyitotta meg kapuit 2006-ban. A University of Sports Tirana (Universiteti i Sporteve i Tiranës) korábban az Akadémia Testnevelési és Sport, 2010-től. A University of Arts egyszer régen Szépművészeti Akadémia (Akademia e Arteve) 2011-től. Ezen kívül vannak olyan 46 magán egyetemek és karok működő Albániában. Minden egyetem több karán. Az úgynevezett "nem egyetemi iskolák " adni a felsőoktatási programokat két év.

A turisták általában talál Tirana érdekes és hangulatos város, élénk éjszakai élet. English gyorsan egyre gőz, mint a második nyelv Tirana a fiatalok, de sok idős lakos is beszélnek olaszul.

Bölcsészettudományi Mesterképzések tiranában Albániában

Mutass többet

Ma A Nemzetközi ügyekben

University of New York - Tirana (UNYT)
Campus Nappali Részidős 18 - 40 hónapok September 2018 Albánia Tirana + 1 további

Ez a program egy együttműködve az iskola Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar, University of Greenwich, Egyesült Királyság. [+]

A MA Nemzetközi Ügyek kínálják együttműködve az iskola Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar, University of Greenwich, Egyesült Királyság. A globalizáció és a demokratizálódás, a program célja, hogy igényeinek kielégítésére a nemzetközi közösség, dolgozó szakemberek és diákok. Pályakezdő lesz szerelve a szükséges készségek és képességek, hogy folytassa a különböző karrier a globális színtéren. Befejezését követően a program diplomások képes lesz: • megérteni az elmélet és gyakorlat a nemzetközi politikai rendszer • vegyen részt a folyamatban kidolgozásában és végrehajtásában külpolitika • bizonyítják érzékkel eredményeként kitöltésével dolgozat vagy a portfólió ... [-]