MA Képzés oranjestad Arubán

A Legjobb MA-król oranjestad Arubán 2018

Mester

Programok címmel "Master of Arts " hagyományosan állnak bölcsészettudomány témákban, mint a filozófia, a történelem, vagy az irodalomban. Masters of Arts posztgraduális programokat lehet tenni után szerzett diplomát egy egyetemi szak (Bachelor). Masters of Arts programok a címe "MA ", "Master of Arts " vagy "MA ".

Fedezték fel, és azt állította, Spanyolország 1499-ben, Aruba került az a hollandok 1636. Aruba kivált a Holland Antillák 1986-ban lett önálló, autonóm tagja a Holland Királyság. Mozgalom felé a teljes függetlenség megállt Aruba 's kérésére 1990-ben.

Oranjestad a legnagyobb városa, Aruba, és otthont ad az oktatási intézmények az országban, mint Universiteit Van Aruba és Xavier University School of Medicine.

Bölcsészettudományi Mesterképzések oranjestad Arubán

Mutass többet

MA Nemzetközi és Európai Adójog (kettős Diplomát: Amerikai Specializáció)

Maastricht University, Faculty of Law
Campus Nappali 1 év September 2018 Aruba Oranjestad

Ön szenvedélyes adók? Van egy főiskolai diplomát pénzügyi jog, gazdaság, üzleti adminisztráció, illetve a kapcsolódó területek? És készen áll, hogy a következő lépés a karriered? Akkor érdemes ezzel az amerikai specializáció a mester a nemzetközi és az európai adójog. [+]

A Legjobb MA-król oranjestad Arubán. Ön szenvedélyes adók? Van egy főiskolai diplomát pénzügyi jog, gazdaság, üzleti adminisztráció, illetve a kapcsolódó területek? És készen áll, hogy a következő lépés a karriered? Akkor érdemes ezzel a Amerikai specializáció a mester a nemzetközi és az európai adójog. Ez az egy -ÉV mester program közösen által kínált Maastrichti Egyetem és a University of Aruba. Ez koncentrál a társasági adóra és a nemzetközi adótervezés, különös tekintettel Európa és Amerika. Majd kombinálni jogi és gazdasági megközelítések politika és gyakorlat, és akkor betekintést nyerjünk a kölcsönös függés a vállalati struktúrák, a beruházások, a határon átnyúló foglalkoztatási és adójog. Érettségi után, akkor találja magát irigylésre méltó helyzetben. Köszönhetően a széles körű ismeretekkel rendelkeznek a pénzügyi és üzleti téren, sok a diplomások nagy a kereslet a munkaerőpiacon. És a nemzetközi orientáció a mértéke nyit munkalehetőségek számos országában. Miért ezt a programot? Adók az élet természetes velejárója, de nem minden adórendszer egyforma. A globalizálódó világban, ahol az adófizetők gyakran kapcsolatok több mint egy országban, és a vállalatok nem több millió határon átnyúló ügyletek minden nap, a tudás több adórendszerek egyre értékesebb. A gyakori frissítések és módosítások is, hogy ez egy rendkívül dinamikus a jog területén. A kettős szak Nemzetközi és európai adójog, akkor kell ismertetni a társasági adózás és a nemzetközi adótervezés a különböző országokban Európában és az amerikai kontinensen. Ez lesz az Ön számára a lehetőséget, hogy elmélyítse és erősítse meg az adózási ismereteket a regionális, valamint nemzetközi / európai perspektívát. Tanított Aruba A program teljes egészében tanított a... [-]