Filter
Bölcsészettudományi Mester
Ausztrália Western Australia Broome A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb MA Diplomák az Amerikai Egyesült Broome Ausztráliában 2019

A MA mértéke elsősorban a diákok, akik fejleszteni szeretnék az általános matematikai oktatás vagy tanítani.

Ausztrália harmadik legnagyobb számú külföldi diákok a világ annak ellenére, hogy a közösség csak 23 millió. Ezek erős akadémiai oklevelek, de ausztrál intézmények ugyanolyan magas rangú, mint a városok, ház őket körül a szülőföld.

Eltekintve attól, hogy turista, és a gyöngyhalászat város, Broome nem maradt az oktatás. A Broome Community College például széles körben ismert alakításában emberek életét Broome.

MA Diplomák az Amerikai Egyesült Broome Ausztráliában

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Ausztrália
Western Australia
Broome
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
The University of Notre Dame Australia

Teológia mindig is tartott központi helyet az életében és küldetésében a keresztény közösség. Ennek központi jelentőségű az a közösségi élet fakad az a tény, ... ... [+]

Master of Arts - Teológiai tanulmányok (tanfolyam)

&nbsp

Teológia mindig is tartott központi helyet az életében és küldetésében a keresztény közösség. Ennek központi jelentőségű az a közösségi élet abból fakad, hogy a teológia, hogy az egyház szó, hogy megértsük a saját hite, és elmagyarázza, hogy a hit másoknak.

Az oktatás teológia tehát nélkülözhetetlen az egyén fejlődése a hit, mert központi gyakorlására minden minisztérium, laikus és elrendelte, felé irányul, hogy a kommunikáció és megosztása, hogy a hit.

Azt vizsgálja, többek között olyan fontos kérdésekben, mint a természet az Isten, hogy milyen Isten kinyilatkoztatott számunkra Jézus Krisztus, a természet a személyes identitás és az emberiség, az emberi eredet és sorsa, keresztény közösség és Isten jelenléte velünk most a Spirit. ... [-]

Ausztrália Fremantle Broome Sydney
Január 2020
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul