MA Képzés feldkirchen in Kärnten Ausztriában

A Legjobb MA Képzések feldkirchen in Kärnten Ausztriában 2018

Mester

Az MA egy olyan mesterdiploma, melyet a hallgatók olyan bölcsészeti tanulmányok végeztével kapnak kézhez, mint a történelem, a kommunikáció, a filozófia, a teológia vagy az angol. A Bölcsészettudományi Mesterdiploma követelményei között általában a tanulás, a kutatás és az írásbeli vizsgák szerepelnek.

Az Osztrák Köztársaság büszkélkedhet egy hatalmas politikai, oktatási és művészeti kultúrát. A földrajz Ausztria is lehetővé teszi minden típusú szezonális tapasztalataikat.

Feldkirchen in Kärnten (szlovén: Trg) a város az osztrák állam a karintiai és a főváros a kerület az azonos nevet. Feldkirchen kapott városi kiváltságokat 1930-ban.

Bölcsészettudományi Mesterek feldkirchen in Kärnten Ausztriában

Mutass többet

Ma - A Nemzetközi üzleti Menedzsment

Carinthia University of Applied Sciences
Campus Nappali 2 év September 2018 Ausztria Villach Spittal an der Drau Feldkirchen in Kärnten Klagenfurt + 3 további

International Business Management egy kiváló minőségű kétéves mesterképzés tanulmányi program, amely tanítják teljes egészében angol nyelven. Célja, hogy a végzős hallgatók, hogy megszerezzék a szükséges üzleti és [+]

MA - International Business Management

Miért érdemes International Business Management Karintia University of Applied Sciences (CUAS) - School of Management in Villach, Ausztria?

• International Business Management egy kiváló minőségű kétéves mesterképzés tanulmányi program, amely tanítják teljes egészében angol nyelven. Célja, hogy a végzős hallgatók, hogy megszerezzék a szükséges üzleti és társadalmi-gazdasági ismeretek és készségek, hogy szakosodott nemzetközi gazdálkodás.

• International Business Management erősen gyakorlat-orientált. A probléma alapú tanulás, valós esettanulmányok, az online szimulációk, tanácsadási projekteket nemzetközi cégek számára, a csapat kihívásokat és kirándulások nyújtanak esélye, hogy megtudjuk, a nemzetközi üzleti interaktív módon.... [-]