MA a Klagenfurt Ausztriában

A Legjobb MA Képzések a Klagenfurt Ausztriában 2018

Mester

A MA mértéke elsősorban a diákok, akik fejleszteni szeretnék az általános matematikai oktatás vagy tanítani.

Ha arra gondolsz, hogy előmozdítja a nevelés egy olyan intézményben, ahol a tudományos kiválóság tartani, akkor Ausztriában kínálja a legjobb hely. Ezek az intézmények a kutatás alapja tehát lehetővé teszi a diákokat, hogy ötleteket, hogy hogyan oldja meg valós problémákat.

Klagenfurt büszkélkedhet otthont néhány vezető oktatási intézmények Ausztriában. Ez a hatodik legnagyobb város ad otthont a műszaki képzés Institute Szakszervezetek és egy másik intézmény a kereskedelmi kamara.

MA-k a Klagenfurt Ausztriában

Mutass többet

Ma - A Nemzetközi üzleti Menedzsment

Carinthia University of Applied Sciences
Campus Nappali 2 év September 2018 Ausztria Villach Spittal an der Drau Feldkirchen in Kärnten Klagenfurt + 3 további

International Business Management egy kiváló minőségű kétéves mesterképzés tanulmányi program, amely tanítják teljes egészében angol nyelven. Célja, hogy a végzős hallgatók, hogy megszerezzék a szükséges üzleti és [+]

MA - International Business Management

Miért érdemes International Business Management Karintia University of Applied Sciences (CUAS) - School of Management in Villach, Ausztria?

• International Business Management egy kiváló minőségű kétéves mesterképzés tanulmányi program, amely tanítják teljes egészében angol nyelven. Célja, hogy a végzős hallgatók, hogy megszerezzék a szükséges üzleti és társadalmi-gazdasági ismeretek és készségek, hogy szakosodott nemzetközi gazdálkodás.

• International Business Management erősen gyakorlat-orientált. A probléma alapú tanulás, valós esettanulmányok, az online szimulációk, tanácsadási projekteket nemzetközi cégek számára, a csapat kihívásokat és kirándulások nyújtanak esélye, hogy megtudjuk, a nemzetközi üzleti interaktív módon.... [-]