Bölcsészettudományi Mesterképzést a Spittal an der Drau Ausztriában

A Legjobb MA Diplomák a Spittal an der Drau Ausztriában 2018

Mester

A MA mértéke elsősorban a diákok, akik fejleszteni szeretnék az általános matematikai oktatás vagy tanítani.

Ausztria teszi ki a diákokat, hogy a különböző az ország 's "kiváló " kultúra. Ausztria kiváló külföldi tanulmányokat választás a diákok, akik érdekeltek a német nyelvet.

Spittal an der Drau a város nyugati részén az osztrák szövetségi állam Karintia

Egyetemi Tanulmányok a Spittal an der Drau Ausztriában

Mutass többet

Ma - A Nemzetközi üzleti Menedzsment

Carinthia University of Applied Sciences
Campus Nappali 2 év September 2018 Ausztria Villach Spittal an der Drau Feldkirchen in Kärnten Klagenfurt + 3 további

International Business Management egy kiváló minőségű kétéves mesterképzés tanulmányi program, amely tanítják teljes egészében angol nyelven. Célja, hogy a végzős hallgatók, hogy megszerezzék a szükséges üzleti és [+]

MA - International Business Management

Miért érdemes International Business Management Karintia University of Applied Sciences (CUAS) - School of Management in Villach, Ausztria?

• International Business Management egy kiváló minőségű kétéves mesterképzés tanulmányi program, amely tanítják teljes egészében angol nyelven. Célja, hogy a végzős hallgatók, hogy megszerezzék a szükséges üzleti és társadalmi-gazdasági ismeretek és készségek, hogy szakosodott nemzetközi gazdálkodás.

• International Business Management erősen gyakorlat-orientált. A probléma alapú tanulás, valós esettanulmányok, az online szimulációk, tanácsadási projekteket nemzetközi cégek számára, a csapat kihívásokat és kirándulások nyújtanak esélye, hogy megtudjuk, a nemzetközi üzleti interaktív módon.... [-]