Bölcsészettudományi Mesterképzés a Villach Ausztriában

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok a Villach Ausztriában 2018

Mester

Masters fok sokoldalúbb, mint doktori végzettséggel és széles körű szakmai és tudományos alkalmazások. Az US Department of Education, három mester programok léteznek kutatás, a szakmai, és a terminál. A legnépszerűbb mesterképzések típusok Master of Arts (MA) és a Master of Science (MS) a keverék tárgy mezőjében.

Ha arra gondolsz, hogy előmozdítja a nevelés egy olyan intézményben, ahol a tudományos kiválóság tartani, akkor Ausztriában kínálja a legjobb hely. Ezek az intézmények a kutatás alapja tehát lehetővé teszi a diákokat, hogy ötleteket, hogy hogyan oldja meg valós problémákat.

Villach, törvényes város található, a Dráva (Drau) folyó közelében, a torkolatánál a Gail mellékfolyója, és a hetedik legnagyobb városa, Ausztriában és a második legnagyobb a szövetségi állam Karintiában.

MA Diplomák a Villach Ausztriában

Mutass többet

Ma - A Nemzetközi üzleti Menedzsment

Carinthia University of Applied Sciences
Campus Nappali 2 év September 2018 Ausztria Villach Spittal an der Drau Feldkirchen in Kärnten Klagenfurt + 3 további

International Business Management egy kiváló minőségű kétéves mesterképzés tanulmányi program, amely tanítják teljes egészében angol nyelven. Célja, hogy a végzős hallgatók, hogy megszerezzék a szükséges üzleti és [+]

MA - International Business Management

Miért érdemes International Business Management Karintia University of Applied Sciences (CUAS) - School of Management in Villach, Ausztria?

• International Business Management egy kiváló minőségű kétéves mesterképzés tanulmányi program, amely tanítják teljes egészében angol nyelven. Célja, hogy a végzős hallgatók, hogy megszerezzék a szükséges üzleti és társadalmi-gazdasági ismeretek és készségek, hogy szakosodott nemzetközi gazdálkodás.

• International Business Management erősen gyakorlat-orientált. A probléma alapú tanulás, valós esettanulmányok, az online szimulációk, tanácsadási projekteket nemzetközi cégek számára, a csapat kihívásokat és kirándulások nyújtanak esélye, hogy megtudjuk, a nemzetközi üzleti interaktív módon.... [-]