Bölcsészettudományi Mesterdiploma a Wiener Neustadt Ausztriában

A Legjobb MA-k a Wiener Neustadt Ausztriában 2018

Mester

Programok címmel "Master of Arts " hagyományosan állnak bölcsészettudomány témákban, mint a filozófia, a történelem, vagy az irodalomban. Masters of Arts posztgraduális programokat lehet tenni után szerzett diplomát egy egyetemi szak (Bachelor). Masters of Arts programok a címe "MA ", "Master of Arts " vagy "MA ".

Ha arra gondolsz, hogy előmozdítja a nevelés egy olyan intézményben, ahol a tudományos kiválóság tartani, akkor Ausztriában kínálja a legjobb hely. Ezek az intézmények a kutatás alapja tehát lehetővé teszi a diákokat, hogy ötleteket, hogy hogyan oldja meg valós problémákat.

Ez a város gazdag Oktatás. Ausztrália legnagyobb és az első üzleti iskola-Fachhoschule, valamint a mérnöki középső University of Applied Sciences Wiener Neustadit, található itt.

Egyetemi Tanulmányok a Wiener Neustadt Ausztriában

Mutass többet

MA üzleti Tanácsadás Nemzetközi

University of Applied Sciences Wiener Neustadt
Campus Nappali 2 év September 2018 Ausztria Wiener Neustadt

Üzleti Tanácsadás International (BCI) egy magas minőségű és kihívásokkal teli üzleti szak mester szinten tanítják teljes egészében angol nyelven. [+]

Üzleti Tanácsadás International (BCI) Ez egy kiváló minőségű és nagy kihívást jelentő üzleti szak mester szinten tanítják teljes egészében angol nyelven.

A program egy jelentős előnye, amikor kezdetét a karrierjét, különösen az üzleti menedzsment és tanácsadási szakma. Ennek BCI diplomás lesz képes teljesíteni a követelmények az üzleti közösség révén tökéletes kommunikációs készség angol nyelven, a kultúrák közötti megértés és a tapasztalat, globális üzleti know-how és a tudás egyetemes normák. A négy féléves, nappali tagozatos mester program révén különösen ösztönző környezetet, amelyben a diákok számos különböző népek és kulturális háttérrel együtt dolgozni egy nemzetközi szakán. A negyedik félévben akkor javasoljuk, hogy külföldi tanulmányokat egyik partner egyetemek a világ.... [-]