Bölcsészettudományi Mesterképzést a Baku Azerbajdzsánban

A Legjobb MA-król a Baku Azerbajdzsánban 2018

Mester

Programok címmel "Master of Arts " hagyományosan állnak bölcsészettudomány témákban, mint a filozófia, a történelem, vagy az irodalomban. Masters of Arts posztgraduális programokat lehet tenni után szerzett diplomát egy egyetemi szak (Bachelor). Masters of Arts programok a címe "MA ", "Master of Arts " vagy "MA ".

Azerbajdzsán a felsőoktatás nem csak vonzott az ország polgárai, hanem a nemzetközi diákok különösen Közel-Keleten és Ázsiában. A legtöbb tananyagok tanítanak arab nyelvet. Ez megszűnt minden nyelvi akadályt a nemzetközi diákok a Közel-Keleten és Ázsiában, ahol arab nyelvet beszélik.

Mivel a főváros Azerbajdzsán, Baku ad otthont több, főiskolák, szakiskolák és egyetemek. Sok oktatási központok már jön mégis, a régebbi intézmények, mint például a Baku State University még a legnagyobb hallgatói létszám.

Bölcsészettudományi Mesterek (M.A) a Baku Azerbajdzsánban

Mutass többet

Master Of Arts Területen Tanulmányokat

Khazar University
Campus Nappali 2 év September 2018 Azerbajdzsán Baku

Terület tanulmányok közé koncentráció, európai tanulmányok, American Studies, Kaukázus tanulmányok, török ​​világ Tanulmányok, közel-keleti tanulmányok, orosz tanulmányok, és a kelet-ázsiai tanulmányok. [+]

Master of Arts területen tanulmányok

&nbsp

Terület tanulmányok közé koncentráció, európai tanulmányok, American Studies, Kaukázus tanulmányok, török ​​világ Tanulmányok, közel-keleti tanulmányok, orosz tanulmányok, és a kelet-ázsiai tanulmányok. Terület tanulmányok programok interdiszciplináris, és egy olyan több osztály. Kivéve felvett hallgatók a közel-keleti és európai tanulmányok Public Affairs programok, minden más területen tanulmányokat hallgató lesz egyéni tanulmányi pálya tervezett conjointly több kar tagjai, valamint testre szabott teljesítése irányába hallgatók érdekeit.

&nbsp

További információ a néhány területen tanulmányok programok az alábbiakban olvasható. Mások hasonló, de természetesen saját különleges követelményeknek.... [-]


Master Of Arts A Nemzetközi Kapcsolatokban

Khazar University
Campus Nappali 2 év September 2018 Azerbajdzsán Baku

A tananyag az MA szak Nemzetközi Kapcsolatok célja, hogy a hallgatók széles körű analitikus háttér jelentős területein a nemzetközi ügyek [+]

Master of Arts Nemzetközi Kapcsolatok

A tananyag az MA szak Nemzetközi Kapcsolatok célja, hogy a hallgatók széles körű analitikus háttér jelentős területein a nemzetközi ügyek, együtt külön hangsúlyt szerzett vagy funkcionális vagy regionális koncentráció.

A cél a szükséges tantervek annak biztosítása, hogy minden diák a program megkapja az alap, széles körű, interdiszciplináris képzés a nemzetközi ügyekben. Ez magában foglalja a posztgraduális kurzus a munka a nemzetközi politikában, és történelmi, politikai és társadalmi folyamat.

A kis számú felvett hallgatók minden évben lehetővé teszi a program személyre szabott, és ösztönzi a hallgatók és a tanárok.A program célja, hogy egy szilárd tudományos háttérrel diákok számára tervez karriert kapcsolatos fejlesztés, hogy az állami, magán-önkéntes szervezetek vagy az üzleti kapcsolódó ágazatokban. ... [-]