Filter
Bölcsészettudományi Mester
Nyugat-Európa A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Élettudomány MA Képzések Áttekintése Nyugat-Európa 2019/2020

A master 's fokozat egy tudományos fokozat nyújtani, akik átestek tanulmány bizonyítja a mesteri vagy magas rendű áttekintést adott tanulmányi vagy terület szakmai gyakorlat.

A biológia & élettudományok képzés sok esetben az egészségügyi karrier előszobája. A képzésekben gyakran találjuk egymás mellett az emberi biológia,a fizika a kémia vagy akár a geológia kurzusokat, amelyek bevezetik a diákokat az elő szervezetek kölcsönhatásinak vizsgálatába.

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Élettudomány Egyetemi Tanulmányok Áttekintése Nyugat-Európa 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Élettudomány, Nyugat-Európa

Hartpury College, University of West England

Kombinációja révén az alapvető tiszta üzleti modulok által kifejlesztett jól tartani Bristol Business School és a ló üzleti speciális modulok, ezek a programok ... [+]

MA / PGCert / PGDip Equine Business Management

Kombinációja révén az alapvető tiszta üzleti modulok által kifejlesztett jól tartani Bristol Business School és a ló üzleti speciális modulok, e programok célja, hogy fejlessze a megértést a lovak számára. A MA is segít azonosítani karrierlehetőségek belül elérhető az iparág üzleti menedzsment szempontjából.

A program során megbeszéljük a szerepét lovassport, mint a sport, elemezze a szerkezet lovak iparágak, nemzeti és nemzetközi szinten, és a vita aktuális kérdésekről kapcsolatos stratégiai fejlesztése a lovak számára.

A posztgraduális hallgató az Equine Business Management, akkor kap egy személyes egyetemi tanár, aki azért van, hogy az Ön számára tanácsadást és támogatást alatt az idő itt Hartpury. Támogatás posztgraduális tanulási készségek is rendelkezésre áll indukciós periódus alatt.... [-]

Egyesült Királyság Gloucester
Augusztus 2020
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul