MA Képzés esbjerg Dániában

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterek (M.A) esbjerg Dániában 2018

Mester

A MA mértéke elsősorban a diákok, akik fejleszteni szeretnék az általános matematikai oktatás vagy tanítani.

Dánia 's felsőoktatás helyezi a hangsúlyt a műszaki felsőoktatásban az egyetemi tanulás. A legtöbb dán egyetem is kínál minőségi nemzetközi hallgatók kultúra miatt nyugodt skandináv hozzáállás.

Esbjerg város a nyugati parton a Jütland-félsziget, Dánia. Ez több mint 70.000 lakos, és az 5. legnagyobb város az országban. Esbjerg ad otthont a campus ágak számos egyetem legfőbb ezek közül a Dél-Dániai Egyetem.

MA Diplomák esbjerg Dániában

Mutass többet

Master Of Arts Tengeri Régészet

University of Southern Denmark
Campus Nappali 2 év September 2018 Dánia Esbjerg

Az új posztgraduális program a tengeri régészet célja a diákok, akik érdeklődnek a szakmai karrier a tengeri régészet ... [+]

Az új posztgraduális program a tengeri régészet célja a diákok, akik érdeklődnek a szakmai karrier a tengeri régészet és az örökség kezelése. Székhelye Esbjerg a dán Északi-tenger partjai, a program nemzetközileg orientált, és minden tanítás angol nyelven.Egy kétéves mesterképzésenA kétéves mesterképzésen jött létre foglalkoztathatóság szem előtt tartva. Célunk nemcsak az, hogy az oktatás a tengeri régészet, de felkészülni a karrier ezen a területen. A kurzus épül készségeket, amelyek szükségesek a következő területeken örökség, tanácsadás és régészeti szerződéses munkát, hanem a tanulók javát, akik szeretnék követni a hagyományos kutatás-orientált pályának.Kereskedelmi búvároktatásiA University of Southern Denmark diákok a lehetőséget, hogy szerezzen egy nemzetközileg elismert kereskedelmi búvárkodás minősítési nagyon alacsony áron. Egy jóváhagyott kereskedelmi búváriskola, a mesterképzésen adhat ki a dán „SCUBA erhvervsdykker” bizonyítvány (egyenértékű HSE SCUBA).Érdekel?Mivel az oktatás ingyenes Dániában, a tengeri régészet mesterképzés ingyenes a diákok Európai Unió / EGT-országok. Csak a diákok kívülről az EU / EGT felszámolásra éves tandíj.Ez a program nyelve az angol.... [-]


Mester Nemzetközi Turizmus és Szabadidő Menedzsment

University of Southern Denmark
Campus Nappali 2 év September 2018 Dánia Esbjerg

[+]

Belépési követelmények

Bachelor of Art (BA) in Business, nyelv és kultúra (Nemzetközi Turisztikai és Szabadidő Management) joga van a befogadható. A diákok más megfelelő alapképzési programok lesz jogosult a felvételi értékelését követően a tanulmány Igazgatóság.

[-]