Bölcsészettudományi Mesterképzés durban Dél-Afrikában

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterdiplomák durban Dél-Afrikában 2018

Mester

Programok címmel "Master of Arts " hagyományosan állnak bölcsészettudomány témákban, mint a filozófia, a történelem, vagy az irodalomban. Masters of Arts posztgraduális programokat lehet tenni után szerzett diplomát egy egyetemi szak (Bachelor). Masters of Arts programok a címe "MA ", "Master of Arts " vagy "MA ".

Egy ország található, a déli csúcsa Afrika, Dél-Afrika, gazdag kultúra, hogy soha nem elég a séta közben, vagy itt tanuló. A nyelvek itt is Afrikaner és angol, valamint a holland. Az egyetemi élet a hatalmas dél-afrikai University, University of Johannesburg, vagy bármely más egyetem is észbontó. Imádni fogja kölcsönhatásban a Bantus itt, és a trópusi éghajlat a régióban.

Durban város egy ipari központ található és a KwaZulu-Natal tartomány Dél-Afrikában. Ez több mint 20 magániskola, több mint 60 állami iskolák, számos felsőoktatási intézmények, és ad otthont a mintegy 3,5 millió ember.

MA-król durban Dél-Afrikában

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra MA Mester Dél-afrikai Köztársaság Durban.  Próbáld meg inkább ezt: MA Dél-afrikai Köztársaság!

Search for similar programs here