Bölcsészettudományi Mesterképzés durban Dél-Afrikában

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterdiplomák durban Dél-Afrikában 2018

Mester

Programok címmel "Master of Arts " hagyományosan állnak bölcsészettudomány témákban, mint a filozófia, a történelem, vagy az irodalomban. Masters of Arts posztgraduális programokat lehet tenni után szerzett diplomát egy egyetemi szak (Bachelor). Masters of Arts programok a címe "MA ", "Master of Arts " vagy "MA ".

Egy ország található, a déli csúcsa Afrika, Dél-Afrika, gazdag kultúra, hogy soha nem elég a séta közben, vagy itt tanuló. A nyelvek itt is Afrikaner és angol, valamint a holland. Az egyetemi élet a hatalmas dél-afrikai University, University of Johannesburg, vagy bármely más egyetem is észbontó. Imádni fogja kölcsönhatásban a Bantus itt, és a trópusi éghajlat a régióban.

Durban város egy ipari központ található és a KwaZulu-Natal tartomány Dél-Afrikában. Ez több mint 20 magániskola, több mint 60 állami iskolák, számos felsőoktatási intézmények, és ad otthont a mintegy 3,5 millió ember.

MA-król durban Dél-Afrikában

Mutass többet

Mester Képzőművészeti Mozgókép Közepes

AFDA
Campus Nappali February 2018 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg Fokváros Durban Port Elizabeth + 2 további

A afda MFA egy egyedülálló posztgraduális program célja az önálló tanulás és az egyének, akik egy elkötelezettség: az élethosszig tartó tanulás és a szakmai értékeket; megbízhatóság és a kapacitások az önálló gazdálkodás, az együttműködés és a csapatmunka; a képességét, hogy hatékonyan kommunikálni, és sikeresen alkalmazzák problémamegoldó stratégiák és spontán alkalmazkodás körülmény. [+]

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok durban Dél-Afrikában. A afda MFA egy egyedülálló posztgraduális program célja az önálló tanulás és az egyének, akik egy elkötelezettség: az élethosszig tartó tanulás és a szakmai értékeket; megbízhatóság és a kapacitások az önálló gazdálkodás, az együttműködés és a csapatmunka; a képességét, hogy hatékonyan kommunikálni, és sikeresen alkalmazzák problémamegoldó stratégiák és spontán alkalmazkodás körülmény. A diákok kötelesek regisztrálni két nagy területen a tanulmány: Academic Research (Egyéni) Szakmai gyakorlat (Production csapatok vagy Professional Productions.) Szakmai gyakorlat: A jelentkezőknek ki kell tölteniük az alábbi: A játékfilm - Minimum 48 'Min A dokumentumfilmet minimum 48'min Játékfilm forgatókönyv / Script TV sorozat - sorozat vázlatát és 2 epizódok Akár 3 speciális projektek levonni a következő: fiction: Rövid film, 24 perc A pilóta egy TV-sorozat, vagy novella Három kapcsolódó reklámok Tényleges: Egy dokumentumfilm, 24 perc A tényszerű szórakoztató TV projekt 48 időtartamú Szakmai gyakorlat keretein belül lehet lebonyolítani termelési csapat alkotja ember MFA diákoknak. Szakmai produkciók is tekinthető, ha ezek lehetővé teszik, és teljesítik a afda MFA értékelési kritériumok. Az MFA visszavonulás ülés: Minden MFA diák lesz szükség, hogy évente részt vesz az 5. ütemezett afda visszavonul, egy hét (5 nap) minden. MFA diákok feladata lesz menetrendi különböző találkozók, konzultációk és visszajelzést ülések azok kijelölt felügyelők és mentorok. Felügyelők és a mentorok: Belső vagy külső felügyelők vannak rendelve a Doktori Iskola alapján az adott kutatási téma és a képzettséggel és szakértelemmel a felügyelő A felügyelő nyújt átfogó tudományos felügyelete és irányítása a hallgató, hogy biztosítsa a kutatás követelményeinek mértékét teljesülnek. A szerepe... [-]