Bölcsészettudományi Mesterképzés a Cape Town Dél-Afrikában

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterdiplomák a Cape Town Dél-Afrikában 2018

Mester

A master 's diplomát egy posztgraduális tudományos fokozat. A master 's mértékben felkészíti a diákokat, hogy vezesse, illetve kezelni. A master 's diplomát is készít egy személy egy sor törekvések a speciális vizsgálatot a területen.

Egy ország található, a déli csúcsa Afrika, Dél-Afrika, gazdag kultúra, hogy soha nem elég a séta közben, vagy itt tanuló. A nyelvek itt is Afrikaner és angol, valamint a holland. Az egyetemi élet a hatalmas dél-afrikai University, University of Johannesburg, vagy bármely más egyetem is észbontó. Imádni fogja kölcsönhatásban a Bantus itt, és a trópusi éghajlat a régióban.

Cape Town város Dél-Afrika főemlős város, és a jogalkotási tőke befogadására a nemzeti parlamentben. Van egy híres port, és tereptárgyak, mint a Cape Point és a Table Mountain, amelyek turisztikai látványosságok. Cape Town egy jól bevált rendszer az állami egyetemek.

MA-k a Cape Town Dél-Afrikában

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra MA Mester Dél-afrikai Köztársaság Fokváros. Próbáld meg inkább ezt: Mester Mester!

Search for similar programs here