Bölcsészettudományi Mesterképzés a Cape Town Dél-Afrikában

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterdiplomák a Cape Town Dél-Afrikában 2018

Mester

A master 's diplomát egy posztgraduális tudományos fokozat. A master 's mértékben felkészíti a diákokat, hogy vezesse, illetve kezelni. A master 's diplomát is készít egy személy egy sor törekvések a speciális vizsgálatot a területen.

Egy ország található, a déli csúcsa Afrika, Dél-Afrika, gazdag kultúra, hogy soha nem elég a séta közben, vagy itt tanuló. A nyelvek itt is Afrikaner és angol, valamint a holland. Az egyetemi élet a hatalmas dél-afrikai University, University of Johannesburg, vagy bármely más egyetem is észbontó. Imádni fogja kölcsönhatásban a Bantus itt, és a trópusi éghajlat a régióban.

Cape Town város Dél-Afrika főemlős város, és a jogalkotási tőke befogadására a nemzeti parlamentben. Van egy híres port, és tereptárgyak, mint a Cape Point és a Table Mountain, amelyek turisztikai látványosságok. Cape Town egy jól bevált rendszer az állami egyetemek.

MA-k a Cape Town Dél-Afrikában

Mutass többet

Mester Képzőművészeti Mozgókép Közepes

AFDA
Campus Nappali February 2018 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg Fokváros Durban Port Elizabeth + 2 további

A afda MFA egy egyedülálló posztgraduális program célja az önálló tanulás és az egyének, akik egy elkötelezettség: az élethosszig tartó tanulás és a szakmai értékeket; megbízhatóság és a kapacitások az önálló gazdálkodás, az együttműködés és a csapatmunka; a képességét, hogy hatékonyan kommunikálni, és sikeresen alkalmazzák problémamegoldó stratégiák és spontán alkalmazkodás körülmény. [+]

A afda MFA egy egyedülálló posztgraduális program célja az önálló tanulás és az egyének, akik egy elkötelezettség: az élethosszig tartó tanulás és a szakmai értékeket; megbízhatóság és a kapacitások az önálló gazdálkodás, az együttműködés és a csapatmunka; a képességét, hogy hatékonyan kommunikálni, és sikeresen alkalmazzák problémamegoldó stratégiák és spontán alkalmazkodás körülmény.

A diákok kötelesek regisztrálni két nagy területen a tanulmány: Academic Research (Egyéni) Szakmai gyakorlat (Production csapatok vagy Professional Productions.) Szakmai gyakorlat:

A jelentkezőknek ki kell tölteniük az alábbi:

A játékfilm - Minimum 48 'Min A dokumentumfilmet minimum 48'min Játékfilm forgatókönyv / Script TV sorozat - sorozat vázlatát és 2 epizódok Akár 3 speciális projektek levonni a következő:fiction:Rövid film, 24 perc A pilóta egy TV-sorozat, vagy novella Három kapcsolódó reklámok Tényleges:Egy dokumentumfilm, 24 perc A tényszerű szórakoztató TV projekt 48 időtartamú Szakmai gyakorlat keretein belül lehet lebonyolítani termelési csapat alkotja ember MFA diákoknak. Szakmai produkciók is tekinthető, ha ezek lehetővé teszik, és teljesítik a afda MFA értékelési kritériumok. Az MFA visszavonulás ülés: ... [-]