Filter
Bölcsészettudományi Mester
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

35 Divat Bölcsészettudományi Mesterképzés Összevetése

A mai munkaerőpiacon, hogy versenyképesebbé váljanak, kiérdemelve a Master of Arts lehet egy nagyszerű módja annak, hogy tolja magát és a karrierjét előre. MA magában foglalja számos témakörben, az egyik ilyen terület, hogy a divat.

Szeretné tudni, mi van egy MA divat? Egyszerűen szólva, ez egy Master of Arts, amely magában foglalja a különböző tanfolyamok, amely a sok összetevő tervezése ruházati cikkek és kiegészítők, valamint a marketing és promóciós termékek. Tanfolyamok IH diákok között az elemi összetevőinek kialakítása, valamint tájékoztatást az alkalmazott technológiák a divat. Más osztályok tanítani a diákoknak, hogyan kell használni, és szervezni az idejüket, a munka a csapat, és lesz innovatív problémamegoldó, akik betartják a határidőket és az ügyfél igényei szerint. Számos program is osztályok a márka marketing, kijelzők, és a termék beszerzés.

Az előnyök a kereső a Master of Arts-ban ezen a területen tartományban nagyobb fizetést a lehetőséget, hogy a munka egy olyan iparágban, amely magában foglalja a világon. Szedése alatt a tanfolyamok, akkor is képes, hogy a hálózat, az épület a szakmai és a személyes kapcsolatok.

A költség a tanfolyamot, hogy megkapja a diplomát változik iskolánként. On-campus osztályok különböző költségek, mint az online tanfolyamok. Azt is meg kell tényező a költség a könyvek és eszközök, valamint a szállást és ellátást, ha él az egyetemen is van lehetőség.

Miután megkapta a Master of Arts in Fashion, akkor a lehetőséget, hogy különböző pozíciókban helyeken szerte a világon. Akkor találja magát tervezése egy sor egyenruha repülőgép pilóták, utaskísérők, illetve a szálloda alkalmazottja.Akkor találja magát létrehozása ablak a brand name tervezők világhírű ruházati üzletek. Azt is építeni a saját design cég, illetve létrehozott egy helyi butik eladni a alkotásait vagy a helyi művészek. Ezen felül, akkor talál pozíciót, mint egy marketing menedzser, termék vevő vagy vezetője a kiskereskedelmi cég.

 

Ha érdekel folytat a Master of Arts a divat, akkor keressük meg az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb
Other options within this field of study:

35 Results in Divat

Berlin School Of Business & Innovation

Ez a mesterképzés a divatban segít megérteni, hogyan fejlesztheti ki a sikeres márkákat, és hogyan ösztönözheti az ügyfelek lojalitását olyan piacon, amely folyamatosan f ... [+]

MA a divatkínálat és a luxus menedzsment

Ez a mesterképzés a divatban segít megérteni, hogyan fejlesztheti ki a sikeres márkákat, és hogyan ösztönözheti az ügyfelek lojalitását olyan piacon, amely folyamatosan feltalálja magát. A tanfolyam megszerzése után a divatmenedzsment és / vagy a marketing, a dizájn és a márka menedzsment szerepében jelentkezhetsz.

Alternatív megoldásként előrelépés lehet egy kutatási fokozatra, ideértve a megfelelő területen végzett doktorátust is.

Ez az olasz képesítés Európa-szerte és nemzetközileg elismert. Ezt a programot angolul tanítják, és BSBI-hallgatóként ingyenes kezdő német nyelvórákhoz juthat.... [-]

Németország Berlin
October 2019
Nappali
18 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Conde Nast College

Az MA Fashion Media Practice egy egyedülálló, iparágra összpontosító program, amely három lehetséges Pathways kínál, melyek mindegyike a Condé Nast szakterületének egyik ... [+]

MA Fashion Media gyakorlat

üzleti, divatújság vagy kreatív irányítással

Az MA Fashion Media Practice egy egyedülálló, iparágra összpontosító program, amely három lehetséges Pathways kínál, melyek mindegyike a Condé Nast szakterületének egyik fő területére összpontosít. A három különféle specializáció (Media Business, Fashion Journalism és Creative Direction) a Condé Nast Publications és a szélesebb divat- és médiaipar ismereteire és gyakorlatára támaszkodik. A program összekapcsolja a független kutatást az oktatott tudományos tartalmakkal és a vezető ipari szakemberekkel folytatott beszélgetésekkel / mesterkurzusokkal.

A program legfontosabb célja, hogy lehetőséget biztosítson a diákoknak arra, hogy a divat és a média iparágban a választott területeken hatékonyabbá váljanak. Minden Pathways célja a kulcsfontosságú átadható készségek fejlesztése a hatékony kommunikációban, és biztosítja, hogy a diplomások lehetőséget kapjanak arra, hogy megismerjék és demonstrálják a következőket:... [-]

Egyesült Királyság London
August 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Norwich University of the Arts

Fejlesztse aláírás stílusát, és fedezze fel munkájának konceptuális kontextusát az MA-divat-mesterképzésen. ... [+]

Áttekintés

Ha készen áll arra, hogy megvizsgálja a divatirányítás határait a 21. században, és a személyes és professzionális filozófiáját új korlátok felé vezesse, akkor ez a posztgraduális divatút biztosítja az ideális platformot.

Fejlesztse egyedi hangját

Lenyűgöző kreatív hangja fog megjelenni, amikor különböző anyagokkal és folyamatokkal dolgozik.

A gyakorlat magába fogja foglalni a digitális, technológiai és kulturális innovációt, miközben világosan megérted, hogyan használhatod a promóciót és a platformokat a munkád bemutatásához.

A szakértői stúdió technikusok támogatják a szabott szabás feltárását; kísérleti vágási és draping módszerek; a haute couture hagyományai és kézművesei; kéz- és gépgyártási technikák; és a kortárs technológiák használatát.... [-]

Egyesült Királyság Norwich
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Manchester Metropolitan University

Ez egy egyéves, iparvezérelt program, amely lehetőséget nyújt arra, hogy a kortárs divatvásárlással és -eladásokkal kapcsolatos szakismereteket vezetői szempontból fejles ... [+]

Áttekintés

Ez egy egyéves, iparvezérelt program, amely lehetőséget nyújt arra, hogy a kortárs divatvásárlással és -eladásokkal kapcsolatos szakismereteket vezetői szempontból fejlessze. Az iparági szakemberekkel együttműködve kifejlesztett innovatív projektek, a kortárs tartalmak fenntartása és innovatív projektek támogatása.

A mesterképzés során szakmai, vezetői és személyes képességeket fejleszt ki, beleértve a kereskedelmi tudatosságot, tárgyalási és kapcsolattartási készségeket, valamint a vizuális készségek fejlesztését egy üzleti környezetben, hogy sikeresen működjenek a globális iparágban.

A pénzügyi kommunikáció és a kortárs prezentáció révén mélyreható ismereteket szerezhet a pénzügyekről, az ipar fejlesztéseiről, a haszonkulcsokról, az árképzésről, az értékesítési stratégiákról és a forgalomról, valamint arról, hogyan tudhatja meg magabiztosan az elképzeléseit.... [-]

Egyesült Királyság Manchester
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Borås

Ez a program felkészíti Önt egy menedzsment vagy kvalifikált kutatási feladatok ellátására a textilipari vállalat minden területén, például termékfejlesztés, gyártás, ker ... [+]

Szeretne többet megtudni a textil-értéklánc fenntarthatóságáról és arról, hogy a lánc különböző részeinek hogyan hatnak egymásra? Akkor ez lehet az oktatás neked. Itt kapsz alapvető ismereteket a textil értéklánc és szakosodott kezelése különböző részein az ellátási lánc.

Ez az oktatás biztosítja a marketing és a fogyasztói magatartás menedzselését a textil- és divat-folyamatokban. Alapvető tudást szerez a textil értékláncok kezeléséről, különös tekintettel a fenntarthatóságra.

A svéd Textiliskola csak a megfelelő hely a divat tanulmányozásához. Itt megtalálja a jól felszerelt laboratóriumokat, az innovációt és a technológia kutatását, valamint a tervezést, amelyet gyakran az iparral együttműködve folytatnak. Mivel a Borås régió textilipari régió, jó lehetőségek nyílnak a közeli vállalkozásokban való együttműködésre, szakmai gyakorlatokra és diplomákra. A Svéd Iskolai Iskola része a University of Borås és a textileken belül minden program itt található, www. HB .se / hu / The-Swedish-School-of-Textiles /... [-]

Svédország Borås
August 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge School of Visual & Performing Arts

MA Fashion: Branding ... [+]

Áttekintés

MA Fashion: Branding

Egy divatiskolában tanul, Holly Fulton, díjnyertes divattervező és kreatív rendező vezetésével. Kreatív iránya alatt a CSVPA sokoldalú, kreatív egyéneket állít elő, amelyek készen állnak a divat kereskedelmi és koncepcionális területein való működésre.

A Cambridge-i stúdiókban a 12 hónapos program során új inspirációs forrásokat talál, és feltárja izgalmas új irányzatait a képalkotó gyakorlatnak, az illusztrációk és a grafikai média, a művészet irányítása, a szerkesztői (nyomtatott és digitális), a vállalati márkázás , a stílus, a fotózás és a mozgó kép, hogy kifejlessze egyedülálló aláírását és hozzáállását a divat mai brandingjéhez. A márkaépítési és promóciós stratégiák specialistikus elméleti és gyakorlati ismereteit felépítheti, és alkalmazhatja olyan kampányokra, amelyek különböző kortárs terekkel, valódi és digitális élményekkel és élő platformokkal kommunikálnak a különböző divatteremtőkkel.... [-]

Egyesült Királyság Cambridge
September 2019
3 félév
Campus
Bővebben magyarul
Paris College Of Art

Ez az egyéves program új anyagokra és technológiákra összpontosított, amely a feltörekvő új technológiák és anyagok kihasználásához szükséges tudással és készségekkel ruh ... [+]

Ez az egyéves program új anyagokra és technológiákra összpontosított, amely a feltörekvő új technológiák és anyagok kihasználásához szükséges tudással és készségekkel ruházza fel a tervezőket.

Az új anyagokat gyors ütemben fejlesztik, lehetővé téve a ruházati cikkeknek, hogy többet tegyenek, mint a ruha: mérhetik a hőmérsékletet, továbbadhatják a viselő élettani állapotát, stimulálhatják, felszabadíthatják a vegyületeket a bőrbe stb. Ezek az anyagok gyakran sportruházat és fehérnemű, de a műszaki kopáson kívül más célra is szolgálhatnak.

A program célja, hogy ösztönözze és lehetővé tegye a tervezők számára, hogy beépítsék őket a formatervezésükbe, akár férfiak, akár nők vagy gyermekek számára. A diákok megtanulják használni az új technológiákat is, például a 3D-s nyomtatást, hogy ruhadarabot alkossanak, összekapcsolt ruhadarabokat hozzanak létre, vagy LED-es lámpákat építsenek be. Franciaország számos innovatív anyagot és összekapcsolódást szakosodott céget bonyolít le, és ehhez a helyi szakértelembe fogjuk vonni a szakmai gyakorlati műhelysorozatunkat. A diákok is részt vesznek a nemzetközi Première Vision és Avantex show-kon a divatszakemberek számára. ... [-]

Franciaország Paris
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Regent’s University London

A vásárlás és az árueladás speciális kiskereskedelmi funkciók, amelyek a divat márka azon képességének középpontjában állnak, hogy hatékonyan reagáljanak a gyorsan változ ... [+]

Divatvásárlás

A textilektől a trendek elemzéséhez nyerjen betekintést és gyakorlati tudást, hogy sikeres legyen a vásárlás és az értékesítés.

Kulcs információNév: DivatvásárlásKépesítés: MASzint: posztgraduálisTanulmányi mód: Teljes munkaidőIdőtartam: 3 év (1 teljes naptári év)Tandíj: 18 000 £ *Ösztöndíjak: Igen *Következő kezdő dátum: 2018 szeptemberJövőbeli kezdő időpont: 2019. szeptemberTanulmány külföldön: NemÉrvényesítés: Regent's University London

* További információért kérjük, olvassa el az alábbi díjakat és pénzügyi támogatásokat.

Áttekintés

A vásárlás és az árueladás speciális kiskereskedelmi funkciók, amelyek a divat márka azon képességének középpontjában állnak, hogy hatékonyan reagáljanak a gyorsan változó divatirányzatokra. Az iparágon belül alapvető szerepet játszanak, és olyan szakembereket igényelnek, akik jól figyelik a trendeket, a marketing, a költségvetés tervezését és irányítását.... [-]

Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Bath Spa University

Ez a tanfolyam ambiciózus egyének a lehetőséget, hogy a tervezők, designer döntéshozók vagy textil művészek, akár a szakmai ágazatok, illetve létrehozni a kisvállalkozáso ... [+]

Célja a nagyszabású diplomások, ez a gyakorlat-alapú MA kurzus által támogatott marketing elmélet.

A személyzet széles körű hazai és nemzetközi szakmai tapasztalattal, amely alátámasztja, és tájékoztatja a kurzus.

Fejleszteni kell a kreatív tervezési gyakorlat és gondolkodás, míg az épület értékes marketing és üzleti ismeretek.

Alumni élvezni sokszínű szakmai úticél sok sikerrel működik a maguk számára.

Ez a tanfolyam ambiciózus egyének a lehetőséget, hogy a tervezők, designer döntéshozók vagy textil művészek, akár a szakmai ágazatok, illetve létrehozni a kisvállalkozások, függetlenül dolgozó, vagy kis csoportokban.... [-]

Egyesült Királyság Bath
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
AAS College

A kurzus lehetővé teszi a kreatív divattervezők számára, hogy a posztgraduális szinten személyes érdeklődést fedezzenek fel, kiterjedt kutatással, és a vita és a szakértő ... [+]

MA dizájn specializálódott divattervezés

A kurzus lehetővé teszi a kreatív divattervezők számára, hogy a posztgraduális szinten személyes érdeklődést fedezzenek fel, kiterjedt kutatással, és a vita és a szakértői értékelés előnyeivel kombinálva. Az egyén később meg tudja nézni divattervezői szerepét a jövő iparában.

A tanítás magában foglalja az előadások, szemináriumok, oktatóanyagok, előadások és az iparral kapcsolatos tanácsadás integrációját, és az értékelés folyamatos. Az elmélet alapját képező gyakorlat egyidejűleg alakul ki minden félév során, és a tárgyalásos megállapodások I. és II. Részei lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy képesek legyenek fejleszteni és finomítani azokat a javaslatokat, amelyek a legfontosabb projektjeiket támasztják alá, és tükrözik a személyes fejlődést. A diákok elvárják, hogy a jelenlegi kereten belül kontextusba helyezzék munkájukat, és értékelési készségeket fejlesszenek ki, hogy artikulálják nézeteiket. A kutatási módszerek és alkalmazások bevezetik a hallgatókat egy sor analitikai kutatóeszközre, amelyek alapul szolgálnak a mélyreható önirányítási projektekhez.... [-]

Görögország Thessaloniki
September 2019
Nappali
13 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Royal College of Art

Az MA Fashion Womenswear és az MA Fashion Menswear az RCA keresi és bátorítja a félelmetes megközelítést a kreatív kifejezés, a fanatikus technika és a tájékozott kilátás ... [+]

A programról

A kreatív kifejezés, a fanatikus technika és a tájékozott szakmaiság félelem nélküli megközelítése az, amit keresünk és bátorítunk erre a programra. A hangsúly a feltalálás e szellemének megerősítésén keresztül az egyedülálló szakértelem és a modern világméretű tudatossággal folytatott poli- tatikus vita felé irányul. Tovább erősítünk egy erős munkahelyi etikát a személyesen irányított, iparági és programközi projektek széles választékában. Az egyéniség megvalósítása egy globális kontextusban lehetővé teszi a kiváló kapcsolatokat a gyakorló tervezők, a nemzetközi divatcégek, a programközi kapcsolatok és a dedikált munkatársak között.... [-]

Egyesült Királyság London
October 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Westminster

Ebben a kreatív félreértés idején elengedhetetlen, hogy fejlesszük és erősítsük az egyént. Ezért ez a vállalkozói férfiruházat MA ambiciózusan elképzelt tervezőket fog fe ... [+]

Tanfolyam összefoglaló

Ebben a kreatív félreértés idején elengedhetetlen, hogy fejlesszük és erősítsük az egyént. Ezért ez a vállalkozói férfiruházat MA ambiciózusan elképzelt tervezőket fog felkészíteni arra, hogy a személyes kutatás, a folyamatfejlesztés és a tájékozott szakmaiság révén kreatív kifejezést dolgozzon ki.

Annak érdekében, hogy diákjaink megalapozzák törekvéseiket és fenntartható karrierlehetőséget határozzanak meg a globális tervezési kontextusban, a kurzust a leginkább inspiráló férfi ruházati szakemberek nyújtják, akik olyan tanulási környezetet nyújtanak, amely támogató, kihívást jelentő és tájékozott.... [-]

Egyesült Királyság London
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
IFA Paris

A kortárs divattervezéssel foglalkozó mesterképzésünk célja kifejezetten ezeknek a változásoknak a kezelése volt, és a Divattervezési diplomások számára készült, akik túl ... [+]

IFA Paris Master A FEDE által tanúsított (Fédération Européenne Des Écoles)Időtartam: 15 hónapos program angol nyelvenCampusok: Párizs, Firenze (Istituto Lorenzo de Medici)Formátum: Párizs / Firenze / PárizsKövetkező bevitel: 2019. szeptemberECTS kreditek: 120Jelentkezési díj: 150 €Tandíj: 12 800 €Korlátozott: 25 diák osztályonként

"A kollekció fejlesztése a tervező atelierben"

Bevezetés

A fiatal divattervezők a mai divat-panoráma átalakításának kulcsfontosságú elemévé váltak. A JW Anderson kreatív igazgatója Loewe-től való kinevezésének köszönhetően a Kering Group Christopher Kane tőkéjének megszerzéséhez minden esemény azt jelzi, hogy a divatteremtés most, mint valaha is, továbbra is nélkülözhetetlen a nagy luxus márkák és a tömegpiaci márkák tevékenységéhez.... [-]

Franciaország Paris
September 2019
Nappali
15 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Middlesex University London

A legjobb kortárs ékszer egyesíti a kiváló kivitelezés erős elméleti és kritikai gondolkodás. Ez serkenti az új kurzus bővül a megközelítés, hogy ékszereket gyakorlat és ... [+]

Miért érdemes MA Ékszer határidős Middlesex?

Middlesex veszünk egy rendkívül praktikus és kritikus megközelítése a Jewellery, amely biztosítja, hogy kiad a legtöbb a posztgraduális tanulmány kutatása és a döntéshozatalban. Ez a kombináció a mélyreható elemzés és gyakorlati tapasztalat lehetővé teszi, hogy felhívja a sokféle szakértelmet és erőforrásokat, miközben megkérdőjelezi és fejlesztése a gyakorlatban a mai kontextusba a stimuláló és sikeres career.Based a mi Egyetem £ 80 millió Art és design School, a mi természetesen funkciók state-of-the-art létesítmények dedikált stúdió helyet minden a mi MA hallgatók, hogy mi megfeleljenek a legkülönfélébb érdekek és törekvések. A lehetőséget, hogy együttműködnek a diákok szerte az iskola, akkor lesz része a támogató és interdiszciplináris környezete művészek, akik a jövő formálásában a kreatív iparágak világszerte díjnyertes, innovatív munkát.... [-]

Egyesült Királyság London UK Online
October 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
AMD Akademie Mode & Design

A fenntartható tervezés stratégiák és gazdálkodási megközelítéseket a kreatív iparágak fejlesztésére - a Master program Fenntarthatóság divat és kreatív iparágak a változ ... [+]

Fenntarthatóság a divat és kreatív iparágak (MA)

A fenntartható tervezés stratégiák és gazdálkodási megközelítéseket a kreatív iparágak fejlesztésére - a Master program Fenntarthatóság divat és kreatív iparágak a változás szerek, amelyek átfogó változás a kreatív iparágak holisztikus, fenntarthatóság-orientált megközelítés.

Ez az egyedülálló program célja, hogy a kreatív tervezők és megoldás-orientált vezetők, akik a tudatosság források és ökológiailag mint pozícionálni akarjuk etikailag, társadalmilag és gazdaságilag fenntartható.

A Master program négy fő tanulmányi területeken „fenntartható tervezés stratégiák”, „A fenntartható termelés és Textil”, „fenntartható marketing és üzleti” és a „fenntartható tervezés Anthropology”. Fedezze tervezési fejlesztések és trendek, amelyek foglalkoznak az eredete az erőforrások és anyagok, valamint azok újrahasznosítása, tanulni fogalmak a fenntartható termelés és a fenntartható fogyasztás - és lesz egy szakértő a környezeti és szociális menedzsment.... [-]

Németország Berlin
September 2019
Nappali
4 félév
Campus
Bővebben magyarul