Filter
Bölcsészettudományi Mester
Fülöp-szigetek Dumaguete A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterek az Amerikai Egyesült Dumaguete A Fülöp-szigeteken 2019

A MA mértéke elsősorban a diákok, akik fejleszteni szeretnék az általános matematikai oktatás vagy tanítani.

A Fülöp-szigetek, hivatalos nevén a Fülöp-szigeteki Köztársaság, egy szuverén állam Délkelet-Ázsiában, a nyugati Csendes-óceánon. English az egyik hivatalos nyelvén, a Fülöp-szigeteken, és a kötelező tárgy minden iskolában.

Bölcsészettudományi Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Dumaguete A Fülöp-szigeteken

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Fülöp-szigetek
Dumaguete
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Silliman University

A Pszichológia Tanszék kínál fokát Master of Arts Pszichológia szakos Ipari / szervezeti pszichológia. A program célja, hogy felkészítse szakemberek használni a tudásukat ... [+]

A Pszichológia Tanszék kínál mértéke Master of Arts Pszichológia szakos Ipari / szervezeti pszichológia.

A program célja, hogy felkészítse szakemberek használni a tudásukat az alap pszichológia tudománya munkájukban, legyen az gyár, iskola, önkormányzat, közösségi intézmények, illetve a klinikai környezetben. A tanfolyamok köré szerveződő elméletek és elvek az emberi viselkedés a hangsúlyt a helyi kultúra és gyakorlati alkalmazása.

Az általános felvételi vizsgára kerül beadásra, és a kérelmező interjú zajlik. Képzés és munkatapasztalat előnyt jelent. Egyetemi tanulmányi adatait értékelik.

A pályázóknak várhatóan átlagon felüli teljesítményt releváns egyetemi kurzusok.... [-]

Fülöp-szigetek Dumaguete
November 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Silliman University

Szakos hallgatók a Kreatív írás dönthet úgy, hogy a kreatív munka (versek, vagy történetek; egy színdarabot, regényt), mint a dolgozat. ... [+]

Szakos hallgatók a Kreatív írás dönthet úgy, hogy a kreatív munka (versek, vagy történetek; egy színdarabot, regényt), mint a dolgozat. A jelentős kritikai bevezetés egy ilyen dolgozat általában szükséges.

Átfogó vizsgálat

Minden résztvevő számára a MA angol koncentrációval az irodalom és a kreatív írás kell eltelnie két vizsga előtt beiratkozik szakdolgozat írás. Az egyik vizsgálat alapul olvasmányok közös az összes ilyen programok. A második vizsgálat a terület a koncentráció. Ezen belül az angol és amerikai irodalom, a következőket lehet választani:

A kezdet az angol irodalom Angol irodalom a reneszánsz Tizen... [-]
Fülöp-szigetek Dumaguete
November 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul