M.A. a Joensuu Finnországban

A Legjobb MA-k a Joensuu Finnországban 2018

Mester

Masters fok sokoldalúbb, mint doktori végzettséggel és széles körű szakmai és tudományos alkalmazások. Az US Department of Education, három mester programok léteznek kutatás, a szakmai, és a terminál. A legnépszerűbb mesterképzések típusok Master of Arts (MA) és a Master of Science (MS) a keverék tárgy mezőjében.

Magasabb szintű tudósok Finnországban könnyen felsőoktatásba tanfolyamok gyakorlat-orientált műszaki főiskolákon és egyetemeken. A finn kultúra könnyen megtanulható, mert a kormány meg a minisztérium, amely felelős növelésére kulturális, ifjúságpolitika, a sport és a nemzetközi együttműködés.

Joensuu található a keleti régióban Finnországban. Ez a község Észak-Karélia, ahol a lakosság több mint 70.000 embert. Ez ad otthont a University of Joensuu.

MA Diplomák a Joensuu Finnországban

Mutass többet

Mester Angol Nyelv és Kultúra

University of Eastern Finland Philosophical Faculty
Campus Nappali 2 - 2 év August 2018 Finnország Joensuu

Ez a program, tanított teljes egészében angol nyelven, és amelynek célja a nemzetközi pályázók, célja, hogy lehetőséget, hogy tanulmányozza English a különböző ... [+]

MDP angol nyelv és kultúra

Ez a program, tanított teljes egészében angol nyelven, és amelynek célja a nemzetközi pályázók, célja, hogy lehetőséget, hogy tanulmányozza English a különböző irodalmi és nyelvészeti szempontból. Mértéke áll tanfolyam és a kutatási értekezés. A célkitűzések a program tartalmazza a mélyreható megértését a multifacetedness kortárs angol tanulmányok; fokozott figyelmet a kulcsfontosságú viták a kortárs nyelvészeti és irodalmi tanulmányokat; és képes végezzenek független kutatás. Összesen 15 tanulmányi hely van a nemzetközi hallgatók számára. Tanulmányaik során a diákok szakosodni nyelvészeti vagy irodalmi és kulturális tanulmányok. A minisztérium nemzetközileg elismert területén az erő mind nyelvészeti és irodalmi tanulmányokat. Nyelvészet, ezek közé tartozik dialektológia, nyelvi érintkezés, a nyelvek változatossága és a változás, pragmatika, és a kétnyelvűség. Az irodalmi és kulturális tanulmányok, a minisztérium területén az erő közé posztkoloniális és etnikai irodalom, amerikai irodalom, népszerű irodalom és a kortárs fikció.... [-]