M.A. a Joensuu Finnországban

A Legjobb MA-k a Joensuu Finnországban 2018

Mester

Masters fok sokoldalúbb, mint doktori végzettséggel és széles körű szakmai és tudományos alkalmazások. Az US Department of Education, három mester programok léteznek kutatás, a szakmai, és a terminál. A legnépszerűbb mesterképzések típusok Master of Arts (MA) és a Master of Science (MS) a keverék tárgy mezőjében.

Magasabb szintű tudósok Finnországban könnyen felsőoktatásba tanfolyamok gyakorlat-orientált műszaki főiskolákon és egyetemeken. A finn kultúra könnyen megtanulható, mert a kormány meg a minisztérium, amely felelős növelésére kulturális, ifjúságpolitika, a sport és a nemzetközi együttműködés.

Joensuu található a keleti régióban Finnországban. Ez a község Észak-Karélia, ahol a lakosság több mint 70.000 embert. Ez ad otthont a University of Joensuu.

MA Diplomák a Joensuu Finnországban

Mutass többet

Mester Angol Nyelv és Kultúra

University of Eastern Finland Philosophical Faculty
Campus Nappali 2 - 2 év August 2018 Finnország Joensuu

Ez a program, amelyet teljes egészében angolul tanítanak, és nemzetközi jelentkezőkkel foglalkozik, arra törekszik, hogy alkalmat nyújtson angol nyelvtanulásra számos irodalmi és nyelvi perspektívából. A fokozat áll a tanfolyam és a kutatási tézis. A program célja a kortárs angol nyelvtanulás sokrétűségének mélyreható megértése; a kortárs nyelvészet és az irodalomtudományok kulcsfontosságú vitái iránti fokozott tudatosság; és képes önálló kutatás elvégzésére. [+]

MDP angol nyelv és kultúra

Ez a program, amelyet teljes egészében angolul tanítanak, és nemzetközi jelentkezőkkel foglalkozik, arra törekszik, hogy alkalmat nyújtson angol nyelvtanulásra számos irodalmi és nyelvi perspektívából. A fokozat áll a tanfolyam és a kutatási tézis. A program célja a kortárs angol nyelvtanulás sokrétűségének mélyreható megértése; a kortárs nyelvészet és az irodalomtudományok kulcsfontosságú vitái iránti fokozott tudatosság; és képes önálló kutatás elvégzésére. Összesen 15 tanulmányi hely van a nemzetközi hallgatók számára. Tanulmányaik során a diákok nyelvtudással vagy irodalmi és kulturális tanulmányokkal foglalkoznak. A tanszék nemzetközileg elismert területei mind a nyelvészet, mind az irodalomtudományok terén. A nyelvészetben ezek közé tartozik a dialektológia, a nyelvi kapcsolatok, a nyelvváltozás és a változás, a pragmatika és a kétnyelvűség. Az irodalmi és kulturális tanulmányokban a minisztérium erősségi területei közé tartoznak a posztkoloniális és etnikai irodalom, az amerikai irodalom, a népszerű fikció és a kortárs fikció.... [-]