close

Szűrők

Lásd a találatokat

Autóipari mérnök Bölcsészettudományi Mesterképzés Összevetése

Azok a hallgatók, akik az alapképzés megszerzése után szeretnék továbbtanulni, esetleg MA vagy Művészeti Mestert szeretnének folytatni. Ez a posztgraduális program elősegíti a tudás és készségek egy adott tanulmányi területen, amely megnyitja az ajtókat, hogy több munkalehetőséget. Lehet, hogy kíváncsi, mi az autóipari mérnök? Ez a program általában kis- és nagymé… Tovább

Azok a hallgatók, akik az alapképzés megszerzése után szeretnék továbbtanulni, esetleg MA vagy Művészeti Mestert szeretnének folytatni. Ez a posztgraduális program elősegíti a tudás és készségek egy adott tanulmányi területen, amely megnyitja az ajtókat, hogy több munkalehetőséget.

Lehet, hogy kíváncsi, mi az autóipari mérnök? Ez a program általában kis- és nagyméretű autók létrehozásával foglalkozik. A diákok általában egyetemi diplomával rendelkeznek, és megtanulják használni az elektronikus, biztonsági és gépészeti tervezést motorok, buszok, teherautók, autók, stb. Azt is megszerzik a készségeket, hogy felépítsék, javítsák és teszteljék a járműveket. Különleges programok változnak, de a diákok gyakran végeznek tevékenységeket és projekteket a közösséggel és az iparral együttműködve a valós problémák megoldására.

A keresőképesség növelése csak az egyik előnye, hogy egy mesterképzést szerezzen az autóiparban. A hallgatók szakmai és személyes készségeket szerezhetnek, amelyek segíthetnek megkülönböztetni őket az egyetemista társaiktól, amelyek szintén segíthetnek abban, hogy megtalálják a tökéletes foglalkoztatási lehetőséget.

A gépészmérnöki mesterképzéshez kapcsolódó költségek meglehetősen eltérőek lesznek. Mivel több nemzetközi lehetőség is van, az érintett tényezők közé tartozik az iskola helyzete, a program hossza és az egyedi programkövetelmények. A legjobb, ha közvetlenül az iskolákhoz jutunk, hogy megtudjuk, mire számíthatunk pénzügyileg.

Számos pályaválasztási lehetőség van a formatervezési és fejlesztési pozíciókban. A diplomások pályafutást folytathatnak a termelésirányítás, a tervezés és a fejlesztés, a szoftver és a mérnöki tervezés, az értékesítési technika, az alkalmazott kutatás és az ügyfélszolgálat terén. Az olyan iparágak, amelyek az autóipari mérnöki mesterképzéssel foglalkozó alkalmazottakat keresik, magukban foglalják az autóipari rendszereket, a légi közlekedést, a zöldművet, az energiát és a közlekedést, valamint a közlekedési tervezést.

Az online keresőmotorunk segítségével könnyen megtalálhatja a megfelelő iskolát az Ön igényeinek megfelelően. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Kapcsolódó tanulmányi területek
arrow_drop_up arrow_drop_down
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Art Center College of Design
Pasadena , Amerikai Egyesült Államok +1 Több

Students of Art Center Graduate Program Haszongépjárművek Tervező segíteni fogja változtatni a gondolkodás az autóipar és a szélesebb területén szállítás és személyes mobilitá ... +

Students of Art Center Graduate Program Haszongépjárművek Tervező segíteni fogja változtatni a gondolkodás az autóipar és a szélesebb területén szállítás és személyes mobilitás. -
MA
Nappali
2 - 3 év
szept. 2020
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolódó tanulmányi területek