MA Diploma krétán Görögországban

A Legjobb MA-k krétán Görögországban 2018

Mester

Masters fok sokoldalúbb, mint doktori végzettséggel és széles körű szakmai és tudományos alkalmazások. Az US Department of Education, három mester programok léteznek kutatás, a szakmai, és a terminál. A legnépszerűbb mesterképzések típusok Master of Arts (MA) és a Master of Science (MS) a keverék tárgy mezőjében.

Görögország fejlesztett oktatási rendszer a felsőoktatás a tetején. Több mint 40%-a görögök élnek Athénban és ott is, ahol a legjobb lehetőséget, hogy folytassa a magasabb iskolai végzettség. Által határolt Albánia, Macedónia, Bulgária és Törökország, Görögország egy turisztikai gyöngy a világ egyik 's fantasztikus strandok.

Kréta rangsorolja a legnagyobb a görög szigetek tekintetében a népesség és a méret. Ez egy fontos része a nemzeti gazdaság gazdag görög kultúra és a kulturális örökség. Ez a híres a sokféle virág-és madárfaj.

Egyetemi Tanulmányok krétán Görögországban

Mutass többet

Ma Globális Kommunikációs

Tilburg University
Campus Nappali 1 év August 2018 Görögország Kréta

Globális kommunikációs egy felújított, teljesen angol tanított pályán a Master program Culture Studies. Meg fogja tanulni, hogy megértsék a kommunikatív élet kihívásaival a globalizáció korában és superdiversity, hogy mindez közötti kommunikáció kultúrák és szubkultúrák érinti az embereket érinti, és hogy az oktatás és politikai döntéshozatal javíthatja e kapcsolat és együttműködés megkönnyítése. [+]

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok krétán Görögországban. globális kommunikáció Globális kommunikációs egy felújított, teljesen angol tanított pályán a Master program Culture Studies. Meg fogja tanulni, hogy megértsék a kommunikatív élet kihívásaival a globalizáció korában és superdiversity, hogy mindez közötti kommunikáció kultúrák és szubkultúrák érinti az embereket érinti, és hogy az oktatás és politikai döntéshozatal javíthatja e kapcsolat és együttműködés megkönnyítése. Miért globális kommunikációs Tilburg? A modern élet által súlyosan érintett a globalizáció. Között bölcső és sír találkozunk ezer helyzetek, amikor az emberek közt, akik nem ugyanazt a háttérben. Mi több, a mobil, nem marad ugyanazon a helyen, és a mindennapi kapcsolatok span sok különböző társadalmi csoportok között. Ezen kívül, az internet ad nekünk korlátlan hozzáférést az emberek és információk, és lehetővé teszi számunkra, hogy kommunikálni anélkül, hogy korlátozza időben és helyen. Ezek a szempontok a globalizáció tettek társadalmak "superdiverse". Élet és együttműködnek az ilyen superdiverse világ megköveteli a rugalmas és kiterjedt kommunikatív repertoár. Ezért ez a Master program kínál a tudás és készségek: Legyen érzékeny a változás kommunikációs viselkedés a társadalmi csoportok és a különböző beállításokat, beleértve offline és online kommunikációs módok. Megérteni a jelenségeket, amelyek a globalizáció ad okot, és hogy az emberek hogyan szerezzen és használjon a kommunikációs készségek, amelyekre szükségük van. Fejleszteni oktatás és a politika, hogy javítsa ezeket a kapcsolatokat a kultúrák közötti és szubkultúrákat, és megkönnyíti az együttműködést. Ismerje belül egy beállítás kisüzemi munkamódszereket nagy kölcsönhatása diáktársak és a tanárok. Elhelyezés online írásban és kiadói át a gyakorlatba Diggit Mint globális kommunikációs diák tanulni fordulni tudományos... [-]