Bölcsészettudományi Mesterdiploma a Hong Kong Hong Kongban

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok a Hong Kong Hong Kongban 2018

Mester

A Bölcsészettudományi Mester, avagy MA jellemzően művészeti, bölcsészeti, társadalomtudományi vagy egyéb kapcsolódó tárgyban ad egyetemi diplomát. A képzések általában 1-2 évesek.

Hong Kong, található a déli partján, Kína, az ország egyik a két különleges közigazgatási régió a Kínai Köztársaság. Hong Kong 's felsőoktatás kerül az angol szerkezete, valamint a nemzetközi rendszer. Ez kezeli az ország 's Oktatási Iroda.

Hong Kong az egyik legnépesebb város a világon, ahol a lakosság több mint 7 millió. Híres legendás skyline, amely meghatározza a város, hogy egy nagy, természetes kikötő, és van rangsorolva, mint a világ legtöbb vertikális város. Ez több hiteles intézmény.

Bölcsészettudományi Mesterdiplomák a Hong Kong Hong Kongban

Mutass többet

Master Of Arts Globális üzleti Menedzsment (magbm)

City University of Hong Kong - College of Business
Campus Nappali Részidős 1 - 2 év September 2018 Hongkong Kowloon Hong Kong + 2 további

Ez az egyik legnépszerűbb posztgraduális program a College of Business. Annak érdekében, hogy a magas szintű hallgató személyzet interakció, el kell ismernünk, csak mintegy 40 hallgató évente. Mi vonzza a kiváló minőségű diákok, akik közül a legtöbben teljes munkaidős munkahelyek neves kereskedelmi, ipari, valamint a civil szervezetekkel. [+]

Ez az egyik legnépszerűbb posztgraduális programok College of Business. Annak érdekében, hogy a magas szintű hallgató személyzet interakció, el kell ismernünk, csak mintegy 40 hallgató évente. Mi vonzza a kiváló minőségű diákok, akik közül a legtöbben teljes munkaidős munkahelyek neves kereskedelmi, ipari, valamint a civil szervezetekkel. Néhány jelölt pozíciókkal magas rangú és vezetői szinten. Ennek eredményeként, a program tovább növeli a karrierlehetőségeket diákjaink mind a jelenlegi szervezetek vagy más szervezetek.

Egyre nagyobb szükség van a magasan fejlett globális vezetők. Ez az igény vált még ennél is fontosabb a Kína sikeres belépését a WTO. Annak felismerése ezeknek az igényeknek, a részleg egy Master of Arts fokozatot Global Business Management. Mivel az első a maga nemében Hong Kong, ez szakorvosi program segít a diákok megtanulják, egyedi képességek és betekintést, amelyek szükségesek az üzletviteli sikeresen egész politikai, gazdasági és kulturális határok és légy felkészült integrálása a globális méreteket a legfontosabb üzleti funkciók.... [-]