MA Diploma a Tuen Mun Hong Kongban

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterképzések a Tuen Mun Hong Kongban 2018

Mester

MA Alkalmazott nyelvészet a leggyakoribb számos Masters vagy MA mivel közismert, amelyek nagyobb koncentrációban a tudomány és a hangsúly kevésbé az osztálytermi gyakorlatban.

Hong Kong, található a déli partján, Kína, az ország egyik a két különleges közigazgatási régió a Kínai Köztársaság. Hong Kong 's felsőoktatás kerül az angol szerkezete, valamint a nemzetközi rendszer. Ez kezeli az ország 's Oktatási Iroda.

Tuen Mun egy város Hong Kong mentén található Tuen Mun folyó és általában egy lakónegyedben. Ez több adminisztratív lehetőség, valamint egy nyilvános könyvtár és udvar. Ez is két felsőoktatási intézmények közelébe.

Egyetemi Tanulmányok a Tuen Mun Hong Kongban

Mutass többet

A Felsőoktatásban és A Menedzsmentben A Művészetek Mestere

Lingnan University
Campus Nappali Részidős 1 - 2 év September 2018 Hongkong Tuen Mun + 1 további

A Nemzetközi Felsőoktatási és Menedzsment Művészeti Mestert azok számára tervezték, akik komolyan szeretnék tanulmányozni a nemzetközi felsőoktatást, a politikát és az irányítást, valamint a menedzsment és a vezetés kérdéseit a korabeli egyetem irányításában. [+]

Master of Arts Nemzetközi felsőoktatás és menedzsment

A Master of Arts nemzetközi felsőoktatás és menedzsment célja azoknak, akik szeretnének komolyan tanulmányozza a nemzetközi felsőoktatás, a politika és a kormányzás, valamint a vezetés és a vezetés kérdéseinek kezelésében a kortárs egyetem. Az IHEM program felkérést nyújt azoknak, akik jelenleg vagy amelyekben a felsőoktatásban fejlett irányítási vagy politikai döntéshozatali pozíciókat töltenek be.

Az IHEM program felajánlja a diákoknak, hogy valóban összehasonlító és nemzetközi perspektívák a gyors társadalmi, gazdasági és politikai változások megértésében a globalizáció kontextusában a kortárs egyetemekkel szemben. Nemzetközi platformot hoz létre a nemzetközi felsőoktatásban, szakpolitikában és menedzsmentben dolgozó vezető tudósok számára a diákokkal való kapcsolattartáshoz a konfliktuskezelési stratégiák kritikai elemzésében és az egyetemek irányításának megváltoztatásában, amikor a kortárs egyetemeknek a különböző társadalmi, gazdasági, demográfiai és politikai átalakulásokkal kell foglalkozniuk a földgolyó részei.... [-]