MA az NCR-Delhi Indiában

A Legjobb MA Képzések az NCR-Delhi Indiában 2018

Mester

Programok címmel "Master of Arts " hagyományosan állnak bölcsészettudomány témákban, mint a filozófia, a történelem, vagy az irodalomban. Masters of Arts posztgraduális programokat lehet tenni után szerzett diplomát egy egyetemi szak (Bachelor). Masters of Arts programok a címe "MA ", "Master of Arts " vagy "MA ".

Megtaláltam a déli részén az ázsiai, az Indiai Köztársaság a második legnépesebb ország a világon, mintegy 1270000000 ember. India négy fajta egyetemek Central Egyetemek, állami egyetemek ítélt, Egyetem és magánegyetemek amely több mint 550 intézmény.

A National Capital Region-Delhi utal egy nagy nagyvárosi terület, amely a teljes Delhi térség és környéke. Ez tartja az ország legnépesebb, több mint 22.000.000 lakosú határain belül. Számos rangos intézmény található itt a magán-és az állami.

Egyetemi Tanulmányok az NCR-Delhi Indiában

Mutass többet

Masters in Buddhist Studies, Philosophy and Comparative Religions

Nalanda University
Campus Nappali 4 félév August 2018 India Delhi

[+]

[-]


Ma Angol Nyelv és Kommunikáció

Hindustan University
Campus Nappali 2 év July 2018 India Chennai Delhi Coimbatore Kokin- + 3 további

A központi célkitűzés az, hogy a hallgatók a hónolás kommunikációs képességeiket, hogy meg tudjanak felelni a követelményeknek foglalkoztatás és szembenézzenek a modern társadalom könnyedén. [+]

A központi célkitűzés az, hogy a hallgatók a hónolás kommunikációs képességeiket, hogy meg tudjanak felelni a követelményeknek foglalkoztatás és szembenézzenek a modern társadalom könnyedén. A MA angol nyelv és kommunikáció által kínált Tanszék Angol, Hindustan Egyetem tartalmaz 20 tanfolyamok elosztva 4 félév 2 év. Ezek közül 12 olyan alapvető dokumentumok és 8. választani. A tanterv fenntartja a finom egyensúlyt a nyelv és irodalom tanfolyamok. Az egyik alapvető papírok minden félévben összpontosít kapcsolatos funkciókat nyelv, pl angol tanítása, History of English Language, Nyelvészet, stb Választani széles körű lehetőségek, mint a papírokat Személyiség fejlesztés, Gyermek irodalom, női írás, Filmművészet, Kanadai irodalom stb Papírok, mint a kritika és elmélet és az indiai esztétika bevezetik hogy kidolgozzák az alapvető készségek, mint analitikus gondolkodás A tanterv is fenntartja az egyensúlyt a hagyományos és modern szövegek, így a vizsgálat elősegíti annak megértését, a különböző kultúrák, az irodalmi stílus. A tananyag kialakítása olyan, hogy a végén 4 félév a jelölt minden bizonnyal megszerezte a szükséges készségek és képes lenne a foglalkoztatás a különböző területeken. Karrier kilátások Számtalan karrier lehetőségek állnak rendelkezésre a jelölt, aki sikeresen elvégezte a tanfolyamot MA angol nyelv és kommunikáció Tanítás - figyelembe véve az általános ínség jó tanár, aki beszél angolul folyékonyan és írni pontosan, a jelölt könnyen megtalálja a tanítás után az iskolákban és kollégiumokban. Fordító / interpreter-- A kétnyelvű szakértelem lehet valaki tolmács kutatóintézetben, Ipari házak, Külügyminisztérium, nagykövetségek külföldön Média - a jelölt képes hatékonyan hozzájárulni területek újságírás, a könyvkiadás, TV és rádió, szövegírás és Event Management. A jelöltek is hozzájárulhatnak... [-]