Filter
Bölcsészettudományi Mester
Irán A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterképzés Áttekintése Iránban 2019

Masters fok sokoldalúbb, mint doktori végzettséggel és széles körű szakmai és tudományos alkalmazások. Az US Department of Education, három mester programok léteznek kutatás, a szakmai, és a terminál. A legnépszerűbb mesterképzések típusok Master of Arts (MA) és a Master of Science (MS) a keverék tárgy mezőjében.

Köztudott, mint az Iráni Iszlám Köztársaság. Ez Nyugat-Ázsiában. Az oktatási itt központosított K-12 oktatási felügyelte az oktatási tárca míg a felsőoktatási felügyeli a Tudományos és Technology.According a SCImago, Irán rangsorban a negyedik a világon a kutatás által kiadott 2018.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb MA-król Iránban 2019

Tovább Kevesebb

Találat

University of Tehran, Kish International Campus

A regionális tanulmányok MA-iráni tanulmányok célja azoknak, akik az iráni kultúrára, művészetekre, irodalomra, médiára, társadalomra, politikára és gazdaságra koncentrál ... [+]

Bevezetés:

A regionális tanulmányok MA-iráni tanulmányok célja azoknak, akik az iráni kultúrára, művészetekre, irodalomra, médiára, társadalomra, politikára és gazdaságra koncentrálnak. Ez a kurzus alkalmas a nemzeti és nemzetközi nem kormányzati szervezetek, a kormányzati szolgálatok munkatársai, akik mélyreható ismeretek Iránról, a média szakemberek, a nemzetközi diákok keresik a karrier a kormány, a média, a civil szervezetek, a pénzügyek, a diplomácia és hajlandóaként lép fel, mint jövő diplomata kapcsolatban van Iránnal.

Tanterv

A Regionális Tanulmányok Mestere - iráni tanulmányok 32 kredit elvégzését követelik meg, 10 kredit a fő tanfolyamokon, 8 kredit speciális kurzusok és 8 kredit választható kurzusok. A program 6 kreditos értekezés befejezését igényli. A beiratkozott hallgatóknak, akiknek más egyetemi diploma is van, kötelesek elvégezni néhány kredit kiegyenlítő tanfolyamok, amelyek előkészítik az ilyen hallgatók a siker a Regionális Tanulmányok Mester - iráni tanulmányok, ezek a kurzusok nem számítanak a mértéke. A hallgatóknak be kell írniuk és meg kell védeniük a végső tézist. A tananyagot négy félévben kell elvégezni. Ezt a programot angolul tanítják.... [-]

Irán Tehran
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul