Bölcsészettudományi Mesterképzést teheránban Iránban

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok teheránban Iránban 2018

Mester

Programok címmel "Master of Arts " hagyományosan állnak bölcsészettudomány témákban, mint a filozófia, a történelem, vagy az irodalomban. Masters of Arts posztgraduális programokat lehet tenni után szerzett diplomát egy egyetemi szak (Bachelor). Masters of Arts programok a címe "MA ", "Master of Arts " vagy "MA ".

Köztudott, mint az Iráni Iszlám Köztársaság. Ez Nyugat-Ázsiában. Az oktatási itt központosított K-12 oktatási felügyelte az oktatási tárca míg a felsőoktatási felügyeli a Tudományos és Technology.According a SCImago, Irán rangsorban a negyedik a világon a kutatás által kiadott 2018.

A főváros, Irán, Teherán híres virágzó üzleti és előrelépési lehetőségeit platformokon. Ezért az egyetemek, mint a University of Tehran elkötelezett amellett, hogy a legjobb oktatás, hogy felkészüljenek a fiatalok a fejlődő világ számára.

Egyetemi Tanulmányok teheránban Iránban

Mutass többet

MA Regionális Tanulmányok - Iráni Tanulmányok

University of Tehran, Kish International Campus
Campus Nappali Részidős September 2018 Irán Teheran

A regionális tanulmányok MA-iráni tanulmányok célja azoknak, akik az iráni kultúrára, művészetekre, irodalomra, médiára, társadalomra, politikára és gazdaságra koncentrálnak. [+]

Bevezetés:

A regionális tanulmányok MA-iráni tanulmányok célja azoknak, akik az iráni kultúrára, művészetekre, irodalomra, médiára, társadalomra, politikára és gazdaságra koncentrálnak. Ez a kurzus alkalmas a nemzeti és nemzetközi nem kormányzati szervezetek, a kormányzati szolgálatok munkatársai, akik mélyreható ismeretek Iránról, a média szakemberek, a nemzetközi diákok keresik a karrier a kormány, a média, a civil szervezetek, a pénzügyek, a diplomácia és hajlandóaként lép fel, mint jövő diplomata kapcsolatban van Iránnal.

Tanterv

A Regionális Tanulmányok Mestere - iráni tanulmányok 32 kredit elvégzését követelik meg, 10 kredit a fő tanfolyamokon, 8 kredit speciális kurzusok és 8 kredit választható kurzusok. A program 6 kreditos értekezés befejezését igényli. A beiratkozott hallgatóknak, akiknek más egyetemi diploma is van, kötelesek elvégezni néhány kredit kiegyenlítő tanfolyamok, amelyek előkészítik az ilyen hallgatók a siker a Regionális Tanulmányok Mester - iráni tanulmányok, ezek a kurzusok nem számítanak a mértéke. A hallgatóknak be kell írniuk és meg kell védeniük a végső tézist. A tananyagot négy félévben kell elvégezni. Ezt a programot angolul tanítják.... [-]