Bölcsészettudományi Mester (MA) a Nanjing Kínában

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterdiplomák a Nanjing Kínában 2018

Mester

A master 's diplomát egy posztgraduális tudományos fokozat. A master 's mértékben felkészíti a diákokat, hogy vezesse, illetve kezelni. A master 's diplomát is készít egy személy egy sor törekvések a speciális vizsgálatot a területen.

Kína hivatalosan is a People 's Republic of China, egy szuverén állam található Kelet-Ázsiában. Ez a világ 's legnépesebb országa, ahol a lakosság több mint 1,35 milliárd.

Bölcsészettudományi Mesterdiplomák a Nanjing Kínában

Mutass többet

Ma Az Információs és Kommunikációs Technika

Nanjing University Of Posts And Telecommunications
Campus Nappali 5 hónapok September 2018 Kína Nanjing

MA Információs és Kommunikációs Mérnöki [+]

A Legjobb MA-k a Nanjing Kínában. Követelményeinek Képzettség 1.. Azok számára, akik folytatni a diplomát, a kérelmezőnek rendelkeznie kell a középiskolát, a kiváló teljesítményt a középiskola alatt időszakban, és jó egészséget. Elvileg nem régebbi, mint 25 éves. 2.. Azok számára, akik folytatni a master fokozatot, a kérelmezőnek rendelkeznie kell a kapcsolódó Bachelor, kiváló teljesítményt során egyetemi tanulmány, és jó egészséget. Elvileg nem régebbi, mint 35 éves. 3.. Azok számára, akik folytatni a doktori fokozat, a kérelmezőnek rendelkeznie kell a kapcsolódó mesterfokozatot, kiváló teljesítmény alatt végzett tanulmány, és jó egészséget. Elvileg nem régebbi, mint 40 éves. A nyelvi követelmények Graduális és posztgraduális felvételi teljesíteniük kell az IELTS vagy TOEFL. Ha a kérelmező nem rendelkezik megfelelő igazolást, ő / ő vehet részt a nyelvi képzés, valamint indulhasson a szakmai tanulási szakasz elhagyása után a képzés. A pályázati anyagok 1. NUPT jelentkezési lap; 2. legmagasabb végzettséget; 3. főiskolai átirat; 4. egy ajánlást írni; 5. folytatódik; 6. vizsgálati tervet; 7. útlevél; 8. útlevél méretű fénykép. felvételi Eljárások 1.. NUPT kiadja a kérelmezőnek a beolvasott felvétel előtti levelet, ha / ő képzett, és ő / ő kell fizetnie az accomadation díj (4000rmb), nevezési díj (400) és a biztosítási díj (600), altogher 5000rmb előre kellő 10 napig, majd NUPT kiadja a "felvételi értesítés", és JW202 a applicant.About az ösztöndíj, az új diákok, mindegyikük kap első szintű ösztöndíj (tandíj FREE) az első évben, további információt ösztöndíj, csekk "NUPT International Student Scholarship szabályzata". 2.. A felvett pályázó kell menni a Népköztársaság Kína nagykövetség (konzulátus) kell alkalmazni, hogy tanulmányozza... [-]