Bölcsészettudományi Mester az Amerikai Egyesült Prince George Kanadában

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterek (M.A) az Amerikai Egyesült Prince George Kanadában 2018

Mester

A master 's fokozat egy tudományos fokozat nyújtani, akik átestek tanulmány bizonyítja a mesteri vagy magas rendű áttekintést adott tanulmányi vagy terület szakmai gyakorlat.

Ha arra gondolsz, hogy minden felsőoktatási rendszer, amely befolyásolja az életét pozitívan, miközben te a gyakorlati ismereteket és készségeket, majd a kanadai 's oktatási rendszer, amire szüksége van. Utazás Kanada az oktatás akkor tudja igazán értékelni a kreativitást és az innovációt az előadók ezen felsőoktatási intézményekben.

Prince George egy hatalmas területen, de számos oktatási intézmény kínál szakmai tanfolyamokat a régióban szolgálva ezzel a lakosság tudományosan által előírt ország 's szabványoknak. Van néhány egyedi oktatási központok, mint a repülőgép Flight School és más egyetemek és főiskolák.

MA Képzések az Amerikai Egyesült Prince George Kanadában

Mutass többet

MA Fejlődés-gazdaságtan

University of Northern British Columbia School of Business
Campus Nappali September 2018 Kanada Prince George

A gazdasági fejlődés továbbra is kritikus kérdés több mint háromnegyede a világ népességének, akik tartózkodnak országok besorolása „alacsony jövedelmű” vagy „közepes jövedelmű”. [+]

MA Development Economics

A gazdasági fejlődés továbbra is kritikus kérdés több mint háromnegyede a világ népességének, akik tartózkodnak országok besorolása „alacsony jövedelmű” vagy „közepes jövedelmű”. Az okait és következményeit a gazdasági fejlődés továbbra is vitatott kérdés. Az ilyen mértékű úgy véli, a változó globális, regionális és nemzeti kontextusban a gazdasági fejlődés; A politika tanulság, hogy lehet tanulni összehasonlító tanulmányok; és a szükséges eszközöket ahhoz, hogy fejlődés közgazdászok, hogy hozzájáruljon a fejlesztési folyamatot. A hatalmas átalakulások zajlanak ma a déli országokban nyújt a hangsúly a fokozatot. A diákok szembesül, hogy elemezzék olyan témákat, mint az oka az új gazdasági nagyhatalmak a Dél, mint Kína és India, valamint a tartós problémák a szegénység és az egyenlőtlenség. A program tartalmazza a mag tanfolyamok Globalizáció és fejlődés, a makrogazdasági politika Fejlesztési, Alkalmazott ökonometria és szegénység, egyenlőtlenség és fejlesztés. A Közgazdasági osztály is rendelkezik különleges szakértelem területén a Környezetgazdaságtani és Health Economics kínál választani ezeken a területeken. Diákok is ki kell tölteniük egy MA Thesis vagy MA projekt, mely lehetővé teszi, hogy a diákok alkalmazni az eszközöket a gazdasági elemzés a fejlesztési kérdés. A gazdasági fejlődés nem lehet tanulmányozni elszigetelten egyéb dimenziói fejlődését. Annak megértése, a szegénység, például nem csupán gazdasági elemzés, hanem annak megértését, a betekintést nyújt szociális és egészségügyi tudományok. A képzés egy fejlesztési közgazdász tehát a hallgatók interdiszciplináris megközelítések fejlődését. Lefedésével elmélet, politika és az alkalmazott elemzési, valamint integráló betekintést más tudományágak, a MA-program is felvértezi a hallgatók dolgozni, mint a közgazdászok az állami és nemzetközi szervezetek, valamint a magánszektorban.... [-]