Bölcsészettudományi Mesterképzést az Amerikai Egyesült Winnipeg Kanadában

A Legjobb MA-k az Amerikai Egyesült Winnipeg Kanadában 2018

Mester

A master 's diplomát egy posztgraduális tudományos fokozat. A master 's mértékben felkészíti a diákokat, hogy vezesse, illetve kezelni. A master 's diplomát is készít egy személy egy sor törekvések a speciális vizsgálatot a területen.

Ha arra gondolsz, hogy minden felsőoktatási rendszer, amely befolyásolja az életét pozitívan, miközben te a gyakorlati ismereteket és készségeket, majd a kanadai 's oktatási rendszer, amire szüksége van. Utazás Kanada az oktatás akkor tudja igazán értékelni a kreativitást és az innovációt az előadók ezen felsőoktatási intézményekben.

Tanulás Winnipeg szórakoztató és kalandos. Elérni az oktatás céljait, és egyúttal élvezze az életet ebben a nyüzsgő városban. A diákok elérni bármely bizonyítvány, diploma és a szakok kívánnak szerezni mellett csak beiratkozott a város 's intézményekkel.

Egyetemi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Winnipeg Kanadában

Mutass többet

Master Of Arts: A Teológiai Tanulmányok

Canadian Mennonite University
Campus Nappali September 2018 Kanada Winnipeg

A Graduate School of Theology Minisztérium és arra törekszik, hogy inspirálja és felkészítsen lelkipásztori vezetői, ösztöndíj, és a szolgáltatás. [+]

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Winnipeg Kanadában. A Graduate School of Theology Minisztérium és arra törekszik, hogy inspirálja és felkészítsen lelkipásztori vezetői, ösztöndíj, és a szolgáltatás. Hallgatók széles körű felekezetek és hagyományok meghívjuk az közösség a tudósok és szenvedélyes pedagógusok, akik elkötelezettek az élet az egyház, tapasztalt küldetése és a szolgáltatás, és tökéletes kutatási és publikációs. Felvételi követelmények Egy érettségi foka egy elismert egyetem vagy főiskola, legalább GPA 3,0 ("B"). Lakóhely szükséges 30 óra hitel Tantervi követelmények A legalább 60 óra hitel Alapkövetelményei-30 óra hitel a következő területeken Biblia - 12 óra hitel (minimum 3 ch Az Ószövetség és 3 óra hitel Újszövetség) Teológia és A kereszténység története - 12 óra hitel (minimum 3 óra hitel egyes területeken) Gyakorlati Teológia - 3 óra hitel Módszertan - 3 óra hitel Választani-AS eléréséhez szükséges, összesen 60 óra hitel Tézis opció: A diákok javaslatot tehet a szakdolgozat megírása ami 6 óra hitel. Jóváírásokat útján a dolgozat csökkenti a választható követelmény. Lásd a 4. megjegyzést alább. Megjegyzések 1.. Diákok kell egy minimális GPA 3,0 ("B"), hogy továbbra is a programban, és a végzős. 2.. Kurzusokat CMU kari vagy oktatók látogató CMU, hogy az egyetemen vagy az interneten, beleszámít a lakóhely szükséges. Tanfolyamok hozott CMU / MBBS diákok MBBSC, hogy megfeleljen a követelményeknek MB programjaik is beleszámít a lakóhely szükséges, legfeljebb kilenc óra hitel. 3.. Normális esetben, diákok számára, hogy írjon egy értekezés területén bibliai tanulmányok bizonyítaniuk kell a megfelelő szintű kompetencia a vonatkozó bibliai nyelvben, hogy héber vagy görög. 4.. Egy diák,... [-]