MA az Amerikai Egyesült Windsor Kanadában

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Windsor Kanadában 2018

Mester

A master 's fokozat egy tudományos fokozat nyújtani, akik átestek tanulmány bizonyítja a mesteri vagy magas rendű áttekintést adott tanulmányi vagy terület szakmai gyakorlat.

Kanadaiak nagy hangsúlyt a tanulás, és kifejlesztettek egy első osztályú oktatási rendszer magas színvonalú. Nem csak Kanada a biztonságos, tiszta környezetet, de már következetesen rangsorolva, mint egyike a világ legjobb helyen élni a minőség az élet az ENSZ.

Windsor egyik legambiciózusabb város Kanadában tekintve felsőoktatásban. A város átfogó és kutatás-orientált oktatási intézmények, ahol a diákok elérjék karrier célok. A város sokat barátságos, tehát még a nemzetközi hallgatók nyáj itt tanulmányait.

Bölcsészettudományi Mesterek (M.A) az Amerikai Egyesült Windsor Kanadában

Mutass többet

Master Of Arts Közgazdász

University of Windsor, Graduate
Campus Nappali 1 - 2 év September 2018 Kanada Windsor

A University of Windsor kínál egyéves MA program Economics, célja a diákok egy kitüntetéssel diplomázott közgazdász, és egy kétéves MA program közgazdász a hallgatók általános fokozatot közgazdaságtanból, vagy a hallgatók diplomát egy másik fegyelem és néhány mennyiségi képzés. [+]

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterek az Amerikai Egyesült Windsor Kanadában. A University of Windsor kínál egyéves MA program Economics, célja a diákok egy kitüntetéssel diplomázott közgazdász, és egy kétéves MA program közgazdász a hallgatók általános fokozatot közgazdaságtanból, vagy a hallgatók diplomát egy másik fegyelem és néhány mennyiségi képzés. Az MA Program in Economics kínál szigorú képzés, amely előkészíti a tanulókat a PhD programok és a munka, a nem tudományos ágazatokban. Kis osztálylétszám, hogy a diákok a lehetőséget, hogy szorosan működjenek, és ki az osztályteremben, a kar tagjai. Megtalálható a diplomások a mi MA program PhD programok a Rice University, University of Texas, Louisiana State University, University of Alberta, University of Western Ontario, Carleton University, University of Ottawa, Guelph Egyetem McMaster Egyetem és a University of Manitoba, többek között. Ön is megtalálja a diplomások nem akadémiai munkahelyek az állami és a magánszektorban, például a JP Morgan, az Ernst and Young, a Jin Mao Group, Industry Canada és az Ontario Egészségügyi Minisztérium. Program leírás Általában a hallgatók mind az M2 és M1 programot, hogy 4 kurzusok az őszi félévben (szeptember és december) és 4 fogásos során Téli félévben (január-április). Nincsenek M1 kurzusok során Nyári félév (május és augusztus). Általában nincs M2 tanfolyamok a nyári időszakban félévben, de az M2 diákok választhatnak, hogy írjon egy könyvet Major nyári időszakban félévben befejezése után az M2 ősz és a tél tanfolyamok. Program M2 Masters vont A hallgatók sikeres teljesítéséhez 8 tanfolyamok annak érdekében, hogy diplomás: Közgazdasági 501 - mikroökonómiai elmélet I. (szükséges) Közgazdasági 502 - makrogazdasági... [-]