M.A. a Quebec Kanadában

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterképzések a Quebec Kanadában 2018

Mester

A Bölcsészettudományi Mester, avagy MA jellemzően művészeti, bölcsészeti, társadalomtudományi vagy egyéb kapcsolódó tárgyban ad egyetemi diplomát. A képzések általában 1-2 évesek.

Kanada a legjobb országot, hogy folytassa a felsőoktatásban, ha egy interaktív ember. Szinte minden etnikai csoport képviseli Kanadában így 'sa multikulturális társadalom. Nyelvi akadály nem kérdés, hogy a külföldi diákok Kanadában tartják a világ 's vezető nyelvi képzésben.

Ez a nagy francia nyelvű tartomány Kanadában a választás sok, különösen a francia bennszülöttek élnek az országban, amikor a vállalkozás a felsőoktatásban. Azonban nem minden régióban használhatja francia, de a legfontosabb felsőoktatási intézmény a régióban Université du Québec, amely enrols ezer helyi diák évente.

Egyetemi Tanulmányok a Quebec Kanadában

Mutass többet

MA Fenntartható Gazdálkodás Az Erdei ökoszisztémák

Université Du Québec En Outaouais UQO
Campus Nappali September 2018 Kanada Gatineau Saint-Jérôme

[..] Ez a multidiszciplináris ellenőrzés jelöltek, akik szeretnének válni képzett szakemberek a fenntartható gazdálkodás az erdei ökoszisztémák. [+]

A Legjobb MA-k a Quebec Kanadában. A menedzsment az erdei ökoszisztémák szakmunkások részt meghatározására, kezelésére és problémák megoldására különféle érdekében, hogy hozzájáruljanak a fenntarthatósági erdőfejlesztési. Ők biztosítják az ökoszisztéma és a fenntartható erdő tervezés, figyelembe véve, hogy azok elveit és gyakorlatát az irányítás, több felhasználói igényeket, az igények az érdekcsoportok, a földhasználati célok és védelmére az erdei ökoszisztémák . Ebből a szempontból ez a multidiszciplináris ellenőrzés jelöltek, akik szeretnének válni képzett szakemberek a fenntartható gazdálkodás az erdei ökoszisztémák. Köszönhetően az aktív tanítási módszereket, amelyek integrálják az ökológiai, gazdasági és szociológiai, a diákok fejleszteni a képességét, hogy meghatározzák, kezelni és összetett problémák megoldására. Miután a képzés, akkor mester a fogalmak és interdiszciplináris készségek fenntartható erdészeti fejlesztési projektek, egységes stratégiát szisztémás kezelése, be integrált irányítási megközelítések erőforrásokat és értékeli a kínált szolgáltatások ökoszisztémák. JELLEMZŐK A szakmai mester olyan jelölteket, akiknek a képzés a biológia, a környezetvédelem, a földrajz, a társadalomtudományok, a közgazdaságtan vagy tervezés. Ez a multidiszciplináris program vonatok képzett szakemberek fenntartható gazdálkodás az erdei ökoszisztémák ötvözi egyedülálló egy sor aktív tanítási módszerek és integrálása az ökológiai, gazdasági és szociológiai problémák megoldására. Végén a képzés, a diplomások lesznek képesek fenntartható erdőgazdálkodás fejlesztési projektek, egységes stratégiát szisztémás kezelése, be integrált irányítási módszerek és források értékelésére a szolgáltatásokat, "ökoszisztémák. Építve a mesteri készségek, ez a sokszínű beosztást tartalmazza a távoktatás és tantermi képzés több régiójában Quebec valamint kihelyezés gyakorlatban. A diákok a lehetőséget, hogy megfeleljen kulcsszereplők, akik élnek a napi problémák az erdő világ. Számos kutatási egységek társított program: Forest Tanulmányi Központ NSERC Ipari... [-]