$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Részidős MA Keresése az Amerikai Egyesült Częstochowa Lengyelország

A MA mértéke elsősorban a diákok, akik fejleszteni szeretnék az általános matematikai oktatás vagy tanítani.Lengyelország, hivatalosan a Lengyel Köztársaság, egy olyan ország Közép-Európában. A lakosság 38 millió ember, Lengyelország a 6. legnépesebb ország az EU-ban. EU / EEA diákok nem kell vízum tanulni Lengyelországban. A megélhetési költségek Lengyelországban az… Tovább

A MA mértéke elsősorban a diákok, akik fejleszteni szeretnék az általános matematikai oktatás vagy tanítani.

Lengyelország, hivatalosan a Lengyel Köztársaság, egy olyan ország Közép-Európában. A lakosság 38 millió ember, Lengyelország a 6. legnépesebb ország az EU-ban. EU / EEA diákok nem kell vízum tanulni Lengyelországban. A megélhetési költségek Lengyelországban az egyik legalacsonyabb az Európai Unióban.

Czestochowa nem csak ismert, pálos kolostor, a Jasna Góra de az is jól ismerik az oktatási létesítményeket. Częstochowa Műszaki Egyetem, Jan Długosz Egyetem Polonia Egyetem és Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki közül a legmagasabb rangú intézmények az országban.

Kérj Információt Részidős Bölcsészettudományi Mesterek az Amerikai Egyesült Częstochowa Lengyelországban 2021/2022

Kevesebb
További információ Lengyelországban folytatott tanulmányokról
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Polonia University
Częstochowa, Lengyelország

MA programok a hallgatók ismereteket of Business Administration és Economics. A diplomát alapján mag és speciális kurzusok.

MA programok a hallgatók ismereteket of Business Administration és Economics. A diplomát alapján mag és speciális kurzusok. -
MA
Nappali
Részidős
okt. 2021
Campus