$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Részidős Bölcsészettudományi Mester Lengyelországban

A master 's diplomát egy posztgraduális tudományos fokozat. A master 's mértékben felkészíti a diákokat, hogy vezesse, illetve kezelni. A master 's diplomát is készít egy személy egy sor törekvések a speciális vizsgálatot a területen.Mint sok más EU-országban, Lengyelországban kínál olcsó, vagy akár ingyenes oktatás EU-s diákok. Leendő hallgatók közvetle… Tovább

A master 's diplomát egy posztgraduális tudományos fokozat. A master 's mértékben felkészíti a diákokat, hogy vezesse, illetve kezelni. A master 's diplomát is készít egy személy egy sor törekvések a speciális vizsgálatot a területen.

Mint sok más EU-országban, Lengyelországban kínál olcsó, vagy akár ingyenes oktatás EU-s diákok. Leendő hallgatók közvetlenül alkalmazni kell a választott lengyel intézménynek. A Varsói Egyetemen, például díjak között 1300 £ és £ 2,500 évente az angol nyelvtanfolyamok.

A Legjobb Részidős Bölcsészettudományi Mesterképzés Lengyelországban 2021/2022

Kevesebb
További információ Lengyelországban folytatott tanulmányokról
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Polonia University
Częstochowa, Lengyelország

MA programok a hallgatók ismereteket of Business Administration és Economics. A diplomát alapján mag és speciális kurzusok.

MA programok a hallgatók ismereteket of Business Administration és Economics. A diplomát alapján mag és speciális kurzusok. -
MA
Nappali
Részidős
okt. 2021
Campus