Filter
Bölcsészettudományi Mester
Libanon Beirut A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb MA-król in Beirut Libanonban 2019

A Bölcsészettudományi Mester, avagy MA jellemzően művészeti, bölcsészeti, társadalomtudományi vagy egyéb kapcsolódó tárgyban ad egyetemi diplomát. A képzések általában 1-2 évesek.

Libanon-hivatalos nevén a Libanoni Köztársaság. Megállapítást nyer, a kelet-mediterrán. Sokan az ország az oktatáshoz való hozzáférés, amely alapvetően tagolódik alapvető, elsődleges és másodlagos, valamint felsőoktatásban.

Bevonása számos oktatási intézmény mutatja, hogy Bejrút a központ az oktatás és a tanulás egész Libanonban. Érdemes megnézni Építészeti objektumok és a rendelkezésre álló különböző oktatási intézmények tanúskodik Beirut 's az oktatási siker Libanonban.

Egyetemi Tanulmányok in Beirut Libanonban

Tovább Kevesebb

Találat

Lebanese International University

Tanítási módszer lefordították tanítási stratégiák, amelyek elméletileg szilárd, mégis praktikus és használható. ... [+]

Mester Oktatás angol mint idegen nyelv

A program magában foglalja a következő tanfolyamok:

Szociológia oktatás

Ez a kurzus vizsgálja a közös problémák és kérdések előtt álló oktatási rendszerek körül a munka eredményeként a globális gazdasági, társadalmi, politikai és kulturális erők, szociológiai szempontból. Kapcsolatos kérdések politika, a kormányzás, a finanszírozás, a rendelkezés, folyamatok és eredmények az oktatási rendszerek eltérő helyzetű társadalmi csoportok, írjuk le, és elemezni a nemzetközi, regionális, nemzeti és helyi környezetben.

Integrálása technológia Oktatás

Ez a kurzus vizsgálja a technológia beilleszkedési stratégiákat az oktatás, és felkészíti a leendő tanárok, hogy a technológiát, mint egy hatékony eszköz, hogy fokozza a tanulás. A tanfolyam áttekintést ad néhány tanulási elméletek és azok kihatása a tanulásra, és megvizsgálja a különböző technológiák, amelyek felhasználhatók az oktatás területén, beleértve a vizuális média, hangfájlok, számítógépes eszközök, internetes források, multimédiás alkalmazások, és oktatási szoftver.... [-]

Libanon Beirut
Október 2019
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul