Bölcsészettudományi Mesterképzést bejrútban Libanonban

A Legjobb MA-król bejrútban Libanonban 2018

Mester

A MA mértéke elsősorban a diákok, akik fejleszteni szeretnék az általános matematikai oktatás vagy tanítani.

Libanon, hivatalosan a Libanoni Köztársaság, egy olyan ország a kelet-mediterrán. Ez által határolt Szíria az északi és a keleti és a déli Izraelt.

Bevonása számos oktatási intézmény mutatja, hogy Bejrút a központ az oktatás és a tanulás egész Libanonban. Érdemes megnézni Építészeti objektumok és a rendelkezésre álló különböző oktatási intézmények tanúskodik Beirut 's az oktatási siker Libanonban.

Egyetemi Tanulmányok bejrútban Libanonban

Mutass többet

Mester Oktatás Angol Mint Idegen Nyelv

Lebanese International University
Campus Nappali 1 - 2 év October 2018 Libanon Bejrút

Tanítási módszer lefordították tanítási stratégiák, amelyek elméletileg szilárd, mégis praktikus és használható. [+]

Mester Oktatás angol mint idegen nyelv

A program magában foglalja a következő tanfolyamok:

Szociológia oktatás

Ez a kurzus vizsgálja a közös problémák és kérdések előtt álló oktatási rendszerek körül a munka eredményeként a globális gazdasági, társadalmi, politikai és kulturális erők, szociológiai szempontból. Kapcsolatos kérdések politika, a kormányzás, a finanszírozás, a rendelkezés, folyamatok és eredmények az oktatási rendszerek eltérő helyzetű társadalmi csoportok, írjuk le, és elemezni a nemzetközi, regionális, nemzeti és helyi környezetben.

Integrálása technológia Oktatás

Ez a kurzus vizsgálja a technológia beilleszkedési stratégiákat az oktatás, és felkészíti a leendő tanárok, hogy a technológiát, mint egy hatékony eszköz, hogy fokozza a tanulás. A tanfolyam áttekintést ad néhány tanulási elméletek és azok kihatása a tanulásra, és megvizsgálja a különböző technológiák, amelyek felhasználhatók az oktatás területén, beleértve a vizuális média, hangfájlok, számítógépes eszközök, internetes források, multimédiás alkalmazások, és oktatási szoftver.... [-]