Bölcsészettudományi Mester Litvániában

A Legjobb 2 Bölcsészettudományi Mesterképzés Tekintsd meg Litvániában 2018

Mester

Masters fok, közismert nevén a MA vannak posztgraduális fok tartós, legalább egy évig, néha két év alatt tanítják fok általában szükség néhány aktuális kutatást. MA a leggyakoribb név a Masters mértékben, és gyakran használják.

Litvániában, hivatalosan a Litván Köztársaság olyan ország, Észak-Európában, a legnagyobb a három balti állam. Fekszik mentén délkeleti partján a Balti-tenger, keleten a Svédország és Dánia. Több mint 90%-a litvánok beszél legalább egy idegen nyelvet, és a lakosság fele beszél két idegen nyelvet, főként orosz és angol nyelven.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb MA-król Litvániában 2018

Mutass többet

Mester Az építészetben

Kaunas University of Technology
Campus Nappali 4 - 5 év September 2018 Litvánia Kaunas

Egy dinamikus, innovatív és gyakorlatias program a Stúdió módszere révén valósul meg - a tanulmányi kurzusok egyetlen összetett feladatba illeszkednek: a diákok megtanulják a rajz, a kompozíció, a fizika, az anyagok erőssége stb. Architektúrával kapcsolatos elveket. és alkalmazza a projektben közvetlenül ők dolgoznak. [+]

Egy dinamikus, innovatív és gyakorlatias program a Stúdió módszere révén valósul meg - a tanulmányi kurzusok egyetlen összetett feladatba illeszkednek: a diákok megtanulják a rajz, a kompozíció, a fizika, az anyagok erőssége stb. Architektúrával kapcsolatos elveket. és alkalmazza a projektben közvetlenül ők dolgoznak.

Egy másik kizárólagosság a program meghatározza a történelmi, kulturális, elméleti és filozófiai kritikai elemzést a már meglévő tipológiát, kapcsolódó tervezési esztétikai prototípus, amely integrálja a konstrukciók, mechanikai, környezeti és gazdasági kutatás.

Ez a kiterjesztett alapképzés vezet mesterképzésre (5 év program).... [-]


Mester TESOL

LCC International University
Campus Nappali 4 félév January 2018 Litvánia Klaipeda

A Master in TESOL program LCC International University felé irányul a széles közönség számára. Úgy tervezték, azok számára, akik hajlandóak elmélyíteni tudásukat az alkalmazott nyelvészet, valamint azoknak, akik szeretnének alapos ismerete idegen nyelvi oktatási módszerek és azok gyakorlati alkalmazása nemzetközi kontextusban. [+]

Mesterképzés a TESOL gyakran sok részén a világnak, de még új Litvánia. Ez a nemzetközi program követi a három alapelvet: az elméleti nyelvtudást, alkalmazott tudományos kutatás, valamint a gyakorlati alkalmazása mind elméletben, mind a kutatás. A program lényege áll, szociolingvisztika és a nyelvészet, amelyek együtt a vezetéssel és a nyelvoktatás pedagógia.

Kar Vallomások a LCC International University on Vimeo.

A MA TESOL program LCC International University felé irányul a széles közönség számára. Úgy tervezték, azok számára, akik hajlandóak elmélyíteni tudásukat az alkalmazott nyelvészet, valamint azoknak, akik szeretnének alapos ismerete idegen nyelvi oktatási módszerek és azok gyakorlati alkalmazása nemzetközi kontextusban. Különösen a program célja a: - középiskolai tanár hajlandó gazdagítani a szakmai és módszertani kompetencia; - Azok, akik megkapták a főiskolai diplomát, és szeretné folytatni a pályafutását angol nyelvoktatás fokozottan többnyelvű világban; - Azok, akik érdeklődnek a nyelvi program igazgatása és kezelése; - Azok, akik érdeklődnek a kutatás területén az alkalmazott nyelvészet. ... [-]