Bölcsészettudományi Mester Litvániában

A Legjobb 2 Bölcsészettudományi Mesterképzés Tekintsd meg Litvániában 2018

Mester

Masters fok, közismert nevén a MA vannak posztgraduális fok tartós, legalább egy évig, néha két év alatt tanítják fok általában szükség néhány aktuális kutatást. MA a leggyakoribb név a Masters mértékben, és gyakran használják.

Litvániában, hivatalosan a Litván Köztársaság olyan ország, Észak-Európában, a legnagyobb a három balti állam. Fekszik mentén délkeleti partján a Balti-tenger, keleten a Svédország és Dánia. Több mint 90%-a litvánok beszél legalább egy idegen nyelvet, és a lakosság fele beszél két idegen nyelvet, főként orosz és angol nyelven.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb MA-król Litvániában 2018

Mutass többet

MA A Közpolitika és A Biztonság

Kaunas University of Technology
Campus Nappali September 2018 Litvánia Kaunas

A mester tanulmányi program Közpolitikai és Biztonsági célja, hogy bővítse a perspektíva és élesíteni konkrét készségek felkészülni, hogy a szakmai vezető az állami szektorban. [+]

A mester tanulmányi program Közpolitikai és Biztonsági célja, hogy bővítse a perspektíva és élesíteni konkrét készségek felkészülni, hogy a szakmai vezető az állami szektorban. A program ösztönözni fogja és előkészíti Önt arra, hogy kompetens szereplő legyen a közpolitikai és biztonsági folyamatokban, és a bizonyítékokon alapuló döntéseket hozzon. Legyen hatással a világra, hatalmas ötleteket hajtson végre és vezesse le vezetőképességét!

A tanulmányi program célja olyan magas kompetenciájú szakemberek felkészítése, akik mély ismeretekkel rendelkeznek a közigazgatásban és a politikai elméletekben, képesek elemezni és értékelni a biztonsági folyamatokat összehasonlító perspektívában, kidolgozni és végrehajtani a releváns elemzéseket olyan kifinomult módszertani megközelítések alkalmazásával, amelyek a probléma hátterét képezik ajánlások megoldása.... [-]


Mester Az építészetben

Kaunas University of Technology
Campus Nappali 4 - 5 év September 2018 Litvánia Kaunas

Egy dinamikus, innovatív és gyakorlatias program a Stúdió módszere révén valósul meg - a tanulmányi kurzusok egyetlen összetett feladatba illeszkednek: a diákok megtanulják a rajz, a kompozíció, a fizika, az anyagok erőssége stb. Architektúrával kapcsolatos elveket. és alkalmazza a projektben közvetlenül ők dolgoznak. [+]

Egy dinamikus, innovatív és gyakorlatias program a Stúdió módszere révén valósul meg - a tanulmányi kurzusok egyetlen összetett feladatba illeszkednek: a diákok megtanulják a rajz, a kompozíció, a fizika, az anyagok erőssége stb. Architektúrával kapcsolatos elveket. és alkalmazza a projektben közvetlenül ők dolgoznak.

Egy másik kizárólagosság a program meghatározza a történelmi, kulturális, elméleti és filozófiai kritikai elemzést a már meglévő tipológiát, kapcsolódó tervezési esztétikai prototípus, amely integrálja a konstrukciók, mechanikai, környezeti és gazdasági kutatás.

Ez a kiterjesztett alapképzés vezet mesterképzésre (5 év program).... [-]