Bölcsészettudományi Mester Litvániában

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterképzés Tekintsd meg Litvániában 2019

Mester

Masters fok, közismert nevén a MA vannak posztgraduális fok tartós, legalább egy évig, néha két év alatt tanítják fok általában szükség néhány aktuális kutatást. MA a leggyakoribb név a Masters mértékben, és gyakran használják.

Litvániában, hivatalosan a Litván Köztársaság olyan ország, Észak-Európában, a legnagyobb a három balti állam. Fekszik mentén délkeleti partján a Balti-tenger, keleten a Svédország és Dánia. Több mint 90%-a litvánok beszél legalább egy idegen nyelvet, és a lakosság fele beszél két idegen nyelvet, főként orosz és angol nyelven.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb MA-król Litvániában 2019

Mutass többet

Építészmérnök

Kaunas University of Technology
Campus Nappali 2 év September 2019 Litvánia Kaunas

Egyszerre dinamikus, innovatív és praktikus, a programot Stúdió módszerrel valósítják meg - a tanulmányi kurzusok egyetlen összetett feladatba illeszkednek: a diákok megtanulják a rajz, a kompozíció, a fizika, az anyagi erősségek stb. Architektúrával kapcsolatos elveket, és közvetlenül alkalmazandók a projektben, amelyen dolgoznak. [+]

Egyszerre dinamikus, innovatív és praktikus, a programot Stúdió módszerrel valósítják meg - a tanulmányi kurzusok egyetlen összetett feladatba illeszkednek: a diákok megtanulják a rajz, a kompozíció, a fizika, az anyagi erősségek stb. Architektúrával kapcsolatos elveket, és közvetlenül alkalmazandók a projektben, amelyen dolgoznak.

A program egy másik kizárólagossága a meglévő tipológiák történeti, kulturális, elméleti és filozófiai kritikai elemzésén alapul, amely az építmények, mechanikai, ökológiai és gazdasági kutatásokat integráló esztétikai prototípusok tervezésével jár együtt.

Ez a kiterjesztett egyetemi program vezet a mester fokozatot (5 éves program).... [-]