MA Képzés in Kaunas Litvániában

A Legjobb Egyetemi Tanulmányok in Kaunas Litvániában 2018

Mester

Az MA, azaz Bölcsészettudományi Mesterdiplomát a hallgatók egy 1-2 éves Történelem, Angol vagy egyéb művészeti és bölcsészettudományi képzés elvégzése után kapják kézhez. Az MA képzés legtöbbször elegyíti a kutatást a tanulással.

Litvániában, hivatalosan a Litván Köztársaság olyan ország, Észak-Európában, a legnagyobb a három balti állam. Fekszik mentén délkeleti partján a Balti-tenger, keleten a Svédország és Dánia. Több mint 90%-a litvánok beszél legalább egy idegen nyelvet, és a lakosság fele beszél két idegen nyelvet, főként orosz és angol nyelven.

Kaunas volt híres a kulturális örökség és tudományos értéke. Az oktatási intézmények a városban, mint például a Vytautas Magnus Egyetem, litván Egészségtudományi Egyetem és Aleksandras Stulginskis Egyetem már képessé az emberi tőke a minőségi oktatás évek óta.

Bölcsészettudományi Mesterképzések in Kaunas Litvániában

Mutass többet

Mester Az építészetben

Kaunas University of Technology
Campus Nappali 4 - 5 év September 2018 Litvánia Kaunas

Egy dinamikus, innovatív és gyakorlatias program a Stúdió módszere révén valósul meg - a tanulmányi kurzusok egyetlen összetett feladatba illeszkednek: a diákok megtanulják a rajz, a kompozíció, a fizika, az anyagok erőssége stb. Architektúrával kapcsolatos elveket. és alkalmazza a projektben közvetlenül ők dolgoznak. [+]

Egy dinamikus, innovatív és gyakorlatias program a Stúdió módszere révén valósul meg - a tanulmányi kurzusok egyetlen összetett feladatba illeszkednek: a diákok megtanulják a rajz, a kompozíció, a fizika, az anyagok erőssége stb. Architektúrával kapcsolatos elveket. és alkalmazza a projektben közvetlenül ők dolgoznak.

Egy másik kizárólagosság a program meghatározza a történelmi, kulturális, elméleti és filozófiai kritikai elemzést a már meglévő tipológiát, kapcsolódó tervezési esztétikai prototípus, amely integrálja a konstrukciók, mechanikai, környezeti és gazdasági kutatás.

Ez a kiterjesztett alapképzés vezet mesterképzésre (5 év program).... [-]