MA in Klaipeda Litvániában

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterképzések in Klaipeda Litvániában 2018

Mester

A master 's fokozat egy tudományos fokozat nyújtani, akik átestek tanulmány bizonyítja a mesteri vagy magas rendű áttekintést adott tanulmányi vagy terület szakmai gyakorlat.

Litvániában, hivatalosan a Litván Köztársaság olyan ország, Észak-Európában, a legnagyobb a három balti állam. Fekszik mentén délkeleti partján a Balti-tenger, keleten a Svédország és Dánia. Több mint 90%-a litvánok beszél legalább egy idegen nyelvet, és a lakosság fele beszél két idegen nyelvet, főként orosz és angol nyelven.

Található a szája a Dane folyó város Klaipeda a harmadik legnagyobb városa, Litvániában, magas színvonalú oktatási rendszer. Klaipeda oktatási intézmények célja, hogy kínál méltó oktatási szolgáltatások liberális tudomány és a művészet a neves egyetemek, mint LLC International University és Klaipėdos universitetas.

Bölcsészettudományi Mesterdiplomák in Klaipeda Litvániában

Mutass többet

Mester TESOL

LCC International University
Campus Nappali 4 félév January 2018 Litvánia Klaipeda

A Master in TESOL program LCC International University felé irányul a széles közönség számára. Úgy tervezték, azok számára, akik hajlandóak elmélyíteni tudásukat az alkalmazott nyelvészet, valamint azoknak, akik szeretnének alapos ismerete idegen nyelvi oktatási módszerek és azok gyakorlati alkalmazása nemzetközi kontextusban. [+]

Mesterképzés a TESOL gyakran sok részén a világnak, de még új Litvánia. Ez a nemzetközi program követi a három alapelvet: az elméleti nyelvtudást, alkalmazott tudományos kutatás, valamint a gyakorlati alkalmazása mind elméletben, mind a kutatás. A program lényege áll, szociolingvisztika és a nyelvészet, amelyek együtt a vezetéssel és a nyelvoktatás pedagógia.

Kar Vallomások a LCC International University on Vimeo.

A MA TESOL program LCC International University felé irányul a széles közönség számára. Úgy tervezték, azok számára, akik hajlandóak elmélyíteni tudásukat az alkalmazott nyelvészet, valamint azoknak, akik szeretnének alapos ismerete idegen nyelvi oktatási módszerek és azok gyakorlati alkalmazása nemzetközi kontextusban. Különösen a program célja a: - középiskolai tanár hajlandó gazdagítani a szakmai és módszertani kompetencia; - Azok, akik megkapták a főiskolai diplomát, és szeretné folytatni a pályafutását angol nyelvoktatás fokozottan többnyelvű világban; - Azok, akik érdeklődnek a nyelvi program igazgatása és kezelése; - Azok, akik érdeklődnek a kutatás területén az alkalmazott nyelvészet. ... [-]