M.A. Luxemburgban

A Legjobb Bölcsészettudományi Mesterképzés Megtekintése Luxemburgban 2018

Mester

Az MA egy olyan mesterdiploma, melyet a hallgatók olyan bölcsészeti tanulmányok végeztével kapnak kézhez, mint a történelem, a kommunikáció, a filozófia, a teológia vagy az angol. A Bölcsészettudományi Mesterdiploma követelményei között általában a tanulás, a kutatás és az írásbeli vizsgák szerepelnek.

Luxemburg, hivatalosan Luxemburgi Nagyhercegség, a tengerparttal nem rendelkező ország Nyugat-Európában, határos Belgium, Franciaország és Németország.

Kérj Információt A Legjobb MA-król Luxemburgban 2018

Mutass többet

Mester Az építészetben

University of Luxembourg, Faculty of Language And Literature, Humanities, Arts And Education (FLSHASE)
Campus Nappali 2 év September 2018 Luxemburg Esch-sur-Alzette

A Mester építészet egy kétéves angol tanított programot, amely egyesíti mind a hagyományos tanterv építészeti oktatás és a profilos programot köré három fő téma: az építészet, európai urbanizáció és a globalizáció. [+]

A mester az építészetben egy kétéves angol tanított programot amely ötvözi a hagyományos tantervet az építészeti oktatás és a profilos programot köré három fő téma: az építészet, európai urbanizáció és a globalizáció.

A Master in Architecture oktatja jövőben építészek további különleges képességek a kutatás és a tudás terén a városi tervezés különösen az európai városépítészeti és a globalizáció.

A Master in Architecture összpontosít:

építészeti és városépítészeti különböző szinteken európai kontextusban, ahol a hangsúly a stratégiai szempontokat a tervezés építészeti és városi kutatási építészeti eszközökkel (alaprajzok, metszetek, homlokzatok, diagramok, perspektívák), különös figyelmet szentelve az európai urbanizációs kutatást a globalizáció hatása a városok és régiók, valamint összehasonlító elemzés tipológiákról építészet és az urbanizáció világszerte ... [-]