Filter
Bölcsészettudományi Mester
Luxemburg Esch-sur-Alzette A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb MA Képzések az Amerikai Egyesült Esch-sur-Alzette Luxemburgban 2019

A master 's fokozat egy tudományos fokozat nyújtani, akik átestek tanulmány bizonyítja a mesteri vagy magas rendű áttekintést adott tanulmányi vagy terület szakmai gyakorlat.

Luxemburg, hivatalosan Luxemburgi Nagyhercegség, a tengerparttal nem rendelkező ország Nyugat-Európában, határos Belgium, Franciaország és Németország.

Bölcsészettudományi Mesterek (M.A) az Amerikai Egyesült Esch-sur-Alzette Luxemburgban

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Luxemburg
Esch-sur-Alzette
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
University of Luxembourg, Faculty of Language And Literature, Humanities, Arts And Education (FLSHASE)

A Mester építészet egy kétéves angol tanított programot, amely egyesíti mind a hagyományos tanterv építészeti oktatás és a profilos programot köré három fő téma: az építé ... [+]

A mester az építészetben egy kétéves angol tanított programot amely ötvözi a hagyományos tantervet az építészeti oktatás és a profilos programot köré három fő téma: az építészet, európai urbanizáció és a globalizáció.

A Master in Architecture oktatja jövőben építészek további különleges képességek a kutatás és a tudás terén a városi tervezés különösen az európai városépítészeti és a globalizáció.

A Master in Architecture összpontosít:

építészeti és városépítészeti különböző szinteken európai kontextusban, ahol a hangsúly a stratégiai szempontokat a tervezés építészeti és városi kutatási építészeti eszközökkel (alaprajzok, metszetek, homlokzatok, diagramok, perspektívák), különös figyelmet szentelve az európai urbanizációs kutatást a globalizáció hatása a városok és régiók, valamint összehasonlító elemzés tipológiákról építészet és az urbanizáció világszerte ... [-]
Luxemburg Esch-sur-Alzette
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul